Turkticaret.net

DejaReM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar turkticaret.net den 2006 yılının sonuna doğru ".info" uzantılı alan adı almışdım. Bilirsiniz kampanyası vardı bir yıl boyunca ücretsiz diye. Şimdi ise hiç düşünmeden böyle bir hata yaptığım için çok pişmanım ve bu alan adının kaydının silinmesini istiyorum. Acaba bu alan adının kaydını nasıl silebilirim bana bunu anlatır mısınız?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Müşteri hizmetleri ile görüşüp kapattırabilirsin.

DejaReM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetleri ile e-mail yolu ile birçok kez görüşmeye çalıştım ama yazdığım e-maili ancak bikaç kere yollarsam cevap alabildim. Yolladıkları e-mailler de pek tatmin edici değildi. Acaba bunu üye girişi yapıp kontrol panelinden aldığım alan adının kaytı silinebilir mi?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Telefon edebilirsin. İletişim sayfasında telefon numaraarı yazıyor. Direk yüzyüze söylersin.

DejaReM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denizhan Dakılır dedi ki:
Furci dedi ki:
Peki neden kapatmak istiyorsun ?

katılıyorum neden kapatmak istiosun mis gibi siteyi :)

site değil ya sadece alan adı :D onuda kullanmıyorum yani kullanamıyorum kullanmak için para ödemem gerekiyormuş. Ben ücretsiz diye aldım ama kullanmak için para vermem gerekiyormuş. Para vermek isteseydim eğer gider .com, .net, .org uzantılı alanadı alırdım.

DejaReM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bu siteden nefret etmemin nedeni ve alan adını kapatmak istememin nedeni:
http://shiftdelete.net/site/content/view/1045/27/  --->sayfasındaki yapılmış olan yorumlar
http://www.sikayetvar.com/index.php...on=co&subaction=Detial&coNo=984  --->sayfasındaki yapılmış olan şikayetler
http://shiftdelete.net/site/content/view/1592/1/    --->sayfasındaki haber
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=turk+ticaret.net&nr=y&pt=turkticaret+net  --->sayfasındaki yapılmış olan yorumlar
  Biraz uzun oldu sanırım :)
bunları okuduktan sonra bana hak verirsiniz umarım :)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
DejaReM dedi ki:
Denizhan Dakılır dedi ki:
Furci dedi ki:
Peki neden kapatmak istiyorsun ?

katılıyorum neden kapatmak istiosun mis gibi siteyi :)

site değil ya sadece alan adı :D onuda kullanmıyorum yani kullanamıyorum kullanmak için para ödemem gerekiyormuş. Ben ücretsiz diye aldım ama kullanmak için para vermem gerekiyormuş. Para vermek isteseydim eğer gider .com, .net, .org uzantılı alanadı alırdım.

alan adı site ne fark eder ikiside aynı sayılır

spider58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DejaReM dedi ki:
Arkadaşlar turkticaret.net den 2006 yılının sonuna doğru ".info" uzantılı alan adı almışdım. Bilirsiniz kampanyası vardı bir yıl boyunca ücretsiz diye. Şimdi ise hiç düşünmeden böyle bir hata yaptığım için çok pişmanım ve bu alan adının kaydının silinmesini istiyorum. Acaba bu alan adının kaydını nasıl silebilirim bana bunu anlatır mısınız?

al bendende o kadar. bravo. bende nefret ediyorum. hatası bitmeyen sql serverları , bir dünya da para istiyorlar yıllık. bunların dini imanı para.

Sametgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende gıcık oluorm bu siteye ücretsiz ücretsiz dediler heryerden ücret akıyo gecen bi mail gondermisler ücretsiz sitenizi olusturun herseyi yaptik en son para para diyor.uyuz oldum bastım kalayı

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
turkticaret.netin Allah belasını versin bedava diye adresi verdi kullanmam için para istiyo ulan neyi bedava o zaman 100mail bedava diyo mail başına 3,99ytl istiyo..

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Türkticaret=para bu sitenin herşeyi para. Yönlendirme yapıcan para, yapım aşamasında sayfası koydurcan para. oysaki diğer domain sitelerinin hemen hemen hepsinde bu tür şeyler ücretsiz.

dark46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz Para kazandıktan sonra şımardılar bence. Birçok yerde olumsuz
yorum okudum