Soru Turknet'ten Netspeed'e geçeyim mi?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Türknet kullanıyorum, aslında memnunum bir sorunum yoktu. Fakat Haziran itibariyle tarife ücreti 150 TL civarına çıkacak.

Bu yüzden netspeed e geçmeyi düşünüyorum.

Orada bir fiyat artış beklentisi var mı bilmiyorum, fakat kullananlar tavsiye ediyor mu, firma nasıl?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Önerim Haziran öncesi uygun fiyatlı 2 yıl taahütlü bir pakete geçmen olacaktır. ( Tüm firmalara bir göz at Milenicom Vodofone - Süperonline- TTnet flan... )

Öyle güzel paket yok dersen Türknet'te kalmaya devam et bence. Şuan sitesinde 2023 Hazirana kadar sabit fiyat garantisi diyor ve 139.90 TL'ye veriyor internettende memnunsan devam et bence.

NetSppeed fiyat garantisi vermiyor. Ve Haziran sonrası zam gelecek internetlerin hepsine ve ilerleyen süreçte ne olur fiyatlar ve enflasyon ne olur bilinmiyor. Hazır kullandığın ve memnun olduğundan şaşma bence.

karakabus_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
47
Türknet kullanıyorum, aslında memnunum bir sorunum yoktu. Fakat Haziran itibariyle tarife ücreti 150 TL civarına çıkacak.

Bu yüzden netspeed e geçmeyi düşünüyorum.

Orada bir fiyat artış beklentisi var mı bilmiyorum, fakat kullananlar tavsiye ediyor mu, firma nasıl?
ben netspeed kullanıyorum. 35/6 mb limitsiz tarife. fiyat garantisi vermiyor firma. türk telekom altyapı sorunu olmadığı için büyük bir problem yaşamadım şimdiye kadar. ufak tefek sorunları da hemen çözdüler.

pupa53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netspeed kullanıyorum. 35/6 tarife. Olan sorunları, ulaşımı kolay olan, müşteri hizmetleri çözdü. Taahüt olmaması büyük bir avantaj. TTNET, TÜRKNET, VODAFONENET kullanan bir kişi olarak görüşüm bu şekilde. Speed testlerde taahüt edilen hızları aldığımı gördüm. Ayrıca aşağıda verdiğim kod kullanılırsa da aylık 10 tl bir indirim sağlayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• netspeed indirim kodu.png
    netspeed indirim kodu.png
    60.3 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

pupa53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
knk bi kaç döküman buldum bak istersen belki yardmcı olur bende pek bilmiyorum
bu ay itibariyle yeni fiyat 124 tl oldu, indirim kodu kullanırsan 114 lira olacak. Bankaya otomatik ödeme talimatı verdim. ödemeler hep zamanında yapılıyor. Netspeed'de karşında canlı müşteri temsilcisi buluyorsun. Türknet'te devamlı tuşlama yapardım ve aboneliğimi sonlandırmak için de çok uğraşmıştım.

muhyatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
******* ARKADAŞLAR AŞIRI FİYAT ARTIŞLARI NEDENİYLE TÜRKNET MACERAM 30 AĞUSTOS 2022 TARİHİ İLE SONLANDIRIIP yine aynı tarife 100 Mbit 95 TL olmak üzere POYRAZ NETE geçtim..Sorun yok şiddetle tavsiye ederim..Çok İyi fiyat...169 TL nere .... 95 TL nere.....

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
arkadaşlar kktcede 8mbit kullanıyoruz siz 1000mbite gececekmişssinz galiba yakında aramızda 20 yıl var bizim 8mbit aylık fatura tutarımız 150 tl.2gblik bir dosayayı 100mbit internette kac dakikada iniyor sizde bizde 8mbit internette bir 5,6 saat istiyor

hakkikilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1