Türknet mi NetSpeed mi?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Türknet müthiş diyorsun. Bence kullanmasan önermezdin.
Ben de Superonline ve Kablonet çok çok daha iyi diyorum.
Ben ne diyorum? Alt yapı telekom alt yapısı en yüksek hız nerdeyse orası. Sana diyorum ki fiber varken vdsl tercih edermisin, ederim diyorsun. İnternet bilgin buradan belli zaten seninle daha fazla tartışmayacağım, bildiğin gibi superonline kablonet kullanmaya devam edebilirsin.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Fiber bakır kablo üzerinden gelmediği için arıza yapma ihtimali çok düşük ve zaten fiber için ayrı bir hat bulunuyor türknet üzerinde. Hiçbirşey bilmeyip sırf mesaj kasmak için o iyi bu kötü demenizi yanlış buluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek bildiği laf her iss önerisine superonline kablonet, bende de superonline adsl alt yapısı var 100 megabit dururken 16lık adsle mi geçeyim şimdi?
İlk mesajına bakarsan adsl değil vdsl yazmışsın. Kendinle çelişiyorsun.

Ben ne diyorum? Alt yapı telekom alt yapısı en yüksek hız nerdeyse orası. Sana diyorum ki fiber varken vdsl tercih edermisin, ederim diyorsun. İnternet bilgin buradan belli zaten seninle daha fazla tartışmayacağım, bildiğin gibi superonline kablonet kullanmaya devam edebilirsin.
Evet ederim. Türknet kullanmam denerim.
Haa ama türknet değil millenicom veya netspeed ise fiber kullanırım.
İlla türknetse asla kullanmam.
Kablonet in ve superonline ın da fiber altyapısı var çoğu yerde.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İlk mesajına bakarsan adsl değil vdsl yazmışsın. Kendinle çelişiyorsun.
Tamam vdsl olsun, ne farkeder? Fiber varken vdsl adsle söz düşer mi? Ama sen fanboyluk yaparak her yere hiçbirşey sormadan kablonet superonline. Ben kablonet yada superonline kötü demiyorum farkındaysan. Bu her yerde farklılık gösterir. Senin orada türknet kötüdür benim burada türknet iyidir. Benim burada superonline kötüdür senin orada superonline iyidir. Bu her yere göre değişir. İş fibere gelince olay daha başka olur.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Tamam vdsl olsun, ne farkeder? Fiber varken vdsl adsle söz düşer mi? Ama sen fanboyluk yaparak her yere hiçbirşey sormadan kablonet superonline. Ben kablonet yada superonline kötü demiyorum farkındaysan. Bu her yerde farklılık gösterir. Senin orada türknet kötüdür benim burada türknet iyidir. Benim burada superonline kötüdür senin orada superonline iyidir. Bu her yere göre değişir. İş fibere gelince olay daha başka olur.
Fanboy mu??
Kablonet zaten altyapı kurarken genelde fiber kuruyor. Şuan yoksa da fiber getiriyorlar direkt.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Fanboy mu??
Kablonet zaten altyapı kurarken genelde fiber kuruyor. Şuan yoksa da fiber getiriyorlar direkt.
Offf, ben ne anlatıyorum sen konuyu nereye çekiyorsun, tamam sen haklısın en kötü yerde bile superonline kullanalım fiber olan yerde de kullanalım. Ne desem anlamıyorsun. Bu işleri biraz araştırıp bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim seninle de daha fazla tartışmayacağım.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Son cevap olarak, 5 megabit fazla almak için 22 lira fazla para vermeye gerek yok, Netspeed alıp kullanmanızı öneririm.

Tolga6bd6

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
298
29 Ocak'ta Vodafone internet taahhütüm bitiyor ve farklı bir internet sağlayıcısı almayı düşünüyorum. Altyapım malesef en fazla 21 mbps destekliyor. Fakat Vodafone'da hiçbir zaman 10 mbps geçmedi. Şimdi Türknet ve NetSpeed arasında kaldım. Türknet alabildiğin maksimum hız 85 TL; NetSpeed ise 16 Mbps 66 TL. Benim için hangisi daha iyidir? Veya farklı bir sağlayıcı öneriniz varsa da olabilir.
İkiside mağlesef iyi değil kablonet olabilir

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Canım burada altyapı bile yoktur hava geçiyor kablolar elektrik dahil her yer düzgün sanıyorsun kafa çok güzel bunun.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Altyapı başvurusu yapınca getiriyorlar hiç denediniz mi???

Konu sahibine son öneri: Superonline veya kablonet ile bir görüşün belki altyapı getirirler. Özellikle kablonet getirebilir.
Ben alt yapı başvurusu yapılınca gelmiyor diye birşey mi dedim? Battıkça dibe doğru gidiyorsun. Alt yapıyı ha deyince ertesi gün getiriyorlar mı 1 ay ile 6 ay arası genelde. Eğer alt yapı çalışma kapsamında yoksa getirmeyedebilirler.

Canım burada altyapı bile yoktur hava geçiyor kablolar elektrik dahil her yer düzgün sanıyorsun.
Boşver, onun dediği gibidir haklı o.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Canım burada altyapı bile yoktur hava geçiyor kablolar elektrik dahil her yer düzgün sanıyorsun.
Birçok yerde mevcut.
Yoksa da getiriyorlar.
Ben alt yapı başvurusu yapılınca gelmiyor diye birşey mi dedim? Battıkça dibe doğru gidiyorsun. Alt yapıyı ha deyince ertesi gün getiriyorlar mı 1 ay ile 6 ay arası genelde. Eğer alt yapı çalışma kapsamında yoksa getirmeyedebilirler.

Boşver, onun dediği gibidir haklı o.
Ben sizi yanlış alıntılamışım :)
Onu melih e yazdım alt yapı getirmezler kötü asla dediği için

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
29 Ocak'ta Vodafone internet taahhütüm bitiyor ve farklı bir internet sağlayıcısı almayı düşünüyorum. Altyapım malesef en fazla 21 mbps destekliyor. Fakat Vodafone'da hiçbir zaman 10 mbps geçmedi. Şimdi Türknet ve NetSpeed arasında kaldım. Türknet alabildiğin maksimum hız 85 TL; NetSpeed ise 16 Mbps 66 TL. Benim için hangisi daha iyidir? Veya farklı bir sağlayıcı öneriniz varsa da olabilir.
türknet al bu arada bence 10 mpbs ye şükret ben 3 4 zor alıyorum 0.1 ile 2 3 arasında alıyorum ama altyapım 10 destekliyor

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Getirmezler altyapı kötü rezillik 8 mbps kullanıyorum.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Hat taşıma yapıyorsunuz 1 ay gecikiyor herşey düzgün değil bu hayat sana göre güzel adsl upload 3 buçuk versinler.

Son düzenleme:

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
İstediğini al sözleşme yok iptal edersin en kötü altyapın kötüyse fazla bi kalite bekleme.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Bende biliyorum sadece mümkün değil diyorlar.

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Peki ikisinde de kurulum ücreti var mıdır? NetSpeed var 100 TL yazıyor ama türknet bilmiyorum.
Netspeedi bilmiyorum ama türknette 3 taksit şeklinde toplam 99, eğer hizmetini başlatırken kartını ekletirsen 3 taksit toplamda 66 TL olarak ödersin.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Netspeedi bilmiyorum ama türknette 3 taksit şeklinde toplam 99, eğer hizmetini başlatırken kartını ekletirsen 3 taksit toplamda 66 TL olarak ödersin.
Bu ücret başka bir operatörden geçenler için geçerli mi? Sitesinde altyapı yoksa kurulum ücreti 99 TL'dir yazıyor da.

Reaksiyon puanı
205
Abicim ablacım en iyi internet türknet'tir . Ben türknetliyim 89 mbps alıyorum.Kablo netli karşı komşum 57 mbps alıyor ve benden fazla ödüyor oda türknete geçecek bu internetide Hatay İskenderun'dan aldım

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bu ücret başka bir operatörden geçenler için geçerli mi? Sitesinde altyapı yoksa kurulum ücreti 99 TL'dir yazıyor da.
Başka bir operatörden geçerseniz kurulum ücreti yok, sıfırdan hizmet alanlarda var. 5 ay önce ben geçtiğim de ödememiştim ama şimdi değişmişidir bilmiyorum ama tahminimce hala aynıdır. Geçiş yaparken sorarsınız yine.

Abicim ablacım en iyi internet türknet'tir . Ben türknetliyim 89 mbps alıyorum.Kablo netli karşı komşum 57 mbps alıyor ve benden fazla ödüyor oda türknete geçecek bu internetide Hatay İskenderun'dan aldım
@Umut Çelik ee şimdi bu arkadaşa da kablonet kötü ne yapacağız? Türkiyenin en kötü interneti kablonet mi diyeceğiz?

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Keşke burada o hızın yarısına ulaşabilsem :)