onurryazgann
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 38
merhabalar, ben uzun zamandır turk telekom kullanıyorum evde internet sağlayıcısı olarak. tahmin edebileceğiniz üzere asla memnun kalamıyorum çünkü 16mbps internet parası öderken 4 mbps, hatta çoğu zaman 2 mbps internet alıyordum. şu 2 yıldır paketim 16 mbps ve daha 1 ay oldu çözdüler arada yine düşüyor ama artık stabil gibi. neyse sadede geleyim. turk telekom taahhüt biter bitmez ayrılacağım bu kesin. turk net diye bir sağlayıcı varmış jahrein falan reklam yüzleri güvenilr duruyor fakat aklımda şu soru var. ttkom un altyapı sorgulamasında max 16mbps adsl hız alablirim, ama turknet te max 50'ye kadar desteklediğini görüyorum. ben 1 ay öncesine kadar 4 mbps internet alıyordum arakdaşlar
? vdsl diye bir olay varmış ne olduğunu açıklarsanız güzel olur ve bu turk net doğru söylüyor mu? gerçekten 50 mbps alırsam 50 verir mi merak ediyorum. yani en mantıklısı turknet görünüyor şu an. ben 16 mbps ye 70 lira veriyorum adam 50 mbps ye taahhütsüz 95 lira veriyor(normalde 85 ama o 35mbps içinmiş 50 ye yükseltmek için ekstra 10 tl ödüyormuşuz) aydınlatırsanız sevinirim