acabuco4
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
daha çıkmadı çünkü
türk telekom'dan bazı yetkililer şunu diyor; "kötüye kullanan" var. ben de nasıl oluyor dedim. adamın sınırsız interneti var hep download yapıyor dediler. yeni yılda bu adamları engelleyeceğiz ve kotalı tarifelere yönlendireceğiz dediler. o nedenle sınırsız kullanımlar olmayacak dedi.
Haddim olmadan size 1-2 tavsiyede bulunayım;
1. Eğer TTREZALET kullanıyorsanız ve tarifenizden memnunsanız, ASLA değiştirmeyin. Zaten eğer tarife TTNET'in işine gelmiyorsa, sizi 100 kere telefon ile ararlar, size ÇOK CAZİP tarifler önerirler. SAKIN O TUZAĞA düşmeyin.
2. TTREZALET'e eski üye olup da SINIRISIZ tarife kullan var ise, sakın iptal etmesin.(Eğer ADSL kullanma zorunda ise) Asla sizin tarifenizi KANUNEN siz istemedikçe DEĞİŞTİREMEZLER. Sizin BAŞVURUNUZ olmalı. Olmadan değişteremezler.Sizin HIZINIZI eğer sınırsız tarifede iseniz ve eski abone iseniz KISAMAZLAR. Değişik DNS'ler ile yurt dışına çıkmayı ve/veya download'u deneyin.Derdiniz yurt dışı çıkışlarında. Hızınız yurt dışı çıkışları yetersiz olduğu için yavaşlıyor.
3. EN GÜZELİ: Eğer imkanınız var ise KABLO İNTERNET'e geçin derim.Hem biraz daha ucuz hem de hız sorunu yok.
Kısaca, ARKADAŞLAR, TTREZALET siz fazla download yaparsanız bir yerden sonra otomatik olark hızınızı Router'den düşürüyor. Ben bunu ispat ettim. Şu anda da MAHKEMEYİ kazandım ve TTREZALET bana 12 aylık sözleşme bedelimin TAMAMINI mağdur ettiği için bana faizi ile ödeyecek.Ben bunu ispat ettim. Ama kolay değil. Çünkü işin içinde biraz da illegal olarak müdahale giriyor.Ama ispat ettiğim için sorun olmadı.
Darısı sizlerin başına.
Ben uydunet 1MB sınırsız kullanıyorum şu anda.Çok da memnunum.TTREZALET örneğini gördükten sonra?? Bana 1MB 100MB gibi geliyor.Hız daha hemen hemen hiç düşmedi. STABIL ve sağlam alt yapıları var. Zaten Kablo internet her zaman her yerde ADSL'den kat kat daha üstündür teknoloji ve hız olarak.
Hepinize kolay gelsin bu TTREZALET ile. AMA BURADA konuşmak ile hiçbir sorununuz çözülmez. Bilginize....
Allah belanı ------ senin gibi servis sağlayıcısının 2 mb bğlantı hızını gecenin 10'unda mesaj yollayıp 1 ocak itibariyle 69 tl olacak deyip müşteri hizmetlerindeki kişileri tatile gönderip telefona çıkarmayan sağlayıcının ben ta. Zorla adil kullanım kotalı pakete geçirmeye zorluyorlar sanki alt yapısı yeterliymiş gibi paket çıkarıyor ben çıkarıcam yakında onu görecekler. Seninde servisininde tövbe tövbe akşam akşam. Nerdesin ey telekom destek moderatörü duy sesimi hangi akla hizmet 2 mb bağlantıyı 69 tl yaptınız