• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Türklere Has Ölümler

Allah Bize Doğru Düzgün Bir Ölüm Nasip Eder İnşallah... :D :D

3. Numarayı duymuştum, ama ölmedi diye hatırlıyorum. Midesi yıkanmış taburcu edilmiş filan diye biliyorum.

Bütün dünyanın bizden öğrenmesi gereken şeyler var

Garip ve komik ölümler her ülkede oluyor. Bizde ki fark bunun biraz daha fazla ve belkide daha uçta olması.

Trajikomik şeyler bende acıyla karışık bir düşünce oluşturur, onun için sadece tebessüm ederim. Ölüm, hem acı hem kurtuluş.

Bir işçinin 600 tonluk press makinasının arasından emeklemek suretiyle geçerek
ucundaki 2450 santigratlik fırında sigarasını yakmaya çalışması.
(Karabük Demir Çelik Fabrikaları)

oooov :huh:

Dikkat ettim de konu hortlamış.. Bunu yapan ortaya çıksın hemen :)

Bir marangozhanede çalışan işçiler iş çıkışı üzerlerindeki talaşları kompresör ile temizlemektedirler. Bu arada arkadaşına yardımcı olan isçi Ali, şaka olsun
diye, Burhan’ın neticesine dogru hava tutar. Buna içerleyen Burhan, “Öyle şaka olmaz böyle olur” diyerek hava tabancasini alır ve Ali’nin makatına sokar.Bağırsakları patlayan Ali hastane yolunda Hakk-ın rahmetine kavuşur.
(İstanbul, Ayazağa Sanayi Sitesi)

Buna yuh denir :D

Birbirinizle karşılıklı tartışmlara girmeyin arkadaşlar.

"Bir marangozhanede çalışan işçiler iş çıkışı üzerlerindeki talaşları kompresör ile temizlemektedirler. Bu arada arkadaşına yardımcı olan isçi Ali, şaka olsun
diye, Burhan’ın neticesine dogru hava tutar. Buna içerleyen Burhan, “Öyle şaka olmaz böyle olur” diyerek hava tabancasini alır ve Ali’nin makatına sokar.Bağırsakları patlayan Ali hastane yolunda Hakk-ın rahmetine kavuşur.
(İstanbul, Ayazağa Sanayi Sitesi)"

Ali neden çıplaktı ?

fantezi amaçlı olsa gerek...:yes:

Ben o olaya inanmıyorum. Ya da şaka, nasıl şakaysa, kaka olmuş sanırım.

Yapılan yorumlar tartışmaya döndüğü için silinmiştir. Bundan sonra yapılacak yorumlarda daha dikkatli olunuz.

Konuya dönün ve tartışmayı daha fazla uzatmayın.

09
Nüfus sayımı nedeniyle bomboş olan otoyolda bir sayım görevlisinin bariyerlere
girmesi sonucu ölümü.
(TEM otoyolu Gebze Mevkii)

güliyim mi ağlıyım mı bilemedim :)

10
Aynı iş yerinde biri gündüz bir gece vardiyasinda olmak üzere çalışmakta olan baba
oğuldan biri mobylette motor ile işe gitmekte diğeri ise bir başka mobylette ile eve dönmekte iken, yol üzerindeki sert bir virajda karşılasmaları ve birbirlerine selam vermek isterken çarpışıp beraberce ölmeleri.
(Konya,Meram Mahallesi)

12
Eskiden anlatılan bir lunapark vakası: Parkın 2 kafadar gece bekçisi, uçan sandelye midir nedir işte onu çalıştırıp bir güzel kurulmuşlar. Bekçilerin ikisi de bütün gece kusarak rahmetine kavuşmuşlar. (Göztepe Lunaparkı,1971, şimdilerde Göztepe Parkı’nın olduğu mevkii”)

10 ve 12 Öldürdü Beni Resmen :D