Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, bu web sitelerinin bir çoğunda müşteri hizmetlerine verilen değer sıfır. Hiç biri müşteri odaklı siteler bildiğim bazı siteler bunlardan çok daha iyi hizmet veriyor alışveriş için merak ederseniz güzel bir hediye sitesi tavsiye edebilirim. Şirin hediye kutuları var içinde. Kutuları hiç bir şekilde deforme olmama garantisi ile gönderiyorlar ki bu çok enteresan. geliştirdikleri bir ambalaj ile gönderdikleri hiç bir şeyin deforme olmasına müsade etmiyorlar.
hepsiburada ve kliksa'yı kullanıyorum.Bir çok alışverişim oldu.Hatta en son tablet almıştım.Ürünü beğenmedim deyip tekrar iade ettim.2 gün içerisinde kargo ücretide dahil olmak üzere hesabıma aktarıldı.Küçük firmalarda var yalnız ne derecede güvenebiliriz bilemiyorum.Şu an için herhangi bir sıkıntım olmadı bu 2 firmadan....
Kitapyurdunu tavsiye ederim. Siparişi aksam 5te verdim, ertesi gün öğlen elimdeydi. Özellikle kpss, alese hazırlananlar için iyş bir site.
bir de pegemi tavsiye ederim. Kargolamada arada sorun çıksa da müşteri hizmetleri, sorunu hemencecik çözüyor. Kapıda ödeme seçeneği de var.
http://www.morhipo.com/ bence alışveriş sitelerinde ki en uygun sit.e hem indirim olarak hemde kod ve hediye çekleriyle bol seçenekle alışveriş yapabiliyorsunuz.