Geçen aylarda benim arkadaşıma Pubg oynatan tableti diye tablet vermişlerdi hikayesini size anlatayım.
Şimdi olay şu çocuğun ismi görkem Ama teknolojiden bir bog anladığı yok. babasına Ders için tablet Alalım diyip tabletini kırıyor. içine Böcek ilacı falan sıktı manyak.
Sonra babasına gösterdi babası ne yaptı bilmiyom. 2 hafta sonra babası ile Evkura gidiyorlar. babası hangisini alacaksan al ama max 1000 tl olsun diyor. Babası bir kenarda dolaşıyor görkemde TAblet/telefon reyonuna gidip. Oradaki Abilerden birine soruyor;
-Abi ben PUBG 40-50 FPS oynatan eba canlı dersi açacak tablet alacam. Ve max 1000 tl olsun
-(Hafiften kıkırdar) Tablet reyonuna gidek hadi gel.
der ve adam reyona giderler. Adam ne kadarlık olacağını sorar. görkem tekrardan 1000 tl olursa iyi olur der. ve adam şu tableti almasını söyler:
Gamer tablet görkem bu PUBG oynatırmı diye sorar adam 30-40 arası oynatır der. ve görkem babasını çağırır babasına bunu alalım eba canlı derse gireceğim bununla der. ve 800 tlye bu tableti alırlar.
Eve giderler VE görkem beni telefonla arayıp Android 9 tablet aldığını söyler ben sorarım ne alaka android ne tableti aidın diye. Oda androidi yüksek ya pubg kesin yüklenir oynatır diyip suratıma kapatır. Ardından Tableti şarza takar ve Pubg yüklemeye başlar 1 gün sonra pubg iner. Görkem beni oyuna çağırır ve Oynamaya başlarız görkemin tablet lobide 15 FPS falan alır.
Oyuna girdikten sonra bota ölür. Ve ikimizde oyundan çıkarız. Beni arar ve bütün bu başından geçenleri anlatır.
Gerçek yaşanmış bir olaydır 2 ay önce o tableti aldı.