Türkiyede 1.7 ghz hızında çalışan işlemcı yokmuş

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
selam arkadaşlar ben bugün teknosa ya gittim bilgi almak için bilgi derken sony smartwatch HTC One m7 uyumlumu olup olmadığını öğrenmeye gittim malum teşhir amaçlı sony smartwatch koymuşlar belki htc de de denemişlerdir diye sordum uyumlu dediler neyse konuya dönelim ben ordaki yetkiliye htc one m7 almayı düşündüğümü söyledim nasip olursa bu ayın sonunda artık konu nerden açıldı şu an aklımda değil fakat bana şu kelimeyi söyledi turkiyede 1.7 ghz hızında telefon yok dedi htc yide 1.5 ghz hızında calışıyor dedi bana lg optimus g yi nerdi o kaç ghz dedim bana htc den daha iyi olduğunu söyledi 1.5 ghz 4 çekirdekli dedi bu admın söyledikleri nekadar doğru

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım onu sana söyleyen kişi nerden biliyormuş... açmış bakmış mı 'la bu ne kadar hızla çalışıyo bi bakıyım ' die. Bu bilgiler işlemcinin firmesından alınır ve satan firma doğrular sonra ürün özelliklerine yazar. yoksa bu 1.7 olsun buna 1.6 yazalım değildir. büyük ihtimalle sana onu diyen kişi snapgronun s4 modelinde 1,5 ghz olduğu için onunla karşılaştırmıştır. yoksa htc one 1,7 ghz hızında çalışıyor hatta daha da fazlsına çıkartabilirsin overclock ile.

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
adam resmen benimle idealaştı oda yetmiyormuş gibi bir de arkasındaki bilgisayara baktı ordada 1.7 ghz yazdığı halde gene ideasını sürdürdü bana lg optimus g yi önerdi bu ondan daha iyi dedi bende bi forum sitesine danışayım gerçeği varmı yokmu ona göre neyi alacağımı düşünürüz dedim yoksa bilmeyen biri olsak kakalıyacak bize şuna bi bakarmısınız http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-E975-LG-Optimus-G/technical-specifications görünüm olarak bile htc ondan iyi

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamlar galba lg samsung satınca avanta alıyor. teknosada htc one almaya gittim ellerinde yokmuş atma adam bana gitti direk s4 ü al daha iyi daha hızlı daha dayanıklı demeye başladı. dedim nasıl daha hızlı hızları hemen hemen aynı bana s4 8 çekirdekli 1.9 ghz htc one 4 çekirdekli 1.5 dedi. Buna inanıyım mı şimdi. millete telefon aldırmak için rakamlarla kafa karıştırıyor. adam bana s4 ün plastik kapağını çıkardı. bak esnek bu baya çok dayanıklı dedi. Ulan bn zaten samsung plastik diye almıyorum telefonu :D. şuan bende geçici olarak s4 kullanıyorum htc one alınca babama vercem. rehbere s3ten geç girio telefon :S

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamlar galba lg samsung satınca avanta alıyor. teknosada htc one almaya gittim ellerinde yokmuş atma adam bana gitti direk s4 ü al daha iyi daha hızlı daha dayanıklı demeye başladı. dedim nasıl daha hızlı hızları hemen hemen aynı bana s4 8 çekirdekli 1.9 ghz htc one 4 çekirdekli 1.5 dedi. Buna inanıyım mı şimdi. millete telefon aldırmak için rakamlarla kafa karıştırıyor. adam bana s4 ün plastik kapağını çıkardı. bak esnek bu baya çok dayanıklı dedi. Ulan bn zaten samsung plastik diye almıyorum telefonu :D. şuan bende geçici olarak s4 kullanıyorum htc one alınca babama vercem. rehbere s3ten geç girio telefon :S

Rehbere s3 ten gec girmesi telefonun yavas olmasi anlamina gelmez. Gelecek guncellemelerle cozulebilecek bi sorun. Bunlar yazilimla alakali seyler.

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu işlemci hızı hakkında atıp tutan arkadaşı görmek isterim . HTC salaktı Türkiye 'de 1.5 hızında işlemcili telefon gönderecekti. Adamı tefe koyarlar valla . Bu teknosa da filan çalışıp kendini teknoloji uleması zanneden adamlara da uyuz oluyorum . Herife bir kere HTC one sordum adam bana s4 sensörlerini saymaya başladı . Her söylenene inanmamak lazım .

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
bu bir dolandırıcılık değilmi milleti yanıltıp kandırıyorlar ben daha öncede teknosadan motorola xt720 almıştım satıcı öyle ballandıra ballandıra anlatıyorduki yemede yanında yat satın aldıktan sonra herşey ortaya cıktı telefonun kendi hafızası 300mb işlemcisi 720ghz sadece 8 gb hafıza kartı vardı 4-5 uygulama yükledimi telefonun kendi hafızasına. telefonun hafızasında yeterli yer yok uyarısı alıyordum hafıza kartınada birşey yükleyemiyordum (uygulama ve oyun ) olarak bana bunu ballandıra ballandır anlatan adama her aklıma geldikçe küfür ediyorum gelde atme teknosayı nereye şikayet etmek gerekiyor acaba gerçi kendi sitesine forum doldurup bir mesaş attım ama bana geri döneceklerini hiç sanmıyorum

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teknoloji mağazalarındaki satıcılarda çok bilgili olmayabiliyor veya satış için yalan söylüyebiliyor.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sattığı ürünlerin özelliklerini bilmeyen bir kadrosu var siz siz olun web de iyice araştırip alın satıcılara güvenmeyin

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
güya teknosa elemanlarına kurs veriyor diye biliyorum işe başlamadan önce konuyla alakası yok ama şunu anlatmak isterim İzmir Forum Bornova'da iki tane teknosa var kart okuyucuya ihtiyaç duydum ilk birine girdim eleman ipad de oyun oynuyordu müşteri gelmiş gitmiş pek tınlamıyor kart okuyucu sordum yok dedi öteki mağazada var mı diye sorduğumdada teknosalarda yok dedi ama inat ettim ötekine gittiğimde buldum böyle teknoloji mağazalarındaki elemanlar ya pek bilgili olmuyor yada işinin üstüne düşmüyor.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rehbere s3 ten gec girmesi telefonun yavas olmasi anlamina gelmez. Gelecek guncellemelerle cozulebilecek bi sorun. Bunlar yazilimla alakali seyler.
Ben zaten burda teknosanın tutumuna değinmek istedim. Yoksa telefon tabikide hızle güncellemeyle zaten çözülür. Ama kullanmaya başladığımdan beri ne zaman birini aramak istesem rehberin açılmasını bekliyorum gıcık oldum o yüzden yazdım.

salih60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosadan casper marka c aldım eleman öyle bi anlattıki çift cell battery enhanced sound system felan o zamnlar hiç arastırmadık ta tabi 8 lik ram i5 işlemci var bnm eski masa üstünde daha rahat performan alıyodum gerçekten işleri kolpa olmus :S

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
ben teknosa müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi sesli olarakta bildirdim anlaşılan şıkayetim işe yaramış beni pendik neomarin teknosadan aradılar sizinle ilgilenen eleman kimdi biliyormusunuz diye sordular şimdi tarif etsem veya ismini söylesem adamın ekmeğiyle oynamış gibi olurum o yüzden benimle muhattap olan olan kişiyi tam hatırlamıyorum dedim. beni aradılar bu haftasonu telefonda indirim olacakmış beni davet ettiler :) :D