Türkiye Facebookda 1. Oldu !

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Türkiye Facebook’da 1. oldu !

turkiye-facebook-wwwave-dalgasi-oyununda-birinci-oldu.jpg

Bir Facebook oyunu olan WWWave Dalgası oyununu, tüm dünyadan toplam 68.000 kişilik katılımın yarattığı 272.242 metrelik temsili dalgada, 1904 oyuncusuyla Türkiye birinci olarak sonlandırdı. Buda nedir? diyenler için ayrıntılar yazının devamında.. .
Samsung Electronics’in, Wave global lansmanını takiben 31 Mayıs – 25 Temmuz 2010 tarihleri arasında düzenlediği ve Facebook’un oyunlarından WWWave Dalgası maratonu sona erdi.

Türkiye’nin, yaklaşık 2000 oyuncusuyla dahil olduğu maratonda, dalganın uzunluğu toplam 272.242 metreye ulaştı ve çeşitli ülkelerden binlerce Wave takipçisi oyun aracılığıyla bir araya geldi. Oyuncular Facebook’ta kendi dalgalarını oluşturmanın yanı sıra diğer Dalgalarla işbirliği yaparak, olabildiğince çok dalgaya katılıp, kendilerine de diğer oyuncuların dahil olmasını sağladı ve en uzun dalgayı oluşturmak için rekabet içerisinde oynadılar. Oyunu, 407 kişilik belirgin farkla Türkiye birinci bitirirken, Filipinler ikinci ve 1.231 kişiyle Hindistan üçüncü sırada tamamlayabildi.

En uzun dalgayı oluşturan ve rastgele seçilecek olan Wave Captains ve Wavemate’lerin yanı sıra, rastgele seçilecek Wavemate’ler, 5 ülkeden rastgele belirlenecek en uzun 5 insan dalgasını oluşturan Wavemate’ler ve de oyun boyunca en çok Dalga’ya dahil olan 3 Wavemate, WWWave Dalgasının fırsatlarından yararlanmış olacak. WWWave Dalgası’nın fırsatlarından yararlanacak kişiler 11 Ağustos’ta duyurulacak.

Kaynak

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Dalga mı geçiyorlar bizle ? :D

Nedir bu dalga yahu

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ya zaten facebook kadar amacının dışına çıkan gençleri bağımlı eden bir site görmedim. Asıl soru şu Yukarıdaki resimde bazı ülkelerin bayrağı çok ufak Türkiye gibi Bazılarınınki çok büyük Amerika gibi. buna anlam erdiremedim.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Neden bazı ülkelerin bayrağı küçük ,diğerlerinin büyük. Türkiye 1. olmuş ama bayrağı en küçük ülkelerden.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bizim bayrak neden küçük?

Şiddet ile kınıyoruz...

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fuzuli muzuli birinciye Samsung wave ödül var diye hatırlıyom :)

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden bos islerde hep biz birinciyiz hem de acik ara farkla?

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Öyle yada böyle Güzel reklam yapıyolar.Ucundada bi ödül var galiba.
Bayrak aslında küçük yapılmak istenmemiş bence,yani yanyana değilde farklı yerlere konulmuş gibi ama perspektif olmamış hepsi yanyana gibi duruyo.Hoş durmuyo sonuçta.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Zaten çoğu kişinin Facebook kullanmasındaki amaç ordaki oyunları oynamak :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
facebook da komik video komik resim paylaşın daha sınavlarda komik videoyla komik resim soracaklar hayat komiklikten ibaret malesef gençlik interneti ve facebook u komiklik için kullanıyor.internet nedir diye soruyorum google youtube facebook twitter diyır sadece bunlarfı duymuş üzünç verici durum bilgisayar ne diye soruyorum windows diyor devam edin facebook komik videolara.yaşları üniversite çağına geldiğinde ahh keşke facebook la vaktimi geçirmeseydim ah keşke interneti derslerim ve bilgi amaçlı kullansaydım ahh keşke hayatı komikliten ibaret sanmasaydım ahh keşke marka tutkunu olmasaydımm ah keşke şunları şunları yapmasaydım deseniz de kaçan tren bir daha gelmeyecek ortada kalacaksınız tahsil yok meslek yok gerisini siz düşünün bırakın bu facebookda internette komiklik yapmayı .özellikle yaşları 10 ve üzeri çocuk ve gençlere sesleniyorum interneti derslerinizi geliştirme bilgilenme amaçlı kullanın facebookla birbirinize komik video göndermeyle geçirmeyin yaqzdıklarım sdn forumundaki gençler için değil çünki buradaki herkes bilginin peşinde koşuyoır dışardan gelip denk gelip okuyanlara sesleniyorum hayatı ciddiye alın facebok internet i yanlış kullanmak hayatınızı karartır benden söylemesi.daha facebook da farmviille fişville bilmemne ville oynayın hırs yapıun tarlanızı genişletin okulda size fişville soracaklar değil mi bırakın bu fişville farmville yi doğru düzgün bişelerle ilgilenin.
keşke bana da nasihat veren olsa bu yaşta hala nasihate ihtiyacım var keşke başkalarının tecrübelerinden faydalanabilsem bana yanlışım varsa yanlış yolda olduğpumu gösteren olsa sözlerim acı gelmesin gerçekleri yazıyorum bende çocukluğumda telsizle gülleyle müzikle vakit geçirdim kendi elimizle karartıyoruz hayatımızı müziğinizi dinleyin elbet dinlendirir kafanızı elbet oyun oynayın fakat bunları yerinde yapın elinizde milyarlarca öğretmen ve bilgi var yani internet var ne sorarsanız cevap veriyor bunun kıymetini bilin interneti eplence aracı olarak görmeyin bu cihazları yapanlarda eğlence amaçlı yapmamış zaten

şöyle bir düşünün fişvilleye harcadığınız zamanı ve enerjiyi derslerinize ve teknolojiye bilgiye ayırsdanız hem profesör olursunuz hem tahsilli hem entellektüel hem bilgili insanlar olursunuz convers giymekle fişville oynamakla facebookda komik video paylaşmakla giçbişe olunmaz ben abiniz olarak söylüyorum

özellikle çocuklar savaş oyunları yaratık oıyunları oynamayın rüyalarınıza girer minik yaşlarda psikolojik sorunlar yaşarınız uzmanlar bas bas bağırdı basında yer aldı oyunların çocuklara zararlarını

ben mesela kendi netbook2um var lg x130 hırs yaptım kendim sökmek istiyorum tüm komponetleri sökmek içini görmek istiyorum ne için arıza olduğuda kendim çözeyim diye notebook söktüm daha önce ama netbook sökmedim bunun için video arıyorum daha bulamadım hemde hırsla arıyorum sizde bilgiye size yarayacak şeylere hırs yapın boş işlere fişvillede farmvillede tarla büyütmeye hırs yapmayın beni ilerde daha iyi anlarsınız.