Türk telekom mobil ve türk teleko msabit internet/telefon temsilcilerinin farklı departmanlarda olduğunu düşünüyorum. Sabit ve ev interneti konusunda yetersiz bilgiye sahipler mobil konusunda evet 1-2 takoz kişi çıkıyor ama genelde sorun yaşamadım.Ben buluğunduğum şehir açısından söyleyim. Vodafone evimde odamda bir nebze olsun çekerdi, işyerine giderdim açık alana çıkardım. T.Telekom abonesi arkadaşlarım var, Şehir merkezinde birçok noktadan 4.5G falan hak getire. Turkcell'e abone oldum. Evimde heryerde rahatlıkla konuşuyorum. İnternete girebilmek için yer aramama gerek kalmadı. T.telekom'a geçen tanıdığım bir kişi bile memnun değil. Bir arkadaş M.Temsilcisinden bahsetmiş, gerçekten doğru çok kısa süre içinde bağlıyorlar ama yetkinlik yok, bilgi yok, bugüne kadar internet ve tivibu için aradığım zaman hiçbiri konuya hakim değil. Önlerine kitapçık konmuş gibi ezbere iş yapıyorlar. Hani belki bulunduğunuz yerde TT iyi çekebilir, ancak bu şehirde birçok yerde sorunlu 10 değil isterse 20gb internet, 10.000 dakika versin isterse kullanamadıktan sonra. Ben işyerine gidince birçok arkadaşım telefon yeterli çekmediğinden ufak şeylere bakmak için benim telefonumu, internetimi kullanıyor.
Burdaki ucuzluktan kastım fiyatlar düşük ama hizmet çok daha düşükUcuzluk (her yönden) için Telekom Kalite için Turkcell.
Hala çekmiyor diyenler, hala kullanıcısı olanlar. Mesela bende diyorum, zamanında çekmiyordu, hala kullananların en büyük derdide çekmemesi. Türkiye, sadece 4-5 büyük şehirden ibaret değil. Kaldı ki İstanbul, Ankara, İzmir gibi yerlerde de çekmediği bizzat kullanıcılar tarafından söyleniyor. Tabi internet üzerindeki bilgilere itibar etmek doğru değil, yani bunu bilemeyiz; ama kendi gözlemlerimde tamamının bu durumdan şikayetçi olması. Bundan 4 sene önce Bursa Çekirge'de çekmiyordu. Hele internet 2g bile sidik zoruyla, tecrübeyle sabit. Şu an Çorum'dayım. Evime gelen misafirden, yukarıda belirttiğim gibi işyerindeki T.Telekom kullanan kişilerden de bizzat biliyorum. Kullananlar bina dışına çıkmadığı zaman Alo! Alo! diye binayı inletiyor. Hele biraz şehir merkezinden uzaklaş bakalım. Bağ, bahçe falan varsa zaten o gün iletişim iptalşimdi açık konuşayım Türk Telekom kullanıyorum ve çekmediği olmuyor şu hala çekmiyor diyenler çoğu yerde halen Turkcell bile çekmiyo, kullandığım paket ise 40 tl ye 6gb internet 1000 dk ve 1000 sms şeklinde. Elin Beytepesinde bile çekiyo gevur .s Git geç TT'ye.
Beyoğlu'da Ofiste Turkcell çekmiyor. 2g bile yok.
Yani çekip çekmeme olayı değişebiliyor. Eskisi gibi değil eskiden 100 yerde vermiyorsa şuan 10 yerde çekmiyor. Bu her operatör için geçerli.
Yaşadığın bölgeye göre karar ver Doğu'da Kayseri'den sonra Turkcell hari. diğer operatörler benim testlerimde hep zayıf çıktı. İstanbul'dada Turkcell zayıf çıktı bana göre sizin bölgenizde nasıldır bilemem en kalitelisi Turkcell ama pahalıŞuanda Turkcell kullanıyorum paketleri biraz fazla pahalı sabah 4gb gece 4gb konuşma sms falan 40 tl Türk telekom da 10 gb konuşma sms 45 tl Hazir yeni geçenlere 2Gb verirken geçmek mantıklı mi