Türk telekom alt yapısı en fazla 25 Türk net alt yapısı 41 en fazla buda avantajdır elbette değilmi hocamDestekliyorsa net Turk Net
Türk net tavsiye ediyorum.Türk telekom alt yapısı en fazla 25 Türk net alt yapısı 41 en fazla buda avantajdır elbette değilmi hocam
Yükleme hızları aynıysa Türk Telekom çünkü fiyatları yakın. Siz bir sorun Türk Telekoma deyin şöyle böyle Türk netin bana 41 Mbps desteği var sizde niye 25 Mbps. Eğer aynı hızları alabilirsen Türk Telekom onerimdir. Bende Türk nete geçmek istiyordum ama fiyatları arttı Türk Telekom fiyatlarına yakın.Türk Telekom kullanıcısıyım fakat memnum değilim. Sözleşmem yakında bitecek. Türk Telekom mu, Türk Net mi?
Ama sıkıntılar çıkarıyor hocam 3 ay grlmeyip bir kaç ay sonra kesilip duruyordu. Müşteri hizmetleri berbat. Fiyatı ucuz diye almak almamaktan daha iyidir.Yükleme hızları aynıysa Türk Telekom çünkü fiyatları yakın. Siz bir sorun Türk Telekoma deyin şöyle böyle Türk netin bana 41 Mbps desteği var sizde niye 25 Mbps. Eğer aynı hızları alabilirsen Türk Telekom onerimdir. Bende Türk nete geçmek istiyordum ama fiyatları arttı Türk Telekom fiyatlarına yakın.
Türk netTürk Telekom kullanıcısıyım fakat memnum değilim. Sözleşmem yakında bitecek. Türk Telekom mu, Türk Net mi?
Şuan da kullanmaktayız hocam. Müşteri hizmetleri konusunda müşteri hizmetleri maksimum 35 diyor site 100 diyor o biraz garip. Onun dışında internet stabil çalışıyor.Ama sıkıntılar çıkarıyor hocam 3 ay grlmeyip bir kaç ay sonra kesilip duruyordu. Müşteri hizmetleri berbat. Fiyatı ucuz diye almak almamaktan daha iyidir.