Soru Türk Telekom mu, Türk Net mi?

flamtr34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk Telekom kullanıcısıyım fakat memnum değilim. Sözleşmem yakında bitecek. Türk Telekom mu, Türk Net mi?

Son düzenleyen moderatör:

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Destekliyorsa net Turk Net

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Türk Telekom kullanıcısıyım fakat memnum değilim. Sözleşmem yakında bitecek. Türk Telekom mu, Türk Net mi?
Yükleme hızları aynıysa Türk Telekom çünkü fiyatları yakın. Siz bir sorun Türk Telekoma deyin şöyle böyle Türk netin bana 41 Mbps desteği var sizde niye 25 Mbps. Eğer aynı hızları alabilirsen Türk Telekom onerimdir. Bende Türk nete geçmek istiyordum ama fiyatları arttı Türk Telekom fiyatlarına yakın.

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Yükleme hızları aynıysa Türk Telekom çünkü fiyatları yakın. Siz bir sorun Türk Telekoma deyin şöyle böyle Türk netin bana 41 Mbps desteği var sizde niye 25 Mbps. Eğer aynı hızları alabilirsen Türk Telekom onerimdir. Bende Türk nete geçmek istiyordum ama fiyatları arttı Türk Telekom fiyatlarına yakın.
Ama sıkıntılar çıkarıyor hocam 3 ay grlmeyip bir kaç ay sonra kesilip duruyordu. Müşteri hizmetleri berbat. Fiyatı ucuz diye almak almamaktan daha iyidir.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Ama sıkıntılar çıkarıyor hocam 3 ay grlmeyip bir kaç ay sonra kesilip duruyordu. Müşteri hizmetleri berbat. Fiyatı ucuz diye almak almamaktan daha iyidir.
Şuan da kullanmaktayız hocam. Müşteri hizmetleri konusunda müşteri hizmetleri maksimum 35 diyor site 100 diyor o biraz garip. Onun dışında internet stabil çalışıyor.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Turknet al kardesm zatn hazirandan sonra fiyatlar telekomla aynı olcak HİZİDA gayet süper tahahhut yok hiç olmassa arkadaşını getir bedavasi var