Turkcell Faturayı Yükseltiyormu?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yeni hat alma durumum olucak Turkcell düşünüyordum fakat Turkcell'le ilgili bir sorun var galiba normal paket tutarından fazla fatura gönderiyormuş. Sürekli her ay fatura artıyormuş Turkcell kullanan yada kullanmış arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? böyle bir şey varmı? Turkcell alayımmı?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aynı dertten müzdarip olduğum için dün faturasız hatta geri döndüm çok gizemli bir şekilde yükseliyor anlam veremiyorsun sonra arıyorsun niye böyle diye açıklama yapıyorlar hıı diyosun inanıyorsun o yükselmeye devam ediyor :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ben Kullanıyorum Öyle Birşey Söz Konusu Değil Her Ay 50 ile 55 tl arasını geçmez oda bankaları falan aradığım için

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkcell in kalitesi tartışılmaz ama faturalı hatlar konusunda biraz pahalı

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bende 29TL'ye 300dk kullanıyordum. Paso 39-40 geliyordu. Sonra iptal ettim tarifeyi. Çift hat kullanıyorum. Turkcell ile sadece gelen aramalara bakıyorum.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bahsettiğin sorunların tıpkısını yaşadığım için Vodafone'ye geçtim.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
HIMM ozaman sölenenler doğru fatura yükseliyor yok şuraya abone oldunuz yok buraya abone oldunuz gibi söylemlerle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Turkcell kalitesi kadar parayıda alıyor.. paketi aşmış olmayasınız beyler

arkadaşlar daha fazla bilgisi olan yokmu turkcell hakkında

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
En azından deneyip olanları kendince görebilirsin.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
anladımda kardeşim şimdi şöle bişey var hattım aldım 1 ay sonra fatura geldi hayta yok olmadı ben kapatıyorummu diycen ? hadi 2 ay oldu kapatıyorummu diycen..hemen kapatamıyorsunki

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

DARL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell'den faturalı hat kullanacaksanız mutlaka size uygun bir paket almanız gerekiyor.
Mesela her yöne 1000dk, 1000sms, 1gb internet - 57-58 TL idi sanıyorum. İhtiyaçlarınızı iyi belirlemek lazım...

Çok fazla mı konuşursunuz? yoksa fazla mı sms atarsınız? internet kullanımınız ne boyutta olur? 1 yıldan fazla oldu faturalı kullanıyorum. Üstte yazdığım pakete ek olarak sms paketi satın aldım.
Onun haricinde fatura artması diye bir şey söz konusu değil.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Aynı dertten muzdariptim, kendi kafalarına göre tarifemi değiştirdiler. Ben de ertesi gün operatörümü Vodafone la değiştim.

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın dediği gibi faturalı hatlar Turkcellde pahalıdır ancak kaliteyide biliyorsunuz. Kesinlikle durup dururken yüksek fatura gönderme gibi bir olayları yok, ben bişey yapmadım ama çok yüksek geldi diyorsanda İletişim Merkezine gidip neler yaptığını neden yüksek geldiğini öğrenebilirsin.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Turkcell'den faturalı hat kullanacaksanız mutlaka size uygun bir paket almanız gerekiyor.
Mesela her yöne 1000dk, 1000sms, 1gb internet - 57-58 TL idi sanıyorum. İhtiyaçlarınızı iyi belirlemek lazım...

Çok fazla mı konuşursunuz? yoksa fazla mı sms atarsınız? internet kullanımınız ne boyutta olur? 1 yıldan fazla oldu faturalı kullanıyorum. Üstte yazdığım pakete ek olarak sms paketi satın aldım.
Onun haricinde fatura artması diye bir şey söz konusu değil.

HIMM aynen kardeşim ben de smsle pek ilgilenmem genelikler internet ve konuşma geçen bi bayiye gittim 25tl+500 dk 25tl+1gb internet yani her ay 50 tl bana uyar ama fatura kabarıyor diyorlar.bu konu sıkıntı bende..

Arkadaşın dediği gibi faturalı hatlar Turkcellde pahalıdır ancak kaliteyide biliyorsunuz. Kesinlikle durup dururken yüksek fatura gönderme gibi bir olayları yok, ben bişey yapmadım ama çok yüksek geldi diyorsanda İletişim Merkezine gidip neler yaptığını neden yüksek geldiğini öğrenebilirsin.

işte bu sölediğin mantıklı aslında bende öle düşünüyorum sen bişey yapmassan nasıl yükselir faturan öle değilmi peki kardeşim sen turkcell mi kullanıyorsun

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işte bu sölediğin mantıklı aslında bende öle düşünüyorum sen bişey yapmassan nasıl yükselir faturan öle değilmi peki kardeşim sen turkcell mi kullanıyorsun

Turkcell kullanıyorum, zaten Turkcell Kurumsalda çalışıyorum.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
oo desene tam aradığımı buldum. sana birşey sorabilirmiyim peki

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben turkcelle geçmeyi planlıyorum arkadaşlardan duydum sen faturalı hattında süreni ayarlaya biliyorsun mesela 500 dk aldın 400 dk dolduğu zaman bana uyarı gelsin diyerek sisteme tanımlatabiliyormusun du doğrumu bu şekilde fatura aşımı olmuyormuş birde internette zaten sınırsız olucağı için internette kota aşımı olmuycak bunu biliyorum ama dakikalarda böle bişer mümkünmü?

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben turkcelle geçmeyi planlıyorum arkadaşlardan duydum sen faturalı hattında süreni ayarlaya biliyorsun mesela 500 dk aldın 400 dk dolduğu zaman bana uyarı gelsin diyerek sisteme tanımlatabiliyormusun du doğrumu bu şekilde fatura aşımı olmuyormuş birde internette zaten sınırsız olucağı için internette kota aşımı olmuycak bunu biliyorum ama dakikalarda böle bişer mümkünmü?

Faturalı hattını aldıktan sonra yine Turkcell İletişim Merkezine gidip iletişim danışmanıyla görüşmen gerekiyor. O işlemi müşteri hizmetleri de yapıyor. İster telefonla, ister iletişim merkezinden yapabilirsin.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
afedersin bilmediğim için soruyorum ama iletişim merkezi dediğin yer normal turkcell bayisimi?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm evet anladım vodafonu biliyorum ama turkcell bilmiyordum, ben istanbuldayım burda marmara parkta bi bayi var sen biliyormusun burayı esenyurtta

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen arkadaşım AVM'nin içindekinden bahsediyorsan aradığını orada bulabilirsin.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen arkadaşım AVM'nin içindekinden bahsediyorsan aradığını orada bulabilirsin.

hımm anladım bu arada ismim ahmet ben istanbuldayım sen ha birde evet büyük alış veriş merkezinde bu bahsettiğim yer orda yapabilirim dimi?

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet dostum orada yapabilirsin. Zaten bayiye gittiğinde herhangi birine işlemi anlatırsan onlar seni yönlendirecektir.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ozaman anlaşılacağı üzeri turkcell okadarda korkulacak gibi değil bu tamamen sana bağlı bir durum

atlantizzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
turkcell her zaman pahalı hizmet anlayısını bırakmıyor ilk konudaki durumları yasadım ve turkceli bıraktım aveya gectim memnunum turcell yarısına görüsmeler yapıyorum turcelde her zaman faturalar yüksek gelirrr

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ama kardeşim şuda var sen faturayı aşarsan aveada bile yüksek gelir turkcell paketi aşıyorsunki çok geliyor..