Turkcell Faturayı Yükseltiyormu?

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bazen yanlışlıkla girersen internete eğer hemen 5tl ekleyiverirler faturana. Ve mobil ağların kapalı olmasına rağmen nasıl bağlandığını farkedemezsin bile.
184577_391579284266225_1570443116_n.jpg

Premiumla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell fatutayı yükseltiyor mu bilmiyorum ama avea benim her yöne 1000dk yı 45 liradan 25 liraya çekmiş 1 yıl boyunca :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
1 senedir 7 tl 14 tl 5 tl gibi rakamlar ödedim Türkcelle :P

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bazen yanlışlıkla girersen internete eğer hemen 5tl ekleyiverirler faturana. Ve mobil ağların kapalı olmasına rağmen nasıl bağlandığını farkedemezsin bile.
184577_391579284266225_1570443116_n.jpg

muhtemelen kardeşim senin internetin paket dahilinde değil yoksa böle bişey olmaması lazım bi yanlışlık var

sahipemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Faturalı hatlar bilinçsiz kullanılıyor. He rşeyin bir açıklaması vardır. Sorun paketler değil. Kullandığın ekstra servislerdir. Kontörlü hatta paran anında düştüğü için hemen kullanımı kesiyorsun. İhtiyacına göre bir paket alırsan aşım falan olmaz.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Faturalı hatlar bilinçsiz kullanılıyor. He rşeyin bir açıklaması vardır. Sorun paketler değil. Kullandığın ekstra servislerdir. Kontörlü hatta paran anında düştüğü için hemen kullanımı kesiyorsun. İhtiyacına göre bir paket alırsan aşım falan olmaz.

evet işte bende bu yoruma katılıyorum aldığın paket dahilinde kullanırsan eğer bir sıkıntı olmaz ha birde ekstra servisler üye olmanada gerek yok olduğun zaman kesmesi normal ozaman turkcell faturayı fazla kesiyor gibi yorum yapanlar neye dayanarak yapıyorlar insanların kafasını karıştırıyorlar...

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yükseltme falan olmuyor. 45 TL' lik paket kullanıyorum, 5 TL vergi taksidi, 2 TL Turkcell TV 1 TL kim aramış tam 53 TL fatura geliyor bana. Hattını ve güncel fatura bedelini sürekli online işlem merkezinden kontrol edersen hiç sıkıntı olmaz.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yükseltme falan olmuyor. 45 TL' lik paket kullanıyorum, 5 TL vergi taksidi, 2 TL Turkcell TV 1 TL kim aramış tam 53 TL fatura geliyor bana. Hattını ve güncel fatura bedelini sürekli online işlem merkezinden kontrol edersen hiç sıkıntı olmaz.

aynen kardeşim zannederim bu olaydan haberi olmayan kardeşlerimiz var bende onu dün gördüm sürekli kontrol halinde oldumu sıkıntı olmaz olsada büyük bir firma telafi ve açıklaması yaparlar

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Mesaj da geliyor ayrıca bana. Bir de ben de fatura stop özelliği de var ama yine de bu özelliğe rağmen geçti.
Ben de ki 50 kb internet için de evet internet paketi yoktu. Ancak bağlanma imkanı da yoktu. Nasıl olur onu anlayamadım. Şimdi ayarları ile tamamen oynayım servis dışı bıraktım. Eğer o hali ile bağlanırsa ne ala.

Aldığım paket 200 + 300 DK 500 Dakika olan paketten. Bana yetiyor da artıyor bile. Bir iki özellik aldım ve fiyatı da hep aynı geliyor. Arada mesaj gönderimi vs olunca ve mesaj paketi de olmayın ca fiyat kabarıyor. Tüm herkes şu konuda hemfikirdir. alacağın paketi önceden seç. Paketi aşma, Az kullan ama çok kullanma, Ekstra servisler kullanma, faturan düzgün gelsin.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
evet kardeşim zaten bunları yaptığınzaman faturan kabarmazki bende aynen öle düşünüyorum işte şimdiden alacağım paketi ayarladım gibi ama bazen aklım hala avea gitmiyor değil

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar faturayı yükseltme olayı felam onların ayrıntılarını öğrendim Turkcell kendi kafasına göre yükseltmiyor faturayı herşey sizin elinizde bana inanın

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben turkcell de tarife değişikliği yaptım. Önceki tarifemden bana sms ve internet hakkı kalmış. Bende yeni tarifedeki internet ve sms hakkını aktif edince 2 tane sms ve internet hakkı satın almış oldum. Söylediğim halde 2 ay faturama yansıttılar. Fazladan 20 lira ödedim. Turkcell alırken biraz daha düşün derim.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim elbette bu arkadaşlarımızın yorumlarını değerlendirip turkcell iletişim merkezine gittim adamları zorladım neler neler istedim ve ağızlarından lafları olayın iç yüzünü öğrendim ona göre turkcelle geçicem ve ona göre paket seçicem. vodafone a internetim çekimiyor diye email attım adamlar 4 gün oldu hala dönmediler süper müşteri hizmetleri var...işte bunlardan dolayı turkcell birde tabii

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
konu güncel arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6 ay önce 3 türkcell faturalı hat aldım şirketime.12 Ay taahütlü olan hatlardan bir tanesi Full Star Paket ve indirimli 89.25 gelmesi gerekirken 96 ile 113 TL arasında değişiyor gelen faturalar.

Bir diğer fatura hesap paket ve 26,25 gelmesi gerekirken 30 ila 40 arası geliyor :))

Kafasına göre fiyat arttırmaz diyen arkadaş gelip benim faturalı hatlarımın neden yüksek geldiğini açıklasın. 12 sabit fiyat garantisi veren bir firma 2 ay sonra ben fiyatlarda güncelleme yaptım diyebilir mi? Sonuç olarak abimin uyarılarını dikkate alıp türkcell bayisine girdiğim güne ...... olsun diyorum.

Türkcell'in çekim kalitesine gelince Zonguldaktan Trabzona iş gezisi yaparken bir çok yerde telefonla konuşmada sorun yaşadım. Ayrıca Trabzondan İzmir'e gelirken de aynı sorunu yaşadım. Daha önce vadofone ile doğu iş gezilerimde ben bu kadar sorun yaşamamıştım açıkçası.

Pişmanım aldığıma ve oldukça dertliyim.

ariakas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsi kazıkcı. yüksek fatura göndermiyeni yok. kimsede buna bir dur demiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
takip ettiğiniz sürece sıkıntı yok kardeş faturanızı takıp edin düzenli olarak ve sakın otomatık ödeme talimatı vermeyın banada yüksek geldi ve geri iade aldım paramı çünki turkcelin müşteri temsilcileri bir şeyden anlamıyor ve bilmiyor ben laf cambazlığı yaparak paramı geri alma hakkı kazandım yanı geri aldım paramı

finrod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha bir kere net tutarımı ödemedim. Her ay bi cacık çıkıyor ve faturam yüksek geliyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yıllardır turkcell kullanıyorum açıklanamayan bir artışla karşılaşmadım henüz.

ayrıca android için hesabım adlı bir uygulama çıkartmışlar. anlık olarak görebiliyorsun kullanımını.

benim turkcelle yaşadığım tek sıkıntı istediğim gibi bir paket bulamamam.
interneti çok ama konuşma süresi az bir paket lazım bana

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
PTTCELL'in gözünü seveyim daha hiç dediğinden fazla ödemedim :D

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yükseltiyor. 20 liralık faturam vardı 25-30 lira hep ödüyodum bi kere 35 ödedim

Alparslan Uz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hertürlü mk 45tl lik fatura 70tl geldi gecende 60 geldi neymiş abone oldun diğer vergiler falan bu gidişle sözleşme bitsin welcome türktelekom

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bu şerefsizler 25 tl olan paketi her ay bana 31-32 hatta 33 tl ye kadar çıkartıyorlar.En son Turkcell'e gittiğimde Dayanamayıp sormuştum,adam numaramı istedi,sorgulattı falan.Sonra sen konuşma paketi almışsın dedi.Bunların hepsi Şerefsiz.Halk birbirini Kazıklama Peşinde.