Türkcell pahalıdır ama kalitede bir numaradır. Niye değiştirdiniz ki? Avea yavaş ve türkcellin çekip aveanın çekmediği çok yer var...Bugun aveaya geçiş için başvurdum öğlen şuana denk herhangi bir mesaj v.b birşey gelmedi acaba ne zaman bir bilgi filan gelir onaylandı v.s gibi ?
Türkcell pahalıdır ama kalitede bir numaradır. Niye değiştirdiniz ki? Avea yavaş ve türkcellin çekip aveanın çekmediği çok yer var...
İnternetinden bıktım zamanında avea kullanırken daha iyiydi internetim hem telekomla bir oldu daha iyi valla heryerde çekiyor sayılır istanbulda arada çekmesin az uzak kalıyım.
Avea bizim yemekhanede bile çekmiyor ben öyle söyleyim.
telekomla birleşmenin avea'nın çekim gününe bir katkısı olmadı kihem telekomla bir oldu daha iyi valla heryerde çekiyor sayılır.
telekomla birleşmenin avea'nın çekim gününe bir katkısı olmadı ki![]()
Sizin yemekhaneye yazık o zaman. Hiç bir yerde sorun yaşamıyorum sadece asansörün içinde 1 diş bazen hiç çekmiyor o kadar.Avea bizim yemekhanede bile çekmiyor ben öyle söyleyim.
Numara taşıma 6 gün içinde gerçekleşiyordu önceden şimdi nasıl bilemem.Bugun aveaya geçiş için başvurdum öğlen şuana denk herhangi bir mesaj v.b birşey gelmedi acaba ne zaman bir bilgi filan gelir onaylandı v.s gibi ?