Turkcell den Avea geçiş

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun aveaya geçiş için başvurdum öğlen şuana denk herhangi bir mesaj v.b birşey gelmedi acaba ne zaman bir bilgi filan gelir onaylandı v.s gibi ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bugun aveaya geçiş için başvurdum öğlen şuana denk herhangi bir mesaj v.b birşey gelmedi acaba ne zaman bir bilgi filan gelir onaylandı v.s gibi ?
Türkcell pahalıdır ama kalitede bir numaradır. Niye değiştirdiniz ki? Avea yavaş ve türkcellin çekip aveanın çekmediği çok yer var...

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkcell pahalıdır ama kalitede bir numaradır. Niye değiştirdiniz ki? Avea yavaş ve türkcellin çekip aveanın çekmediği çok yer var...

İnternetinden bıktım zamanında avea kullanırken daha iyiydi internetim hem telekomla bir oldu daha iyi valla heryerde çekiyor sayılır istanbulda arada çekmesin az uzak kalıyım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İnternetinden bıktım zamanında avea kullanırken daha iyiydi internetim hem telekomla bir oldu daha iyi valla heryerde çekiyor sayılır istanbulda arada çekmesin az uzak kalıyım.

Avea bizim yemekhanede bile çekmiyor ben öyle söyleyim.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Numara taşıma 6 gün içinde gerçekleşiyordu önceden şimdi nasıl bilemem.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Yerine göre degisiyor. Mesela şu an çalıştığım okulun her yerinde Avea çok iyi çekiyor turkcell pek iyi çekmiyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam bence çok yanlış yaptın inşallah pişman olmazsın ben bi süre telefonculuk yaptım şuan diyebilirimki turkcell en iyisi ha buda geçmişte yaptığı çalışmalardan ötürü vodafone arkadan gümbür gümbür geliyor yakında turkceli geçebilir.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Attan inip eşeğe binmek :P

Şaka bir yanada normalde geçiş için belli bir tarih verirler.