Türk Telekom'un 8'ine Yoğun İlgi

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Benzer bir yorum yaptığım için cevap vereyim. Başka alternatifim olsa TTneti ilk bırakacak insanlardan biriyim ama bu tarifede gerçekten haksızlık yapılıyor onlara. Adamlar bağlantı hızına ne demiş 8mbit'e KADAR yani sana bu hızı da sağlamak zorunda değiller. Ve evet o şirketlerde olumlu yorum almıyor ama Amerika gibi altyapısının durumu belli olan bir ülkede bile bu yapılıyorsa daha 1mbiti bile adam gibi kullanamadığımız bir ülkede gayet normal.

zaten o tarifenin detaylarınıda herkes biliyor yani sonradan çıkan birşeyde değil.

ayrıca parası olan bassın parayı 100 Tl gerçek 8 mbps sınırsız alsın

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
8mb geçtim. alt yapı yetersiz olduğundan HEr iki dk bir internetim gidiyor. ben yandım siz yanmayıın:D

ümit yaşar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
al sana gerçek sınırsız

15 gb sınırı olmadığına göre geçebilirsin artık
Umarım Superonline tarifelerine bakmışsındır. Bir firma 10 mbps 49 tl verebiliyorken TT 99 tl verdiği tarifeyi nerdeyse övünerek savumakda ne oluyor körükörüne bağlanmak bu olsa gerek...

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Umarım Superonline tarifelerine bakmışsındır. Bir firma 10 mbps 49 tl verebiliyorken TT 99 tl verdiği tarifeyi nerdeyse övünerek savumakda ne oluyor körükörüne bağlanmak bu olsa gerek...
sizi sonuna kadar destekliyorum elin asyalıları japonya yada çin hatırlamıyorum 90mbit internet kullanıyor adamlar kendi sitelerini evde barındıracak hıza sahip tt bizi nasıl soycağının planını yapıyor arkadaşlarda bunu destekliyor ama böyle kişilere müstehak bu tt nasıl zamn yapacağı nasıl tarife oluşturacağını planlıyacağı yerde alt yapıyı güçlendirsin getirsin 90mbit gerekirse 100de veririz 200 de

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5-6 gün önce telefon çaldı ve baktım. Bir bayan bu yeni tarifeyi canlı canlı pazarlıyordu.
Bu demektir ki işi şansa da bırakmak istemiyorlar.
Uygun şekilde şu an bir değişiklik istemediğimi söyleyip bitirdim konuşmayı.
En büyük bilmece şudur;
Tarife değişikliği diye bir ücretlendirmeyi 2-3 ay veya daha sonraları faturamızda görürsek ne düşünürüz ?
1 mbit 4gb kotalı netim var benide aradılar 8mbit 4gb kotalı yapalım dediler olmaz dedim, yetiyo 1 mbit dedim kadın ısrar etti:mrgreen: Hız artacak daha çabuk kota dolacak vs. yermi ulan:lol:

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben 16 mb vdsl2 kullanıyorum 110 tl cok memnunum 3 aydır hıc nette kesılme yasamadım rapıd hesabımla 2000 hızında dowload yapıyorum 800 mb fılmı 9 dakıkada ındırebılıyorum ımkanı olan vdsl2 gecsın derım

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
1Mbit limitsiz 45tl bana bu tarife uygun geliyor...8mbit te mutlaka altyapı sorun olur...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ttnet e kafam girsin..şu ttneti savunanlar varya alayı salak dingilin teki..
Bunu açıp müşteri hizmetlerine söylemeyi düşündünmü? :mrgreen:

Edit : Yok yok sen tt genel müdürlüğüne bu sözü fax'lamayı düşünmüşsündür

ubarmen20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
al sana gerçek sınırsız
10mu6g3.jpg

15 gb sınırı olmadığına göre geçebilirsin artık

niye adsl ye geçsin ki vdsl 2 / 16 bit 110 tl 20 lıra daha verır 1024 ten 16 kat 8bıttın 2 kat daha hızlı kullanır :D

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yakında başlarlar küfür etmeye, 15 gb bi dolsun, 25 gün 512 kb la bağlanınca görürüm ben onları :D :D

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8mbit 4gb sınırlı alanların halini çok merak ediyorum :D iki gün sonra "uçan internet" yerine uçan bir faturayla karşılaşacaklar :D

:D:D:D:

15gb lık sınır normal benim gibi kullanıcılar için bir kaç günde dolar daha sonra 512 kb kullanmakta insana koyar. o yuzden şu 512 yi 1mbit yapsalar daha güzel olur yoksa kimsenin geçeceği yok yada bir çoğu reklamlara aldanıp geçtiginden ilk ayda 512kb internet kullanmaya geri donduklerinde hatlarını tekrar değiştireceklerdir. ve ben turkiyede ki dandik kabloların 8mbit interneti kaldırcağını düşünmüyorum bir keresinde ttnet çalışanı bana hatımın 3mbit e kadar destekleğini söylemişti yani ben bu 8mbit e geçsemde değişen pek fazla bişey olmucak TTnet in istediği bir şey vermeden almak yaptıkalrı yatırım yok sadce bu dandik kablolara daha fazla yükleniyor bu dandik kabloların ömrü bitincede ettikleri kar la birlikte bu ülkeden uzaklaşıcaklar zaten geçen bir araştırmada yazıyordu dünyada sadece turkiyede bir internet firması vergi verme listesinde ilk yüzde yer alıyormuş o da TTnet... bunu ne güzel işte diye yorumluyanlar olabilir o da onların zekasının ölçüsü olur.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya arkadaşlar şakamı yapıyorsunuz siz ya, 8mbit 15gb, onu ben değil üç günde yarım günde aşarım bu dandik 1mbitle günde 6gb indiriyorum. Bazı arkadaşlar hala çok iyimser yedikleri kazıklar tatlı geldi galiba daha fazla istiyorlar. Örnek Hollanda da arkadaşım 20mbit e 30 euro ödüyor gel şimdi bunu TTNet in tarifeleriyle karşılaştır, görüceksin eşşek şakasından beter ama şaka değil bu gerçek. Siz birşey demedikçe başınızı önünüze eğdikçe daha çok kaz gibi yolunursunuz.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
niye adsl ye geçsin ki vdsl 2 / 16 bit 110 tl 20 lıra daha verır 1024 ten 16 kat 8bıttın 2 kat daha hızlı kullanır :D
bende zaten dedıgını soyluyorum vdsl2 16mb gecın yada hıc kıpırdamayın yerınızden vdsl2 lux neden dersenız fıberoptık kablo ıle baglıyım adsl2 8mb gene bakır kablolarlarla baglanıyorsunuz kesıntıler hız dusmelerı cok yasarsınız en ıyısı vdsl2 bekleyın