Türk Telekom'un 8'ine Yoğun İlgi

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 ay önce duyurulan 8 Mbps'lik tarifeye yoğun ilgi geldi. 100 binden fazla kişi yeni tarifeye geçiş yaptı. Türk Telekom’un 8 Mbps hıza kadar olan tüm ADSL paketlerini tek bir fiyatta topladığı yeni hizmeti yoğun ilgi ile karşılandı. Türk Telekom tarafından sağlanan altyapı üzerinden internet servis sağlayıcılarının (İSS) sunmaya başladığı 8 Mbps paketlerine kısa sürede 110 binin üzerinde müşteri abone oldu.

8mpbs1245050553.jpg

Düzenlenen kampanyalarla 110 bin kişi yeni tarifeye geçti.
Toptan olarak tüm internet servis sağlayıcıların kullanımına sunulan yeni internet tarifeleri ile Türkiye’deki tüm İSS’ler müşterilerine daha yüksek hızda, uygun fiyatlı ADSL hizmeti sunma olanağına kavuştu. Türk Telekom’un 13 Mayıs itibariyle toptan olarak 4 GB, 6 GB ve sınırsız seçenekleriyle sunduğu 8 MB tarifelerini İSS’ler farklı fiyat ve kota seçenekleri ile tüketicilerin kullanımına sundu.

İlgiden Memnunuz

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, 8 MB paketlerine gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını söyleyerek “Türk Telekom olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, kullanıcı dostu, uygun fiyatlı çözümlerimizi pazara sunmaya devam ediyoruz. 8 MB paketlerini bu kadar çok müşterinin tercih etmesi, pazarda yine önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı gösteriyor” dedi.

:: Yeni hıza geçen 110 bin kişiden biri misiniz?

Bilgi için: Türk Telekom
Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Değilim ve de şu 15 gb sınır kalkmadan tamamen sınırsız olmadan da geçmeyeceğim.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İki tane 8 mbps var. Netlimitsiz yazan 15 GB diğer sınırsız öyle mi?

Bu kafama yattı işte. Ama sanıyorum bizim kablolar kaldırmaz bazı arkadaşların dediği gibi iki mbps kullanmak zorunda kalırız.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tabii ki değilim. Çünkü uydunet kullanıyorum ve memnunum.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
millet ağzı yanmayınca anlamıyacak anlaşılan :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Değilim ve de şu 15 gb sınır kalkmadan tamamen sınırsız olmadan da geçmeyeceğim.

İlgili tarife aslında tamamen sınırsız bir tarife. 15GB'ı aştıktan sonra sizden normal kotalıda olduğu gibi ek bir ücret isteniyor mu? Hayır istenmiyor sadece yurtdışında bir çok ISS'nın yaptığı gibi belirli bir yüklemeyi geçtikten sonra hızı düşürüyor.Tamam 15GB diğerlerine kıyasla az ama sonuçta bu tarife tamamıyla adı üzerinde limitsiz bir tarife.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hazır konu açılmışken soruyim dedim 1 mbps sınırsız bir paketi var mı telekomun acelem yok valla yavaş olsun da sınırsız olsun

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Son pişmanlık fayda etmeyecek...!

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İlgili tarife aslında tamamen sınırsız bir tarife. 15GB'ı aştıktan sonra sizden normal kotalıda olduğu gibi ek bir ücret isteniyor mu? Hayır istenmiyor sadece yurtdışında bir çok ISS'nın yaptığı gibi belirli bir yüklemeyi geçtikten sonra hızı düşürüyor.Tamam 15GB diğerlerine kıyasla az ama sonuçta bu tarife tamamıyla adı üzerinde limitsiz bir tarife.

evet haklısın ekstra para ödenmiyor sadece hızın düşüyor ayrıca bu uygulamayı ilk kez ttnet yapmıyor başka ülkelerdede bunu yapan bir çok servis sağlayıcı var neden herkes küçümsüyor, kötülüyor anlamıyorum.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Vallahi daha yeni haberim oldu 8 mbps'deki sıkıntılardan. Geçmeyeceğim bölgemdeki alt yapı yenilenmeden.

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
15 gb sınırsız tarıfeye gecmemıslerdır kotalılalar gecmıstır

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
8 mbit'e arkadaşım geçmiş. Onun internetini kullanıyorum şu anda. 15 GB sınırı olmasa çok rahat yani hızdan çok memnunum.

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hazır konu açılmışken soruyim dedim 1 mbps sınırsız bir paketi var mı telekomun acelem yok valla yavaş olsun da sınırsız olsun

türk telekomda 1mbps sınırsız internet var ayda 45 tl gibi bi fiyata 2.5 yıldır kullanıyorum herkezede tavsiye ederim :thumbup:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
5-6 gün önce telefon çaldı ve baktım. Bir bayan bu yeni tarifeyi canlı canlı pazarlıyordu.
Bu demektir ki işi şansa da bırakmak istemiyorlar.
Uygun şekilde şu an bir değişiklik istemediğimi söyleyip bitirdim konuşmayı.
En büyük bilmece şudur;
Tarife değişikliği diye bir ücretlendirmeyi 2-3 ay veya daha sonraları faturamızda görürsek ne düşünürüz ?

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet haklısın ekstra para ödenmiyor sadece hızın düşüyor ayrıca bu uygulamayı ilk kez ttnet yapmıyor başka ülkelerdede bunu yapan bir çok servis sağlayıcı var neden herkes küçümsüyor, kötülüyor anlamıyorum.
telekomla anlaşman var sanırım arkadaşım bu uygulamayı yapan hiç bi şirket şirket olumlu tepki almıyordur söylediğin yabancı şirketlere yapılan yorumları araştırmak lazm ;)

b____t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
8gb hız ile 15gb nedir ki?? 3-5 günde zaten dolar bu kota :) sonra 512 bekle ki msn açılsın :)) dikkat edin başınız dönmesin beklerken :)

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eee aptallar olmasa akıllılar nası para kazanır demiş atalarımız buyrun en büyük örneği :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
telekomla anlaşman var sanırım arkadaşım bu uygulamayı yapan hiç bi şirket şirket olumlu tepki almıyordur söylediğin yabancı şirketlere yapılan yorumları araştırmak lazm ;)

Benzer bir yorum yaptığım için cevap vereyim. Başka alternatifim olsa TTneti ilk bırakacak insanlardan biriyim ama bu tarifede gerçekten haksızlık yapılıyor onlara. Adamlar bağlantı hızına ne demiş 8mbit'e KADAR yani sana bu hızı da sağlamak zorunda değiller. Ve evet o şirketlerde olumlu yorum almıyor ama Amerika gibi altyapısının durumu belli olan bir ülkede bile bu yapılıyorsa daha 1mbiti bile adam gibi kullanamadığımız bir ülkede gayet normal.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Şu 8mbit' e geçenlerin daha sonra internet kötü diye ağlamaya hiç mi hiç hakkı yok ! Böyle her yaptıkları gereksiz, kötü şeyleri desteklerseniz, biz böyle kötü internet istiyoruz diyorsunuz demektir.

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
8mbit 4gb sınırlı alanların halini çok merak ediyorum :D iki gün sonra "uçan internet" yerine uçan bir faturayla karşılaşacaklar :D

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yazık çok yazık. Bilinçsizce yapılan geçişler bunlar.