Turbobit

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sanırım bu siteden dosya indiremeye çalışıp saçbaş yolmayan kullanıcı yoktur. :cursing:

bir kere dosyayı indirmenize kolay kolay izin vermez. sitenin "canı isterse" dosyayı indirebilirsiniz. aksi takdirde Normal İndirme butonuna her tıkladığınızda CAUTION! From your IP range the limit of connections is reached. try downloading again after 600 seconds. uyarısı ile karşılaşırsınız. 600 sn dolunca tekrar denediğinizde de yine aynı uyarı gelir. bu böyle sürer gider...

şanslıysanız bu ip sorununu atlatıp, captcha soruyu çözüp, 59 sn bekledikten sonra indirme işlemine başlayabilirsiniz. ancak free kullanıcılar için 50 kbps hız sınırı ile boğuşmak durumundasınız. internet hızınız kaç mbps olursa olsun, indirme hızı 50 kbps üzerine çıkmayacaktır. :huh:

nette premium hesap şifresi dağıtan sitelerde gezinirseniz, turbobit premium şifrelerine de ulaşabilirsiniz. ancak bulduğunuz hesapların ya turbo erişimi kapatılmış olur, ya da turbo erişim açık olsa bile indirme hızı free kullanıclar ile aynı hıza, yani 50 kbps'a sabitlenmiş olur.

zira "uyanık" ruslar, aynı hesaba birden fazla ip adresinden giriş yapıldığını tespit etmiş ve hesabın indirme hızını düşürmüştür. kısaca premium hesap da işe yaramaz. :blink:

yazının sonunda, sırf 3-5 kuruş para kazandırıyor diye dosyalarını bu siteye upload eden paylaşımcılara "sevgilerimi" iletiyor; duckload, filesonic gibi siteleri özlemle anıyorum. :hammer:

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen kardeşim bende saçımı başımı yoluyorum bu siteden birşey indiricem diye. o kadar aradım nasıl indirilir diye ama bir türlü bulamadım varsa bir bilen anlatsın allah rızası için

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
megaupload çok iyiydi free olarak bile çok iyi hızlarda iniyordu
megaupload ölünce diğer siteler azıttı :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Rapid bir zamanlar koyduğum dosyaları kimse indirmese bile 30 gün tutup siliyordu şimdi yükledikten 2-3 saat sonra dosyalarım siliniyor.Filesonic fileserve wupload gibi siteler uçunca meydan rapid,turbobit letitbit gibi sitelere kaldı.Herkes kendi çıkarını düşünür elbet. :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
premıum olarak ıdm ıle ındırmeyı deneyın

MrtKrt

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Seni bu durumdan kurtracak bir site var aslında.. (Çok site var ama bu en kullanışlısı)

http://fl.kazachya.net/

Turbobit linkini kopyala siteye yapıştır bekleme olmadan net hızınla indir.. Bazen hız düşüyor kullanıma bağlı olarak ama çoğu zaman net hızınla eşit oluyor.. :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Uploeded ve Mediafire çok iyi bir alternatif. Mediafirede free bile indirseniz idm destekliyor birden çok bağlantı yapıyor netinizin sonuna kadar kullanıyor. Turbobit bir link bulursanız konu başlığını aratın kesin aynı dosyaya ait başka sitelere upload edildiğini göreceksiniz. Bende premium çok sıkıntı çekmiyorum fakat bu size bir önerim.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Realdebrid diyorum susuyorum :)

meux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım bu siteden dosya indiremeye çalışıp saçbaş yolmayan kullanıcı yoktur. :cursing:

bir kere dosyayı indirmenize kolay kolay izin vermez. sitenin "canı isterse" dosyayı indirebilirsiniz. aksi takdirde Normal İndirme butonuna her tıkladığınızda CAUTION! From your IP range the limit of connections is reached. try downloading again after 600 seconds. uyarısı ile karşılaşırsınız. 600 sn dolunca tekrar denediğinizde de yine aynı uyarı gelir. bu böyle sürer gider...

şanslıysanız bu ip sorununu atlatıp, captcha soruyu çözüp, 59 sn bekledikten sonra indirme işlemine başlayabilirsiniz. ancak free kullanıcılar için 50 kbps hız sınırı ile boğuşmak durumundasınız. internet hızınız kaç mbps olursa olsun, indirme hızı 50 kbps üzerine çıkmayacaktır. :huh:

nette premium hesap şifresi dağıtan sitelerde gezinirseniz, turbobit premium şifrelerine de ulaşabilirsiniz. ancak bulduğunuz hesapların ya turbo erişimi kapatılmış olur, ya da turbo erişim açık olsa bile indirme hızı free kullanıclar ile aynı hıza, yani 50 kbps'a sabitlenmiş olur.

zira "uyanık" ruslar, aynı hesaba birden fazla ip adresinden giriş yapıldığını tespit etmiş ve hesabın indirme hızını düşürmüştür. kısaca premium hesap da işe yaramaz. :blink:

yazının sonunda, sırf 3-5 kuruş para kazandırıyor diye dosyalarını bu siteye upload eden paylaşımcılara "sevgilerimi" iletiyor; duckload, filesonic gibi siteleri özlemle anıyorum. :hammer:

uyanık ruslar diyorsunda onlar amerikalılar gibi kullanıcıların hesaplarını kilitleyip kaçıp gitmediler unutma filejungle,fileserve,filesonic,uploadstation gibi büyük siteler kullanıcılarına tokat attı turbobitte hiç serverların yoğunluğuna girip baktınmı? bence bir gir bak oraya öyle bir yüklendilerki adamlar kazançları yarı yarıya indirdi...turbobitte şuan verdikleri hizmet beş para etmez ama cesurlar adamlar diğer upload siteleri gibi korkup kullanıcılarını banlayıp dosyaları silmediler !

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
uyanık ruslar diyorsunda onlar amerikalılar gibi kullanıcıların hesaplarını kilitleyip kaçıp gitmediler unutma filejungle,fileserve,filesonic,uploadstation gibi büyük siteler kullanıcılarına tokat attı turbobitte hiç serverların yoğunluğuna girip baktınmı? bence bir gir bak oraya öyle bir yüklendilerki adamlar kazançları yarı yarıya indirdi...turbobitte şuan verdikleri hizmet beş para etmez ama cesurlar adamlar diğer upload siteleri gibi korkup kullanıcılarını banlayıp dosyaları silmediler !

Cesurluktan değil amerikan sitesi olmadığından dolayı öyle o.Rapid almanların sitesi kapandımı kapanmadı.Turbobit rusların kapandımı kapanmadı.Amerika'da çıkan yasayı ruslar takarmı takmaz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
o siteler amerikadaki yasal yaptırımlar yüzünden bu kararı almak durumda kaldılar. öncesinde ise kullanıcıları baya ihya ettiler. hem uploaderlara ciddi miktarda para kazandırdılar hem indirim yapan kullanıcılara yüksek download hızları verdiler. ruslar gibi saç baş yoldurtmadılar. rus sitelerinin kapanmamasının nedeni de @dgncn nin söylediği gibi amerikan yasalarını takmamaları.

bu ruslar ve çinliler, batılılardan daha kapitalist olmuşlar. allah ellerine düşürmesin...

Not: en nihayetinde önemli olan son kullanıcının aldığı hizmet. rusu, amerikalısı fark etmez. ancak sezarın hakkı sezara.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
link-files.ru

ben istediğim zaman RapidShare,LetitBit ve TurboBit'den premium olarak dosya indiriyorum ve gayet güzel bir serverları var hız en sonda :)

Eğer burayla uğraşmak istemezsen internetten TurboBit [O Gün tarihi] Premium Account gibi kelimeler ile Google'a arama yapıp kolay sonuçlara ulaşabilirsin ;)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
aynen kardeşim bende bezdım bu sıteden bır konsorsuyum gıbı bırsey yapsalar bırleşseler keşke gerekırse paralı uye olunur ozaman fakat bırıne uye olsan başkası orda paylaşmıyor höde gelıyor aşkımız ikimizde şaşkınız oluyoruz ozaman

tatli_child

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turbobit Gibi Bir Kaç Saçma Upload Siteleri Mevcut 10 Mb'lık Dosyayı İndirirken Sorun Yaşıyorsun Değilki 100 Ve Üzerinde Sorun Yaşamayasın. Premium Hesaplar Veriliyor Büyük Dosyalar İndireceğinizde Bu Premium Hesaplarını Nette Araştırın Belli Bir Süre Sonra Çalışan Premium Bulabilirsiniz Ben Bulup İndirdim 500 Kb/sn İndiriyordu Oh Be Dediğim Anlardan Biriydi :)).

www.real-debrid.com dan aldım 3 aylık bütün dosyaları 940 kb/s çekiyorum.

Evet Eğer Kendiniz Alacaksanız Premium Hesap Böyle Genel Amaçlı Alırsanız Daha Mantıklı 12'den Vurursunuz :P.

somurgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
link-files.ru ne güne duruyor?200 mba kadar olan dosyaları çevirmeye birebir.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Turbobitten genelde film indiririm normalde indirmek ızdırap ama IDM ile 180-200kb ile çekiyorum.. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Daha önceden turbobit premium aldım ve şahsen hiç sorun yaşamadım. Ama şifremide kimseye vermemiştim. Sonra ise bir arkadaşla ortak alldebrid kullanmaya başladık ve şu an çok memnunuz. Realdebrid ise de güvenilir ve güzel bir alternatiftir. Tavsiye ederim.

somurgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alldebridi trialle fena sömürüyorum.buldum mu up.to linklerini yapışırım kocaman bir sömürgen olarak.netloadı ne güzel bedavaya sömürürdük.illa shimory gibi spam,truva atı vb. yollayan bir siteye mi başvuralım turbobit için?
adamın biri vinaget destekli iki siteden,turbobit falan çeviriyor ama,sorun şu ki,o siteleri bildiğim halde ,sömüremiyorum.çünkü security id soruyor.
http://dj-paradise.biz/
http://real.vinaleech.com/
şifresini bulan ya da kıran falan olursa bana pm atarsa şifreyi ona çok teşekkür ederim ve hayır duamı alır.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Modlar şu arkadaşı uçurun lütfen. Adam sıkılmış buralarda :D

Google Android

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turbobit şuana kadar gördüğüm en sağlam file hostlardan biri,yüklediğim dosyaları uzun bir süre indirme yapılmasa dahi silmedi,ayrıca premium hesabınız oluncada tadından yenmiyor :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
2$ param kaldı içeride 10$ olmadanda ödemiyor çakallar gitti paracıklarım. :D

del_carmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen ya 10 dk 10 dk bekletıyor. bıtınce yıne 10 koyuyor bu delı edıyor ınsanı ılle premıum al dıolar

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Turbobit nedense bende pek sorun çıkarmıyor. 10 kerede belki 1-2 kez sorun olmuştur. Şimdi 1.4 GB bir filmi indirmeyi denedim. 60 sn saydı ve yavaş inmesi dışında problem yoktu.

http://speedyshare.com/ deneyin.

feafert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu turbobit kadar iğrenç bir site görmedim. Nereye girsem karşıma çıkıyor. Generator lerde bir tane bile turbobit çevirttiremedim. Hotfile , fileserve , filesonici özlemle anıyorum.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aslında güzel siteler var da uploaderlar gidip de 50kb hız verenlere koyunca bir şey yapamıyorsun.Yaygın olup da en hızlı olan mediafire bence.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
trteam sağolsun hergün premium account paylaşıyorlar :) (bu tür çözümleri tasvip etmiyorum :p )