Turbobit

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
www.preemlinks.com

TRTeam vb sitelerden premium account aramaya gerek kalmadan Turbobit ve Uploaded to gibi popüler sitelerden indirme imkanı sağlar. Site freedir. Sadece üye olmanız gerekmektedir.

Eğer Server 1 busy ! Gibi bir hata verirse "My Account" bölümünün en altından Server 1 veya Server 2 ye değiştirebilirsiniz ;)

İyi indirmeler.

Not: IDM destekler ;)

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saçma sapan bir site, gün içinde hiç dosya indirmedigim halde, ilk defa indirecegimde ıp uyarısı veriyor. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1 kere onu bekledim 350'ye gelince tekrar 599'a döndü birkere internetten premium kullanıcı adı ve şifre bulmuştum onunla indirmiştim gerçekten kullanıcılarla dalga geçiyor turbobit :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
realdebrid kullanıyorum memnunum

aliumut27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haha bi ben değilmişim bunu troll yapsalar süper olur

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
uyanık ruslar diyorsunda onlar amerikalılar gibi kullanıcıların hesaplarını kilitleyip kaçıp gitmediler unutma filejungle,fileserve,filesonic,uploadstation gibi büyük siteler kullanıcılarına tokat attı turbobitte hiç serverların yoğunluğuna girip baktınmı? bence bir gir bak oraya öyle bir yüklendilerki adamlar kazançları yarı yarıya indirdi...turbobitte şuan verdikleri hizmet beş para etmez ama cesurlar adamlar diğer upload siteleri gibi korkup kullanıcılarını banlayıp dosyaları silmediler !

Kardeş o siyasi Almanyadaki orrdaki burdaki tüm dosya paylaşım siteleri kapandı yada sildi illegal olanları zor kurtardı paçayı Rusya ile ABD zıt kutup Rusya kafa tuutuğu ve takmadığı için şu an hala çalışıyor Turbobit ve letibit yoksa onlarda gümlerdi hiç bir şey gelişine işlemiyor dünyada belirli düzen var...

Düşündün mü hiç neden warezler sadece Rusya daki dosya paylaşım sitelerine yüklenebiliyor?

vs337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son kalan file host sitesi bu olsa bile premium almam.

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bekleme açısından oldukça kötü.Bu konuda Mediafire oldukça iyi.Bekleme yapmadan indirebiliyor.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bekleme açısından oldukça kötü.Bu konuda Mediafire oldukça iyi.Bekleme yapmadan indirebiliyor.

Lakin uploader a kazandırmıyor :) Bu yüzden tercih edilmiyor. Ama 1-50 MB arası dosyalar için ideal bir host :)

jwbully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beklemesi can sıkıcı. ve çok çabuk dosya siliyorlar

jaaja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de başıma çok geldi iyi konuya değinmişsin

sinovax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen bende hiç sevmiyorum çok aradığım bi dosya bundaysa indirmeye uğraşmam bile :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Turbobit dosya saklamasıyla ünlü ama indirme yönünden 10 dk bekletiyor :)