Türbanlı kızın seks görüntüleriyle şantaj

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kendisinden ayrılmak isteyen türbanlı mühendis kızı sevişme görüntülerini internette yaymakla tehdit etti.

834411350.jpg

Sevgilisi, kendisinden ayrılmak isteyen türbanlı mühendis kızı cep telefonuyla gizlice çektiği sevişme görüntülerini internette yaymakla tehdit etti.

Aynı üniversitenin makina mühendisliği bölümünde okurken 2005 yılında tanışan 24 yaşındaki E.İ. ve erkek arkadaşı 27 yaşındaki M.D., iki yıllık beraberliklerinin ardından bir yıl önce ayrıldılar. E.İ., M.D. ile yaklaşık iki ay önce yeniden birlikte olma kararı aldı.

Sevişirken kaydetmiş
Genç kızın kendisinden tekrar ayrılmasını engellemek isteyen M.D., bu kez sevişmelerini cep telefonuyla gizlice kaydederek bilgisayarında sakladı. Kısa süre sonra kavgalar başlayınca E.İ., erkek arkadaşından 8 Ağustos’ta tekrar ayrılmak istedi. Bunun üzerine M.D., cep telefonundan E.İ.’ye, "Benden ayrılamazsın. Elimde sevişme görüntülerimiz var. Eğer ayrılırsan bu görüntüleri internetten tüm dünyaya yayarım, rezil olursun" mesajı attı. M.D. ayrıca genç kızı, ayrılması halinde öldüreceğini söyleyerek de tehdit etti.

Kapıdayken 155’i aradı
Paniğe kapılan E.İ., şantaj ve tehditlerin arkası kesilmeyince eve kapandı. Genç kızın ailesinin şehir dışında olmasını fırsat bilen M.D., 11 Ağustos’ta akşam saatlerinde E.İ.’nin Batıkent’te bulunan evine gitti. Kapıda M.D.’yi görünce 155’i arayan genç kız, "Beni öldürecek" diyerek polisleri çağırdı.

Cep telefonu poliste
Eve gelen polis M.D.’yi gözaltına aldı. M.D.’nin bilgisayarına ve cep telefonuna el koyan polisler, ilk incelemelerde genç kızın erkek arkadaşıyla 14 dakika süren sevişme görüntülerini tespit etti. E.İ., emniyetteki ifadesinde M.D.’den şikáyetçi olduğunu söyledi. Özel bir şirkette çalışan genç kız yaşadıklarını polis ifadesinde şöyle anlattı:

Yatak görüntülerim
"İlk zamanlarda birbirimizi çok seviyorduk ancak zaman geçtikçe M.D.’nin psikopat ruhlu biri olduğunu anladım. Ayrıldım ama sonra da onunla cinsel ilişkiye girdiğim için evlenmek zorunda olduğumu düşündüm. Yatak görüntülerini çekip şantaj yapabileceği aklıma dahi gelmedi."

Korkutmak istiyordum
M.D. ise E.İ.’yi çok sevdiğini ve kendisinden ayrılmasını istemediğini belirterek şunları söyledi: "Benden yeniden ayrılacağını biliyordum. Bunun için barıştıktan sonra ilişki görüntülerimizi cep telefonuna gizlice kaydettim. Amacım görüntüleri internete vermek değildi. Sadece korkutup yeniden bana dönmesini sağlamaktı. Çok pişmanım." Adliyeye çıkarılan M.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak : Türbanlı mühendise seks kasediyle şantaj haberleri - haberalan.com - En Hızlı Haber Kaynağınız

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Akrabası yok galiba bu kızın bu yüzden böle bi tehdit le karşı karşıya bizim aşiret giib bi aşiret olsun arkasında bak bakalım yapa bilyormu karektersiz herif!!!

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya adamı daha tanımadan etmeden böyle erkeklerle beraber olan kızlardan nefret ediyorum yaaa !! psikopat olduğunu öğrendim ondan sonra ayrıldım diyor ... Eee tanımadan niye yatıyorsun ??? Allah aklı fikir versin .... Ben hepsini Allah'a havale ediyorum ...

Ayıp Ayıp Ayıp ...

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Ya adamı daha tanımadan etmeden böyle erkeklerle beraber olan kızlardan nefret ediyorum yaaa !! psikopat olduğunu öğrendim ondan sonra ayrıldım diyor ... Eee tanımadan niye yatıyorsun ??? Allah aklı fikir versin .... Ben hepsini Allah'a havale ediyorum ...

Ayıp Ayıp Ayıp ...

Aynen benim yazacaklarımı yazmışsın yaa

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Ayıp Ayıp Ayıp ...
demek ki yatmadan tanıyamayanlardan bu da..:wassat:.

hayret ya Hu!

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
büyük konuşmamak lazım bazen çok iyi tanıdığımız insanlar dahi bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor.bugün iyi olan insanın yarında iyi olacağını kimse garanti edemez ki bunun tersini söylemekde mümkün şeytan ve nefsimiz bizi yoldan çıkartmasın

onlinedestek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir köstek bin nasihattan iyidir!!

Geçte olsa akıllanmış kız, pardon kadın.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Ne kadar benzer ruhlu ve ezik insanlar var bu hayatta değil mi?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ne kadar benzer ruhlu ve ezik insanlar var bu hayatta değil mi?

Evet. Hemde o kadar çokki ..

Evet bencede büyük konuşmamak lazım. Doğru tanıdığımız insan bile arkamızdan vurabiliyor. AMa olsun dikkatli olmamız lazım tanıdığımız insan için bile bunlar mevcutsa tanımadığımız insanla değil yatmak yanına 500 metre yaklaşmamak lazım heleki psikopat görünümlüyse ....

Hiç birine yazık değil bence hepsi cesası neyse çeksin. Olan toplumumuza olur böle kötü , ezik insanlar yüzünden toplum değerlerimiz alt üst oluyor ...

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Başlık niye özellikle türbanlı diye başlıyor..

Başlık bile ayrımı gösteriyor..

Sonuçta bu ülkede yaşayan gençlerden bahsediyoruz.. Türbanlı diye fişlemenin insanlara birşeyleri kötü göstermenin gayesi herkesin takdirindedir..

Klasik ünv. maceralarına bir örnektir.. Ahlâksızlığın lise ünv. ortamlarında nasıl şekillendiğini gösteren bir olay..

Allah akıl fikir versin..

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Türban takmakla iyi müslüman olunmuyormuş demekki . İnsanın içinde olmadıktan sonra

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Niye başı açık bir kişi şunu yaşadı veya bunu yaşadı denmiyor da türbanlı kişi şöyle oldu böyle oldu..

Bu tür haberlerde sadece kasıt arıyorum..

O yüzden fazla yorum yapılacak bir yanı yok..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bazen bazı şeyler bazı şeyleri tedikler sonuç ortada bazı şeyler yüzünden bazı kişiler yanıyor.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türban takmakla bir statü kazanılmaz
öncelikle türban kelimesi bize ait değil müslüman türk hanımı başörtüsü takar
dinimizce yasaklanan zina olayı meydana gelmiş siz türbana takmışsınız kafadaki birkaç parça saç iffeti örtmez iffetli olabilmek için takva gerekir yani Allah[cc]korkusu lazımdır sen iffetini muhafaza etme başını ört
bizim orada derlerki bizim hanım bizden kaçar.............bilen arkadaş tamamlasın

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
şu hürriyet'in ahlaksız haberlerini (KENDİ İMALATI) alıp bu tarz ortamlara taşımasak daha iyi olur diye düşünüyorum

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Başlık niye özellikle türbanlı diye başlıyor..

Başlık bile ayrımı gösteriyor..

Sonuçta bu ülkede yaşayan gençlerden bahsediyoruz.. Türbanlı diye fişlemenin insanlara birşeyleri kötü göstermenin gayesi herkesin takdirindedir..

Klasik ünv. maceralarına bir örnektir.. Ahlâksızlığın lise ünv. ortamlarında nasıl şekillendiğini gösteren bir olay..

Allah akıl fikir versin..

Niye başı açık bir kişi şunu yaşadı veya bunu yaşadı denmiyor da türbanlı kişi şöyle oldu böyle oldu..

Bu tür haberlerde sadece kasıt arıyorum..

O yüzden fazla yorum yapılacak bir yanı yok..

var yorum yapılacak bir yanı arkadaşım. amacım kesinlikle kavga değil ama bir kısımın türbanı namus olarak görmesini yorumlayabiliriz. yoksa başlıkta da art niyet var haberin yoruma ihtiyacı olduğu gibi.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
var yorum yapılacak bir yanı arkadaşım. amacım kesinlikle kavga değil ama bir kısımın türbanı namus olarak görmesini yorumlayabiliriz. yoksa başlıkta da art niyet var haberin yoruma ihtiyacı olduğu gibi.

Türbanı namus diye lanse eden bu haberi yapanlar aynı..

Kimse hikaye anlatmasın.. Ben hayatımda türban diye birşey duymadım.. ( Siyasi tartışmalar ve maksatlı haberler dışında )

Örtünmek Allah'ın emridir.. Her örtünen namusludur iffetlidir anlamına gelmez.. Bu kimseyi namuslu yapmaz.. Aksi durumda da namussuz yapmaz.. Sadece günahkar yapar..

Şimdi soruyorum; Neden bugüne dek başı açık falankes şunu yaptı diye tek bir haber yayınlanmadı?

Tek amaç var İslam'a saldırmak..

Kurban olsunlar analarımızın, bacılarımızın başındaki başörtüye..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben bu haberin doğruluk derecesini öğrenmek istiyorum nasıl öğreneceğim peki? karakol adı yok, mahkeme adı yok, Şahıs adı yok. Şahıs adı olmaması normal ancak diğer bilgiler? Hürriyetin palavrası da olabilir, herhangi bir baş örtülü kızı flu yapıp resmi ekle oh ne ala...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya arkadaşlar kaynağın Hürriyet olduğunu kim söyledi size ???

Ve başı açıkta olsa kapalı da olsa bunları yapan bir sürü kız biliyorum (z) bunun başı açıklıkla kapalılıkla alakası da yok. Niye herkes bu 2 noktaya odaklaşıyor anlamadım doğrusu :S

Bu kız kapalı da açıkta olsa yanlış bir şey yapmıştır. Ayıp bir şey yapmıştır bu kadar ...

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Örtünmek Allah'ın emridir.. Her örtünen namusludur iffetlidir anlamına gelmez.. Bu kimseyi namuslu yapmaz.. Aksi durumda da namussuz yapmaz.. Sadece günahkar yapar..

kesinlikle doğru

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Türbanı namus diye lanse eden bu haberi yapanlar aynı..

Kimse hikaye anlatmasın.. Ben hayatımda türban diye birşey duymadım.. ( Siyasi tartışmalar ve maksatlı haberler dışında )

Şimdi soruyorum; Neden bugüne dek başı açık falankes şunu yaptı diye tek bir haber yayınlanmadı?

Tek amaç var İslam'a saldırmak..

ee iyi de aynı şeyi söyluyoruz da yanlıs mı analsıyoruz ???
ben de onu dıyorum. ama sıyası olarak mıtıng'e cıkınca namusumuzdur dersen adam da bole namusunu cep telefonuna ceker.
konu bu.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben bu haberin doğruluk derecesini öğrenmek istiyorum nasıl öğreneceğim peki? karakol adı yok, mahkeme adı yok, Şahıs adı yok. Şahıs adı olmaması normal ancak diğer bilgiler? Hürriyetin palavrası da olabilir, herhangi bir baş örtülü kızı flu yapıp resmi ekle oh ne ala...

her ergenekon olayını nasıl burada keserek yorumluyorsak, öyle öğreneceksin. bizde kaynaksız haber para eder. öğrenemedin mi hala ?
olanı da olmayanı da ergenekon'a yıkıp
pkk bile aklanacak neredeyse.