Türbanlı kızın seks görüntüleriyle şantaj

hakkidogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye başı açık bir kişi şunu yaşadı veya bunu yaşadı denmiyor da türbanlı kişi şöyle oldu böyle oldu..

Bu tür haberlerde sadece kasıt arıyorum..

O yüzden fazla yorum yapılacak bir yanı yok..

+++++Aynı görüşteyin.Ayrımcılığın bu kadarına pes doğrusu.Bu başlığı atan insanın biraz utanması gerek.Eğer utanma varsa.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Herkesin tenasül anında kaydedilmiş görüntülerinin çıkma hakkı var. Ayrımcılık yapmayalım!

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O degılde neden özellikle Türbanlı kızın görüntüleri diye ayrlımış anlamadım..yani türbanlı-türbansız diye mi ayırıyoruz.sonucta insan habere türban kısmının yazılması büyük habercilik başarısı oluyor heralde!

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
cevap işini işte bu alıntıya bırakıyorum ;:happy:

Ya adamı daha tanımadan etmeden böyle erkeklerle beraber olan kızlardan nefret ediyorum yaaa !! psikopat olduğunu öğrendim ondan sonra ayrıldım diyor ... Eee tanımadan niye yatıyorsun ??? Allah aklı fikir versin .... Ben hepsini Allah'a havale ediyorum ...

Ayıp Ayıp Ayıp ...

harvest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her buldugunun koynuna girmeseydin.. bu işler artık böyle sanırım.. 2 ay çık yatağa gir..
iki tarafa da yazık

harvest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca türbanlı türbansız diye ayıran köhnemiş beyinler hala haber yapıyor.. Sizin yüzünüzden çıktı saten bu turban sorunu.. Oldu olacak turbanlılarla turbansızlar arasına berlin duvarıda örün.. yaaa herkes özgür diye konusursunuz. sonra türbanlıları türbansızları ayrı değerlendirirsiniz

:icon_::icon_::icon_::icon_:

keslok

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tanımadığı kısıyle yatarsa olacağı bu saten bide ustune turbanlı sözüm onaa pöööh.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ya adamı daha tanımadan etmeden böyle erkeklerle beraber olan kızlardan nefret ediyorum yaaa !! psikopat olduğunu öğrendim ondan sonra ayrıldım diyor ... Eee tanımadan niye yatıyorsun ??? Allah aklı fikir versin .... Ben hepsini Allah'a havale ediyorum ...

Ayıp Ayıp Ayıp ...

Yatmak doğru bişey yani sana göre... Adam düzgün olunca evlenmeden seks yapılabilir. Bu mu yani düşüncen?.. Komik...

Sevişmeseymiş. İyi olmuş...

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yatmak doğru bişey yani sana göre... Adam düzgün olunca evlenmeden seks yapılabilir. Bu mu yani düşüncen?.. Komik...

Sevişmeseymiş. İyi olmuş...

Pesimist, dediğin gibi savunulan fikir komik... aslında trajikomik.
Maalesef günümüzde evlenmeden seks yapılmaması belirli çevrelerde ve yine maalesef her geçen gün düşen yaş seviyesiyle alay konusu oluyor.
hal böyle olunca -türbanlı/türbansız fark etmez- insan böylesine rezil durumlara düşebiliyor.
Allah muhafaza!

alpware

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ahlak! başını örtmekle olmaz sçzünün doqruluqu bi kere daha kanıtlanmş oldu!!

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ahlak! başını örtmekle olmaz sçzünün doqruluqu bi kere daha kanıtlanmş oldu!!
ahlak başını kapamak ya da açmakla olmaz. Ama insana ahlaklı olmayı öğreten ve emreden, örtünmeyi de emrediyor. bu haberi yapanın ahlakla ilgili sorunu ise konuyu türbanlı-türbansız ayrımı yapmasından da anlaşılıyor. habere türban koyarak 'ayrımcı' değer kazandırmasa, bu kez haber olmayacak. Neden? çünkü ahlaki değerlerini kaybeden bir toplum haline gelmişiz. Fırsatını bulan "türbanlının ..tü görünmüş" diye haber yapmayı, haberi okuyanda 'ahlak başını kapamakla olmuyor' diye dini hassasiyetlere dokundurmayı marifet sanıyor. (alpware, sen bu nedenle söyledin demiyorum, ama normalde bunu dine saldırmak amacıyla söyleyen çok)

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türbanlılar yapmıyor derler bir de.. Dinimizde evlenmeden ilişki yasak değil mi? :) Akılsız kız ya imanı azmış ya da IQ'su.. :)

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahlaksız bunlar türbanı dine alet eden, adını batıran insanlar...

sezer dik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlar dünya'nın akıl almaz oyunlarından birisi diye düşünüyorum eğitim şart diyenlere şunu anlatmak istiyorum yakım bir meslek lisesi de okuyor bölümü mobilya atelye de saat sabah 9 olunca hocaları şunu diyormuş bu kadar ders yeter sabah sabah seda sayan başlıyo izlemeye gidiyorum ben siz oturun diyormuş beni yanlış anlamayın bazı iyi ve güzel eğitimciler var ama sayıları az bunların ise çok saygılarımı sunarım . . .

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saçma bi konu aslınabakarsanız yani neden başlık bu şekilde bikere bişylerin altı çizilmeye çalışılıyo burda asıl olan kızın bi hata yapmış olması sevgilisinin serefsiz olması ,,
başörtülü yada baş örtüsüz olması değil ama bazı taraflı kişiler başlığıda bu şekilde koyarak ne amaçladıkları ortada resmen örtünmek allahın emridir allahın emirlerine uyan yasaklarını terk eden zTENYAPMAZ örtünmek var örtünmek var aile basıkısıyla örtünmek değil allah korkusuyla örtünmek gerekir bunun yaptığı bence ilki o yüzden bişeyleri tam anlamıyla kavrayammış biri
son olarak tv lerde rezzilliğin her boyutu gözler önünde sergilenirken bu bence çok hafif kalmış

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sokakta türban giyerek fuhus yapsa bi kadın bu türbanın sucumu olacak yani. Aile baskısıyla takılmış türbandan hayır gelmez zaten ama kurunun yanında yaşta yanıyor birilerinin gazına gelen milletimiz(!) sırf bu yüzden gerçekten inancı için türban takan kızlarımızı suçluyorlar. Türbanı siyasete alet etmeyin diyenler bile bunu derken türbanı kullanıyorlar. Reklamın kötüsü olmaz tabi onlarda haklı.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
YAhuuu bu konu halaa devam mı ediyor :D pess doğrusu halaaa millet türbanı sorun ediyor :D yapmış işte kapalı , açık fark etmiyormuş insanın içinde olması gerekiyormuş ;)
Bunu uzatmaya ne gerek var kiiiii ;)

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
YAhuuu bu konu halaa devam mı ediyor :D pess doğrusu halaaa millet türbanı sorun ediyor :D yapmış işte kapalı , açık fark etmiyormuş insanın içinde olması gerekiyormuş ;)
Bunu uzatmaya ne gerek var kiiiii ;)

sen böyle arada bir mesaj yazdıkça devam da edecek, hiç kafanı yorma !:censored:

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok yazık ya. Böyle olaylar resmen insanların psikolojisini bozuyor. Gereksiz yere olaylar çıkıyor... Bu insanlar nasıl çocuk yapacak ve büyütecek?

kampusss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ayıp Ayıp Ayıp ...

kesinlikle katılıyorum kızında en az erkek kadar suçu var bu olayda

Akrabası yok galiba bu kızın bu yüzden böle bi tehdit le karşı karşıya bizim aşiret giib bi aşiret olsun arkasında bak bakalım yapa bilyormu karektersiz herif!!!

SDN'de profesör ünvanını alan birinin bu şekil bir yorum yapması, aşiret ve feodal sistemi savunan bir görüntü vermesi açıkçası üzdü beni...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu ülkeyi Türbanlı vede Türbansız olarak, ayrılmasına yol açan zihniyet yüzünden bence bu başlık atılıyor.İnsanları din dil ırk gibi kavramla ayrılan bir ülkenin sonu parçalanmaktır.

Neyse yazacağımda bu mübarek günde günaha girdiğime deymez.

idealterror

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ayıp Ayıp Ayıp ...

Hirsizin hic mi sucu yok?

ve basi kapali bir kizin cinsel durtuleri olamiyacagi gibi bir gercek mi vardir?

son olarak da, benim bildigim basortusu degil de kisinin yedigi halttir ahlak olcusu.

gokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ülkeyi Türbanlı vede Türbansız olarak, ayrılmasına yol açan zihniyet yüzünden bence bu başlık atılıyor.İnsanları din dil ırk gibi kavramla ayrılan bir ülkenin sonu parçalanmaktır.

Neyse yazacağımda bu mübarek günde günaha girdiğime deymez.

Aslında burda olan ayrımcılığın kökeni, Türbanı din kisvesi altında kullanıp çıkarlarını koruyan kesimlerdir. O sebepledirki bu tür bir olayda mağdur olan kızın "ben dindarım, dinime bağlıyım türbanda bunun göstergesidir." amacı taşıyan bir örtü ile dinimizde haram olarak emredilmiş günahlara tenezzül etmesini tezat görüp Halkımızın ne kadar yanlış yollara sürüklendiğini vurgulanması düşünülmüştür bence..

Saygılarımla..

Soci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kızın kimsesi yok heraldi ..ama kızdada suç var madem böyle seyler yapacan görüntü bari cektirme...

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sevgili Üyeler, İnsanız sonuçta eksik varlıklarız! Yani demem oki Türbanlısı da hata yapar Türbansızı da. Ama ne hazindir ki Türbanlı kız basında öncelikli haber olur.

Hani Şu gazeteciliğin temel ilkelerinden; "Köpek insanı ısırır ise bu haber değildir. Ama insan köpeği ısırr ise bu haberdir" misali.

Sorun Bu bayanın türbanlı, yada başı kapalı olması meselesinden çok, Türk toplumunnun yıllardır dayatılan yaşam biçimi ile nereye gittiği meselesidir.

Saygılarımla

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bir üyenin yorumu vardı. Yaşı büyük bir abimiz diye düşünüyorum. Kapalı olmakla birşey olmuyor. Eskiden yolda yürürken önüne bakar gezerlerdi. Şimdi gülmeleri yükseksesle konuşmaları davranışları diğerlerindne farkı yok. Kapanmakla açılmaklabirşey olmuyor insan olmak edepliolmaktır kapanmak. Kendini bir obje olarak göstermek değildir medeniyet insan olmaktır medeniyet. iyi günler dilerim.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
öNCE İNSAN OLMAK GEREKLİ, iNSAN OLAMADIKTAN SONRA GERİSİ BOŞ ZATEN

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hiç bişe bence haberde göründüğü gibi değil biz de daha kimleri tanıyorz zannediyoruza ama tanımadığmızı maalesef acı tecrübelerle farkediyorz.erkeğin yaptığı erkekliğe sığmaz o tartışılmaz ama kadına bişe diyemem burdan