Erthon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Eline yüreğine sağlık "Elmacik"
dnzz dedi ki:bugun turban serbest olursa yarında cubbelerın serbest olunması ıstenecek.o yuzden turbanla egıtım gormek ısteyenler turbanın serbest oldugu ulkeye gıdebılırler
![]()
yasir dedi ki:dnzz dedi ki:Türkiye laik bir ülkedir beyler ne kadar ugrasılırsa ugrasılsın bu ulkeye turban gıremeyecek.![]()
ne tesadüftür ki bu ülke kurutuluş savaşındada çanakkale savaşlarındada ülkemize yardım edenler arasında başı kapalı ninelerimiz vardı onların sayesinde ülkemiz düşmanları yendi ozamanda bu devlet için savaştılar başı kapalı ninelerimiz vatanı korumak adına ozaman laiklik elden gitmiyorda şimdimi gidiyor sen dert etme bu ülkeye başörtüsü gireli seneler oldu yeterki bunu görmesini bilelim görmek istemedikten sonra işkembeden sallamak çok kolay...
dnzz dedi ki:bugun turban serbest olursa yarında cubbelerın serbest olunması ıstenecek.o yuzden turbanla egıtım gormek ısteyenler turbanın serbest oldugu ulkeye gıdebılırler
![]()
hehehhe guzeldiBlue.Silk dedi ki:halamı yaaff :*
Nilin sarkısı geldi aklıma
Çocukta yaparım kariyerde....
Türbanda takarım kariyerde yaparıım ...
gecti birden içimden ^^
sana kesinlikle katilmiyorum, yolda kimse birsey demiyor.DaY_WalkeR dedi ki:Kendi göz zevkleri için başörtülüleri istemiyolar.Başörtülülerin çoğalmasını hazmedemiyolar.Açıkların bacaklarına göğüslerine bakıp tatmin olmak varken hazmedemezler tabi.
[name=Şahan]
Yav artık bırakın milletin bıkından mıkından ilerleyin artık yav!..
![]()
Elmacik dedi ki:Laikliğin temel kuralları:
cyberfalcon dedi ki:Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlet değildir. Laik olsaydı halkının dininin emirlerini yerine getirmesine engel olmazdı. Laiklik devlet ve din işlerinin birbirinden ayrılması demek değilmiydi, niye devlet dine müdahale ediyor.
Ayrıca türbana karşı çıkanların müslümanlığından şüphe ediyorum, halkının %99 müslüman olan bir ülkede dinimizin emri olan başörtüsü yasaklanıyor. Bence bu ülkenin %99 u müslüman değil, başörtüsüne bu kadar karşı çıkılan bir ülkede halkın nasıl %99 u müslüman olur onu anlamış değilim.
K.Maraşın kurtuluşunda ilk kurşunun atılmasının sebebini de hatırlatmak isterim; K.Maraşta ilk kurşun kadınların başörtüsüne el atan Fransızlara karşı Sütçü İmam tarafından atılmıştır.
PcMaSTeR dedi ki:Arkadaşın Biri Türbanlıları İran'a Yolluyor du, Acaba Müslüman olmayanları Nereye yolluyacak merak ettim ?
Estağfurullah, ben teşekkür ederim.mavinok.ta dedi ki:Jerusalem gözlerim doldu inan.. Çok güzel yazmışsın teşekkür ediyorum ben kendi adıma...
soyle soyleBlue.Silk dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:Arkadaşın Biri Türbanlıları İran'a Yolluyor du, Acaba Müslüman olmayanları Nereye yolluyacak merak ettim ?
;D ben tahminimi söliimmi![]()