Soru TTO Gerçekten Küfür Etti Mi?

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Selam arkadaşlar konu 1 sene öncesine kalmasına rağmen ben pek bişey anlamadım ve merak ediyorum. Olay tam olarak nedir tto gerçekten dini değerlere ve Turgut ekim gibi şahıslara küfür etti mi yoksa bunlar montaj mı yanlış anlamadıysam gerçekten küfür etmiş fakat olay komplo kurularak ağzından laf alınması diyorlar beni bu konuda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim teşekkürler

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Selam arkadaşlar konu 1 sene öncesine kalmasına rağmen ben pek bişey anlamadım ve merak ediyorum. Olay tam olarak nedir tto gerçekten dini değerlere ve Turgut ekim gibi şahıslara küfür etti mi yoksa bunlar montaj mı yanlış anlamadıysam gerçekten küfür etmiş fakat olay komplo kurularak ağzından laf alınması diyorlar beni bu konuda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim teşekkürler
Charmquel in böyle bi videosu vardı onu izledinizmi

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
İzledim fakat video biraz yüzeysel geçtiği için pek anlamadım %85 güzel anlatıyor ama son kalan %15 yukarıda yazdığım yer ve cevabını maalesef alamadım videoda eğer detaylı bilginiz var ise bilgilendirirseniz sevinirim
Bildiğim kadarıyla şu tarz bi olay

Knk kötü bi kelime söylesene kimseye söylemiyecem
...
Hiğğhh seni öğretmene söyleyecem
(Modlar banlamaz inş)

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
309
Charmquell'in videosunda gayet açık bir şekilde anlatılmıştı aslında. Senelerin konusu, hortlatmaya gerek yok.

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Charmquell'in videosunda gayet açık bir şekilde anlatılmıştı aslında. Senelerin konusu, hortlatmaya gerek yok.
Yok yok herkes yavaş yavaş eski konseptlere geri dönüyor eski konuları ele alıyor bende bilgilenmek istedim çünkü bilirsin eskiler hep iyidir