Ttnet'ten vazgeçeceğim. Sizce hangisine geçeyim?

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, konuyu açmak için burayı buldum doğru yer mi bilmiyorum. Konuya geleyim. Her 100 kişiden 80 kişinin baş belası olan TTnet benide bezdirdi artık sabrım kalmadı. 8 Mbps’e Kadar / Limitsiz Tarife (59) TL + Tivibu falan aylık 60 küsür fatura ödüyordum. 01.10.2011 Tarihinde Online İşlemler’den hız değişikliği yapıp, "16 Mpbs’e kadar” tarifesine yükselttim. 2 gün sonra telekomdan aradılar ve “bulunduğunuz bölgede 16 Mpbs’i destekleyen alt yapı yoktur o yüzden sizi eski hızınıza döndürüyoruz” dediler. Tamam dedim ben de. Ancak ay sonu gelen faturaya bir de baktım ki ne göreyim; 221,75 TL. Hemen sarıldım telefona müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Müşteri temsilcisi bunun bir sistem hatası olduğunu, hız yükseltme işleminin başka bir işlem olarak algılandığını söyledi ve hata kaydı açtı. 2 gün sonra TTnet’ten telefonuma mesaj geldi isteğiniz yerine getirilmiştir diye. Baktım fakat hala aynı fatura. Sonra tekrar aradım ve durumu anlattım ve şöyle dediler; Bu 221,75 TL’yi ödeyeceksiniz önümüzdeki aylar bu limitten düşülecek denildi. Kardeşim, sistemin yaptığı hatanın bedelini ben neden ödeyeyim? Sizin sizteminiz hata yapmış ve bunun bedelini benim ödemem söyleniyor. Tamam bunu ödeyeceğim önümüzdeki aylarda faturalardan fiyat düşülecek (inanmıyorum) ama bu hatayı düzeltip fiyatı indirmek yerine neden bana para ödetiliyor?
2 hafta içerisinde sayısız aradım müşteri hizmetlerini ama hepsi aynı cevabı verdiler.

Neyse arkadaşlar, TTnet’ten vazgeçip interneti kapattıracağım ve başka bir internet alacağım. Size sorum şu; Hangisini alayım? (Superonline, UyduNet, KoçNet vs.) Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ama şöyle olacak tabi; 8 Mpbs’in altında olmayacak LİMİTSİZ olacak hız düşme vs söz konusu olmayacak. Çünkü sürekli indirme işlemleri yapıyorum.

Superonline’ın 16 Mpbs’lik tarifesi var ama TTnet bulunduğunuz bölgede hat desteklemiyor dendi. Superonline 16 Mbps verebilecek mi bana? Eğer verecekse 16 Mpbs’e kadar (50 GB Hız alanı) 59 TL’ye bir paketi var ama 50 GB hız alanı var yani kotalı.
Buna benzer tarifeleri olan şirketler var mı önerileriniz nelerdir?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer oturduğun mahallede fiber ya da kablonet yoksa smile'ye geç derim. Kötünün iyisi mahiyetinde.

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uydunet ve süperonline dışında diğerler zaten telekomun altyapısını kullanıyorlar.Çaresizlik kötü bişey gerçekten...

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uydunet ve süperonline dışında diğerler zaten telekomun altyapısını kullanıyorlar.Çaresizlik kötü bişey gerçekten...

Superonline'da Telekom'un alt yapısını kullanıyor diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum?

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi bir yerde Telekom altyapısına bağlanıyor yapacak bişey yok en iyi ihtimalle yutdışı çıkışı için Telekom altyapısı kullanılıyor. Ancak Superonline fiber interneti verdiği yerlerde kendi altyapısını çekiyor.

1e1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uydu net almada ne alırsan al.