Aerop
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba, konuyu açmak için burayı buldum doğru yer mi bilmiyorum. Konuya geleyim. Her 100 kişiden 80 kişinin baş belası olan TTnet benide bezdirdi artık sabrım kalmadı. 8 Mbpse Kadar / Limitsiz Tarife (59) TL + Tivibu falan aylık 60 küsür fatura ödüyordum. 01.10.2011 Tarihinde Online İşlemlerden hız değişikliği yapıp, "16 Mpbse kadar tarifesine yükselttim. 2 gün sonra telekomdan aradılar ve bulunduğunuz bölgede 16 Mpbsi destekleyen alt yapı yoktur o yüzden sizi eski hızınıza döndürüyoruz dediler. Tamam dedim ben de. Ancak ay sonu gelen faturaya bir de baktım ki ne göreyim; 221,75 TL. Hemen sarıldım telefona müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Müşteri temsilcisi bunun bir sistem hatası olduğunu, hız yükseltme işleminin başka bir işlem olarak algılandığını söyledi ve hata kaydı açtı. 2 gün sonra TTnetten telefonuma mesaj geldi isteğiniz yerine getirilmiştir diye. Baktım fakat hala aynı fatura. Sonra tekrar aradım ve durumu anlattım ve şöyle dediler; Bu 221,75 TLyi ödeyeceksiniz önümüzdeki aylar bu limitten düşülecek denildi. Kardeşim, sistemin yaptığı hatanın bedelini ben neden ödeyeyim? Sizin sizteminiz hata yapmış ve bunun bedelini benim ödemem söyleniyor. Tamam bunu ödeyeceğim önümüzdeki aylarda faturalardan fiyat düşülecek (inanmıyorum) ama bu hatayı düzeltip fiyatı indirmek yerine neden bana para ödetiliyor?
2 hafta içerisinde sayısız aradım müşteri hizmetlerini ama hepsi aynı cevabı verdiler.
Neyse arkadaşlar, TTnetten vazgeçip interneti kapattıracağım ve başka bir internet alacağım. Size sorum şu; Hangisini alayım? (Superonline, UyduNet, KoçNet vs.) Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ama şöyle olacak tabi; 8 Mpbsin altında olmayacak LİMİTSİZ olacak hız düşme vs söz konusu olmayacak. Çünkü sürekli indirme işlemleri yapıyorum.
Superonlineın 16 Mpbslik tarifesi var ama TTnet bulunduğunuz bölgede hat desteklemiyor dendi. Superonline 16 Mbps verebilecek mi bana? Eğer verecekse 16 Mpbse kadar (50 GB Hız alanı) 59 TLye bir paketi var ama 50 GB hız alanı var yani kotalı.
Buna benzer tarifeleri olan şirketler var mı önerileriniz nelerdir?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
2 hafta içerisinde sayısız aradım müşteri hizmetlerini ama hepsi aynı cevabı verdiler.
Neyse arkadaşlar, TTnetten vazgeçip interneti kapattıracağım ve başka bir internet alacağım. Size sorum şu; Hangisini alayım? (Superonline, UyduNet, KoçNet vs.) Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ama şöyle olacak tabi; 8 Mpbsin altında olmayacak LİMİTSİZ olacak hız düşme vs söz konusu olmayacak. Çünkü sürekli indirme işlemleri yapıyorum.
Superonlineın 16 Mpbslik tarifesi var ama TTnet bulunduğunuz bölgede hat desteklemiyor dendi. Superonline 16 Mbps verebilecek mi bana? Eğer verecekse 16 Mpbse kadar (50 GB Hız alanı) 59 TLye bir paketi var ama 50 GB hız alanı var yani kotalı.
Buna benzer tarifeleri olan şirketler var mı önerileriniz nelerdir?
Şimdiden çok teşekkür ederim.