TTnet'in Crysis2 Rezilliği...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Türkler yapmış dedik destek amaçlı olarak orjinalini alalım dedik.. TTnet destek oluyor dedik.. girdik siteye kac gündür almaya calsıyorum alamıyorum. fatura ile alayım diyorum... ne link ne bir şey... online hizmetlere yönlendirip duroyr... tekşifre diyor... OK.. giriyiyorum... herşeyi yaouyorum... onlinemerkizinen baska bir şey yok.. ya adam gibi işinizi yapın... bu nasıl bir saçmalık ya... hayır daha ttnetten bu oyunu alabileni duymadım.. resmen rezillikkk... türk oyunu dedik, parasını verelim destek olalım dedik....orada TTnet beceriksizliğinden baska bir şey yok....
ama artık çözsenizde almam... gidecem steam üzerinden paramı verip alacam... TTnet'e niye para kazandırıyorum ki ben... ayıp ya ayıp... satamadıkları oyun için satın al linki koymuslar... bir de yalan reklam yapıp duruyorlar...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını direkt mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaş'a katılıyorum lansmandan beri kontrol etmeme rağmen OİM bir türlü crysis2 satınalmayı yapapmadım (servis satınal kısmında yok) neden çünkü yok öyle bir seçenek yok
47150201132416316.png

gerekte kalmadı zaten başka bir yerden kutulu siparişimi verdim
ama bir iş yapacaksanız ya tam yapın yada hiç yapmayın bence.

Eren Sunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaplamalar harika olmuş, newyorkun atmosferine de diyecek yok...

Finch

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şu an satın alınabilir görünüyor. Sanırım düzeltilmiş.