rohirrim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Türkler yapmış dedik destek amaçlı olarak orjinalini alalım dedik.. TTnet destek oluyor dedik.. girdik siteye kac gündür almaya calsıyorum alamıyorum. fatura ile alayım diyorum... ne link ne bir şey... online hizmetlere yönlendirip duroyr... tekşifre diyor... OK.. giriyiyorum... herşeyi yaouyorum... onlinemerkizinen baska bir şey yok.. ya adam gibi işinizi yapın... bu nasıl bir saçmalık ya... hayır daha ttnetten bu oyunu alabileni duymadım.. resmen rezillikkk... türk oyunu dedik, parasını verelim destek olalım dedik....orada TTnet beceriksizliğinden baska bir şey yok....
ama artık çözsenizde almam... gidecem steam üzerinden paramı verip alacam... TTnet'e niye para kazandırıyorum ki ben... ayıp ya ayıp... satamadıkları oyun için satın al linki koymuslar... bir de yalan reklam yapıp duruyorlar...
ama artık çözsenizde almam... gidecem steam üzerinden paramı verip alacam... TTnet'e niye para kazandırıyorum ki ben... ayıp ya ayıp... satamadıkları oyun için satın al linki koymuslar... bir de yalan reklam yapıp duruyorlar...