TTNET taahütüm doldu, uygun bir tarife arıyorum

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ttnet 2 yıllık taahhütüm bu ayın 24 ünde doluyor ve uygun bir pakete geçmek istiyorum,diğer internet sağlayıcılarına da geçebilirim
benim için önemli olan telefon hattımı kapatıp(yalın internet) olarak uygun bir tarife veya internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.
sizce hangi tarifeye veya internet sağlayıcısna geçmeliyim?

Reaksiyon puanı
0
yalın internete geçersen ekstra ücret ödersin. erişim ücreti diye bişey alıyorlar yalın internete geçmene gerek yok aynı hesap yani :)

sweetie1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bir ay önce bitti sınırsız 8 mb e kadar.aradılar yarı yarıya indirim teklif ettiler tabi 8 aylık ben de tekrar evet dedim.alternatifsizlik kötü bişey..

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
benim bir ay önce bitti sınırsız 8 mb e kadar.aradılar yarı yarıya indirim teklif ettiler tabi 8 aylık ben de tekrar evet dedim.alternatifsizlik kötü bişey..

Benimde taahüt bitmek üzere , 8 ay indirim iyi ama sonra 63 tl çok bence, pahalı.

sweetie1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
63+24(internet+telefon)..gerçi iki sene dolunca telefondanda aradılar şuan 31.5+16 ödüyorum.böyle olsaydı yine iyiydi..

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sözleşmem bitene kadar TTNET fiber buraya gelmezse sözleşme bitince SuperOnline'ya geçmeyi planlıyorum. Eğer TTNET fiber çıkarırsa duruma göre bakarız... Eğer sözleşme varken fiber çıkarsa geçerim fiber ttnet'e hiç değilse süperonline gibi uploadı kotadan saymaz...

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Şu anda bizim dairenin de internet sözleşmesi bitti. Yine sözleşme yapacağım. Limitsiz olup 2 ay ücretsiz 10 ay indirimli olan hangi tarife idi ona geçeceğim.

8 Mb tabi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
acaba burdaki arkadaşlardan birini aradımmı ? yeni paket önerisi için aramışta olabilirim belki :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yalından telefonluya, telefonludan yalına geçmek çok sıkıtı. Hattı tamamen kapatıyorlar yeni hat açıyorlar. Tarife ya da paket değişikliğini ay sonundan önce yap bir hafta falan idare et tamamen işlemlerini bitir modem mi teslim edeceksin eksik fatura mı ödeyeceksin pırıl pırıl 1 hafta dinlen, sonra yeni paket al. Benden demesi, tabi TTNet'te kalacaksan. Superonline fiber varsa durma hemen geç, yoksa bir tavsiye veremeyeceğim.