Ttnet Memnuniyeti

Ttnet memnuniyeti

• evet memmunum

Kullanılan: 68 19.8%
  • hayır memnun degilim

Kullanılan: 275 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    343

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben dün aradım güncellettim,yine bir şey değişmedi :D

Bence herkes arasın Müşteri Hizmetleri 'ni,hızım düşük güncelletmek istiyorum desin,arıza kaydı oluştursun,öyle şikayetle olmaz BEZDİRMEK lazım...

Not:Sadece kitlesel bir sonuç almak için beyan ettim fikrimi.Ne TTnet saldırmak gibi bir derdim ne de hatlarda çöküntü yaratmak gibi bir derdim var.Sonuç sadece SONUÇTUR..

Saygılarımla..

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Ağa bağlı 4 cihazdan bahsediyordun...:D:D Şimdi kaç cihaz var??..:D

toplam 5 cihaz pc olarak. benim tel var ama onun fazla etkisi olduğu söylenemez. hızım şu an için
1851129203.png

ancak gelecek ay akn aktif olacak ve10 gün içinde 50 gb dolunca 20 gün netsiz kalacam resmen. ün akşam internet tam bir facia idi.

--- Mesaj Güncellendi ---

youtube mi hahaha ondada video izlemek bir işgence artık hd felan unutun :D
yok filmi unutmak söz konusu değil. artık torrentleri ayarlıcaz sabaha kadar indirsin akn yi aştıktan sonra.

1851138842.png

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
ben dün aradım güncellettim,yine bir şey değişmedi :D

Bence herkes arasın Müşteri Hizmetleri 'ni,hızım düşük güncelletmek istiyorum desin,arıza kaydı oluştursun,öyle şikayetle olmaz BEZDİRMEK lazım...

Not:Sadece kitlesel bir sonuç almak için beyan ettim fikrimi.Ne TTnet saldırmak gibi bir derdim ne de hatlarda çöküntü yaratmak gibi bir derdim var.Sonuç sadece SONUÇTUR..

Saygılarımla..

Kardeşim arıza kaydı bırakacağız da , o da bir dünya para tutuyor. 444'lü numara. Ayrıca hukuken zarar vermeyi istemek suç değil, yaparsan suç. :) Hepimiz istiyoruz.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Neredeyse 6 yıldır ttnet kullanıcısıyım. Direk sınırsız tarife ile başladım 50'den aşşağıda hiç fatura ödemedim. Hız, bağlantı ve ping konusunda çok şükür hiçbir sorun yaşamadım bu konuda ttnet'ten memnunum. Yalnız bu son zamlarla birlikte herkes gibi benimde canım sıkıldı. her ay 60 lira sırf internete gidiyor. Ben gelişiyoruz dahada ucuzlayacak derken gittikçe dahada pahalılaşıyor internet. Ama şuan bir sıkıntım yok taahhütüm 4 yıl önce bitti neredeyse heray diğer şirketlerden aranıyorum yalnız kimseye güvenerek geçemedim. Son zamanlardaki AKK de canımı sıkmadı değil daha bana vurmadı ancak vurduğu gün bırakacağım ttnet'i eğerki vurmassa :) fiber internet gelene kadar ttnete devam...

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
aldığı paranın yarısı kadar hizmet veremiyor
Bu arada ttnet görevlisi varmı SDN de ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Allah belanı versin ttnet, 2 dakikalık videoyu izlemek için 30 dakikadır uğraşıyorum. 70 tl ye verilen hizmete bak.
Vallaha bırakacam bilgisayarı yatacam uyanıncaya kadar anca dolar zaten.

tursoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayardan soğudum be. Rezilliğin daniskası. TTNET'e dur diyecek bir kurum yok mu? BTK'nın tüketici şikayetleri bölümü başvuru almayı kapatmış.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bizim bir arkadaş vardı ttnet internetleri vardı o kadar yavaştıki bu forum a dakika tuttum tam 13dakikada anca girebildi gerisini artık siz düşününüz herkese iyi günler dilerim....:D :D :D :=)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
beyler bizim bir arkadaş vardı ttnet internetleri vardı o kadar yavaştıki bu forum a dakika tuttum tam 13dakikada anca girebildi gerisini artık siz düşününüz herkese iyi günler dilerim....:D :D :D :=)
Yüzde 50 pc de'de suç vardır sırf internete bulmayalım :P :D

blackhbosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
memnun bizim komşunun ufak oğlunun ismi böyle carezizzlikten ttnet alt yapıdan nasiplenen netti mecburiyeten kullanmaktayım fiber gelelim fiber çekildide bizmi bağlanmadık istabulda fibersiz sokak mahale kalmıcak akp hedef 2023

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
memnun bizim komşunun ufak oğlunun ismi böyle carezizzlikten ttnet alt yapıdan nasiplenen netti mecburiyeten kullanmaktayım fiber gelelim fiber çekildide bizmi bağlanmadık istabulda fibersiz sokak mahale kalmıcak akp hedef 2023

Özel bir şirketin altyapısına da AKP bakacak değil ya. Mantıksız bir izah.

adakizi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet ten memnun değilim!!!!!!!!

haftasonu 24 saat boyunca internet yoktu. ttnet i aradım operatöre bile bağlamadılar, telesekreter genel bir bakım var dedi kapattı. yazıklar olsun ayda 59 TL ödüyoruz.

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala %25 memmun olanlar var ilginç:) ben sizi adil kullanım kotası kapınızı çaldığında görücem memmun olanlar...

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
hala %25 memmun olanlar var ilginç:) ben sizi adil kullanım kotası kapınızı çaldığında görücem memmun olanlar...

ben gördüm bile. Lanet olası adil kullanım kotası kapımı çaldı ve aylık (gelecek aydan itibaren) 64 tl ödeyeceğim internette 50 gb'dan sonra hiç bir şey yapamıyorum resmen.

Ve kapattırmak istediğimde lanet olasıca 24 aylık taahhüt bekliyor. Gelecek şubata kadar maalesef ttnetteyim.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ya ben çok memnunum ttnet'ten sizi anlıyorum ve hak veriyorum ama bazılarımız şanslı ben 8 mbite kadar olan internet paketimden 10 mbit hız alıyorum. 2 senedir ve adil kullanım kotası bana hiç vurmadı :)

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben çok memnunum ttnet'ten sizi anlıyorum ve hak veriyorum ama bazılarımız şanslı ben 8 mbite kadar olan internet paketimden 10 mbit hız alıyorum. 2 senedir ve adil kullanım kotası bana hiç vurmadı :)

vurucak arkadasım sen hıc kaygılanma,bir gün türkiye deki her fani adil kullanım kotasını tadacaktır

bu arada memmun olanlar,sabıt hat ucretı olmadan adsl kullanma ımkanı varken ttnet tarafından zorunlu kılınan ve her ay odenen 20 lırayı gozden mı kacırdılar?berbat hızmet yuksek fıyata ek olarak zorunlu olmaması gerekırken zorunlu kılınan sabıt hat ıcın senede 240 lırayı havadan verıyoruz,bunu da goz onunde bulundurun.

Efkan Uygur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müşteri hizmetlerindeki agentlar berbat bence. hiç sağlıklı bir görüşme yapamıyorsun.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
bende 8mbit kullanıyorum ve gayet memnunum hızım ise:
AFgvy.png

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
memnunum
memnunsun
memnun
memnunuz
memnunsunuz
memnunlar

Ah bide biz memnun olabilsek...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Bende memnunum 8 mbit'e kadar olan internet paketimden 13 mbit hız alıyorum hızım hiç bir şekilde düşmüyor o konularda memnunum ancak fiyat olarak çok fazla ödüyoruz benim canımı sıkan nokta bu sadece.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TTNET adil kullanım uygularsa kendi kendine zarar verir. Zira ben hiç düşünmeden süperonline'a geçerim. Nasıl olsa ikisinde de adil kullanım zımbırtısı var hiç olmazsa 20 mb alalım da bir işe yarasın değil mi?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar hızın artması belli bir seviyeden sonra iyi değil. Çünkü adil kullanım kotası sınır gb bu kadar alçak tutulursa birim zamanda veri indirim miktarı fazla olacağından (adil kullanım ) kotayı çabuk doldurmuş olacağız. Hızı arttırırken kotayı da arttırmaları gerekmektedir. Tek başına hız hiçbir şey ifade etmiyor.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ben sol'da alamıyorum oturduğum bölgeden dolayı...

Arkadaşlar hızın artması belli bir seviyeden sonra iyi değil. Çünkü adil kullanım kotası sınır gb bu kadar alçak tutulursa birim zamanda veri indirim miktarı fazla olacağından (adil kullanım ) kotayı çabuk doldurmuş olacağız. Hızı arttırırken kotayı da arttırmaları gerekmektedir. Tek başına hız hiçbir şey ifade etmiyor.
zaten verdiği hız hız değil ki! sadece standart hıza çıkmak istiyoruz. dünya çapında standartlar 20 mbiti bulmuşken çoğunluk 8 mbitin hakkını alamıyor henüz. bense 16 mbit paketimde 13.50'nin üstüne çıkamıyorum. ne de olsa adamlar 16 mbite kadar demişler değil mi? haksız oluyoruz sistematik olarak.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
ben sol'da alamıyorum oturduğum bölgeden dolayı...

zaten verdiği hız hız değil ki! sadece standart hıza çıkmak istiyoruz. dünya çapında standartlar 20 mbiti bulmuşken çoğunluk 8 mbitin hakkını alamıyor henüz. bense 16 mbit paketimde 13.50'nin üstüne çıkamıyorum. ne de olsa adamlar 16 mbite kadar demişler değil mi? haksız oluyoruz sistematik olarak.

Dostum zaten hızı çok iyi demiyorum. Ben de aşağı yukarı senin hızında internet alıyorum. Benim vurgulamak istediğim hız arttıkça aynı zaman sürecinde eskisine göre daha fazla veri kullanacağımızdan adil kullanım kotasının eskiden daha kısa bir sürede doldurulmuş olacağıdır. Bir düşünün sınırsız internet ama adil kullanım kotası !!! 20mbit değil 20mbite kadarmışşş. Biz bunları yemiyoruz TTnet!

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Dostum zaten hızı çok iyi demiyorum. Ben de aşağı yukarı senin hızında internet alıyorum. Benim vurgulamak istediğim hız arttıkça aynı zaman sürecinde eskisine göre daha fazla veri kullanacağımızdan adil kullanım kotasının eskiden daha kısa bir sürede doldurulmuş olacağıdır. Bir düşünün sınırsız internet ama adil kullanım kotası !!! 20mbit değil 20mbite kadarmışşş. Biz bunları yemiyoruz TTnet!

ya zaten indirmekten sıkıldım artık ben. ağımda toplam 6 cihaz olmasa ayda 300 gb olmaz o zaman. ama ağ kurdum. saddece adil olmayan bir kota dayatılıyor bize ki bunda nerdeyse herkes hemfikir.