- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 4
Anketin tam açılma zamanıydı o 57 kişi şuan memnunum dediğine pişman. Onlardan biride benim..
bende.
Anketin tam açılma zamanıydı o 57 kişi şuan memnunum dediğine pişman. Onlardan biride benim..
TTNet müthiş kampanya yapmış. İlk 2 ay para almadan internet hizmeti veriyorlar, sonraki 22 ay hizmet vermeden para alıyolar
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.
4440375 ulaşabilen var mı? zira ben bir türlü ulaşamadım adamlara. fil dişi kulelerine çekildiler sanırım...
bu akşam saat 20:30 civarında kesinti varmışcasına beklemeler ile ulaştım ama dün akşam olduğu gibi bu akşamda müşteri bilgilerine ulaşamadığından işlem yapamayız dediler .Koskoca TTNET dün akşamdan beri sistemini düzeltemedi mi diye sordum , pek söylemek istemedi ama ısrarla sorduğum evet dünden geri sistem çalışmıyorlar dedi müşteri temsilcisi .... tam ve net açıklamalar gelmemekte , ayrıca gündemde hack saldırıları var... belkide bizim bilgiler silindi ...
oda güzelmişbende 8mbit kullanıyorum ama 1 mbit üstüne çıkamadık daha birde 55 lira ödüyoz ayda
Daha 6 gün oldu hocam ne indirdin o kadar:huh:
ve lanet olsun . hızım düştü.
film izle 2 oyun + ağda pc fazlaDaha 6 gün oldu hocam ne indirdin o kadar:huh: