• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ttnet Memnuniyeti

Ttnet memnuniyeti

• evet memmunum

Kullanılan: 68 19.8%
  • hayır memnun degilim

Kullanılan: 275 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    343
Memnun değilim olanıda anlayamıyorum. Bu sebepten eski koçnet şimdiki vodafone net kullanıyorum. Aynı alt yapı ama olsun. Sonuçta paramı direk ttnete akıtmıyorum. 49 Tl ye 8 mbite kadar sınırsız kullanıyorum. hat kaldırmıyor diye 6 ya sebitlediler ama hiç adil kullanım saçmalığı filan görmedim. Bu ay dahil. Tavsiye ederim denenebilinir. Ayrıca taahhüt gibi saçmalıkta yok. Biri net işte.

bir gram memnun olmuşluğum yok şu net firmalarından hepsini denedim.SüperOnline hariç o da kısmet olmadı sitede oturmuyorum.ttnetden de nefret ediyorum.

Bu evet diyen 31 kişinin internet hızlarının toplamını keşke bana verselerde benim hızıda bu 31 kişiye dağıtsalar..:D

ben 8 ay önce almanya ya geldim burdaki internet actirmak servis hizmeti kapatma yada müsteri hizmetlerini görünce Telekomun degerini anladim. ama burda insanlarin gelirine göre internet daha ucuz. Ttnetin kampanyalari ve müsteri hizmetleri iyi.

Benim bu ara hız değilde ping de yükselme var neden anlamadım gitti..?

Fibere bile adil kullanım kotası koyuyorlar. Nasıl memnun olalım?

Sevgili Ttnet bugün posta göndermiş aynen şöyle yazıyor.
Netlimitsiz paketinizin aylık ücreti 1 nisan 2012'den itibaren 59 tl olarak güncellenecektir.Paketinizde adil kullanım kotası 25 gb'den 50 gb'ye yükseltilmiştir. Adil kullanım kotasının iki kat artırılması siz değerli müşterimizin internetten daha yüksek kapasite kullanımı ile daha uzun süre faydalanacaktır

Gözlerim yaşardı duygulanmamak elde değil.:w00t:

Telefonsuz İnternet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Önceden 15 lira alınıyordu galiba hat ücreti adı altında.
Şimdi Ttnet in sitesinde gördüm.12 Ay taahhütlü modem hediyeli 59,99 lira diyor.
Bundan başka ücret ödemiyoruz değil mi?

o konuda kesin bir bilgim yok ama galiba odenmiyor. Bir kac tanidik kapattirdi bende kapattircam ama hat babamin ustune babm sehir disinda mecburen oduyorum.

16mbps ye kadar ultranet limitsiz tarifesindeyim.. Netlimitsize geri dönmek istedim ama online işlemlerde alt tarifeler görünmüyor...

parası hariç memnunum ya 4 mbit ama 5mbit veriyorlar son 2-3 aydır kafalarına taş felan düştü heralde

bi şikayette bulundum dün bugün aradılar bi kibarlık bi incelik memnunumm :)

Allah nazardan saklasın 8 mbit e kadar kullanıyoruz arkadaşımla. İki bilgisayarda 6 mbitin altına düştüğünü hiç görmedim nerdeyse 1 yıldır.
sen ciddi misin ? Ben 1 mbit i bile zor görüyorum. Şuan 100 kb anca. :) adil kullanım

dün ping sorunu için aradım call of mw3 oynarken ping 250 lere kadar çıkıyordu. ping sürem çok yüksek diyorum internet hızınızı kontrol edelim diyor!!! diyorum ki hızım da sorun yok 16 mbit i sağlıklı alıyorum ama ping sürem çok yüksek hala hızdan bahsetti durdu. ping nedir dedim saçma sapan cevap verdiler sinirden suratlarına kapadım telefonu :(

Fatura ve 2 aylık çektiğim çile dışında bir sorunum yok.

O memnunlar el kaldırsın bakim!

-- TTNET --
'Kotasını düşünen kahraman olamaz'

Türk Telekom --
'Gına getirir Canınızdan bezdirir'

TTNET --
'Şimdi bağlanamama zamanı'

- Türk Telekom --
'Kop da gel'

-- TTNET--
'Slogan yükleniyor 2,86 kb/s'

--Türk telekom--
'Sıkıyorsa bağlan'

-- TTNET --
'Dumanla iletişimde dünya markası'

-- Türk Telekom --
'Yavaş bağlanın saçınız başınız dağılmasın'

- Türk Telekom ve TTNET---
'Küfür etme yeteneğinizi geliştir

Kullanıcıların %72'si memnun değil ve bu şirket pazarın tek hakimi. Nasıl bir ülkede yaşıyorsak...

memnun olanlarda da tesadüfen net hızlı geliodur. bilseler hızlı geldiğini . anında düşürürler

lanet girsin benim hızıda düşürdüler
1849123576.png

3r4py.png

bundan sonra ttnette sarmaz...