TTnet iptal

spnözge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 ay önce
imlec.gif
NETLİMİTSİZ 8 mps limitsiz 2 yıllık sözleşmeyle internet satın aldım ilk aydan itibaren yaşadığım sorunlar beni canımdan bezdirdi 1 haftadan uzun süreli internet kesilmeleri olsun teknik servisin ilgisizliği olsun ben bıktım:cursing: iptal ettirmek istiyorum benden sözleşmenin iptali için ne kadar ücret alırlar tahmini olarak yardımcı olabilirmisiniz

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
al bendende o kadar ben 23 aralık itibari ile süperonline a taşıma başvurusu yaptım bu gün itibari ile hattımı daha geçirmediler süperonline ı arıyorum bana ttnetden bilgi istiyoruz geçiş için geçişi askıya alıyo diyolar bu kadar lanet bir firma yoktur çarşamba aradım sonuç yok perşembe aradım sonuç yok bugün uraştım sonuç yok az önce konuştum bana turk telekom bölge müdürlüğüne gidin diyor ulan ben cumartesi pazar açık bölge müdürlüğü nerden bulayim onuda geçtim sırf 31 aralıktan snra tekrar ttnet faturalandırmasın diye geçici olarak portu kapattırdım hizmet almıyorum kısacası netsizim.

şimdi soruyorum madem bu sitede ttnet yetkilileri var

benim internetsz kaldığım zamanları kısacası mağduriyetimi kim karşılacak
hem superonline hemde ttnet çağrı merkezlerini aradığım için ev telefonuna para gelecek onu kim karşılacak
bu kadar rezil bir servis olduğu iiçn ttnet e geri dönmem nasıl beklenecek

bu soruları bi yetkili cevaplasın var ise

onuda geçtim bugün sabahtan arıyorum bi bayan çıkıyo yahu diyorum benim hattımın taşınmasına müsade edin hanımefndi hala şöyle kampanyamız var böyle kampanyamız var diye diretiyo yahu ben bilinçli bi kullanıcı olarak zaten kampanyalarından haberdarım ki senden hizmet almak istememiş ve değişikliğe gitmişim sen neden üsteliyosun ki...

kısacası netsiz bir 2012 yılı beni karşılayacak gibi mobil net paketi olmasa halimiz duman

karakobra78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aptallık yapıp ttnet e geçtim ama adamlar 1 haftadır benide bezdirdi saçma sapan mazeretler sunuyorlar

djgencdafunk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda ben de ttnet den kurtulup türkiye nin ilk adsl dağıtım şirketi Tellcom bilinen adıyla Super ONLINE na geçiş yapmış bulunmaktayım. geçişim sırasında türk telekom alt yapısına sahip sabit telefonum daha verimli çalışıyor voltaj düşmeleri ttnet adsl de gece yoğun aralıklarda gündüz ise sık sık kopmalar vb durumlar artık canıma tak etmişti. yakında yalın adsl e de geçip telefon hattı kullanmamak üzere TTNet ve Türk Telekom firmasına kopan bir alt yapı dileğiyle...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
bildiğim kadarı ile kampanya kapsamında yararlandığınz indirm modem ücreti vb. kesiliyomuş