Ttnet Hızımı Düşürdü !

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ewt Arkadaşlar Sdn aracılığıyla Sorunumu Halletimiş Bulunuyorum Eski Hızıma Geri Döndüm Teşekkürler SDN, Teşekkürler TTNet..

2gv6mn5.png

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ttnet mi hadi canım yapmaz bunu:P:mrgreen:

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Hocam bende 16 mbpsye kdr olana tatrifeye geçtim ama geçmez olaydım. Hem modemime o hızı vermediler hemde son dedikleri hattınız 10 mbps destekliyor dedi ben şirketteyken, ve modeminiz şimdi o hızı alıyor dediler. Bende eve gidince bakarım sağolun dedim. Geldim ki hızım 8 mnps de yine, çnkü 8 mbps önceki tarifemdi zaten. Sonra daha uğraşmadım hocam allah belalarını versin dedim. Bu ayın dolmasını bekliyorum eski tarifeme geçicem yine. Defalarcada şikayet ettim sosyal medya kanallarından. sende aynısını yap. superonline fiber getirdi sokağıma kadar ama öncelik sitelermiş. sonra apartmanlar. mailler attım. onları bekliyorum sabırsızlıkla. lanet olsun ttnete. 0,3 mm karelik yağlı 20 yıllık kablo kullanıyorlar halen.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hat Zayıflaması Çok Yüksek Senin!

Bide Hız Artıram Derken Hızı Düşüyor Adamın Harbiden Komik Yani ..

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hat Zayıflaması Çok Yüksek Senin!

Bide Hız Artıram Derken Hızı Düşüyor Adamın Harbiden Komik Yani ..

Hocam İşin İlginç Tarafı 2 Yıldır TTnet Kullanıyorum sorunsuz bir şekilde 8 mibti kullandım ne olduysa şu son 1 ayda oldu

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Santralle arandaki mesafe uzak sanırım. 36 dB hat zayıflaması var. Bu da ancak 2 mbit'i kaldırır. Daha yüksek hızda kullandığında bağlantında kopmalar meydana gelir. Ya arayın hızınızın yükseltilmesini isteyin, kopmalarla kullanın ya da kesintisiz kullanmak için 2 mbit'te kalın.
41 dB kayıp olduğu için netlimitsizden (2 mbit) 1limitsiz'e geri döndüm ben. Netlimitsizi bir süre 4 mbit kullandığımda kopmalar olmuştu.

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Santralle arandaki mesafe uzak sanırım. 36 dB hat zayıflaması var. Bu da ancak 2 mbit'i kaldırır. Daha yüksek hızda kullandığında bağlantında kopmalar meydana gelir. Ya arayın hızınızın yükseltilmesini isteyin, kopmalarla kullanın ya da kesintisiz kullanmak için 2 mbit'te kalın.
41 dB kayıp olduğu için netlimitsizden (2 mbit) 1limitsiz'e geri döndüm ben. Netlimitsizi bir süre 4 mbit kullandığımda kopmalar olmuştu.

Hocam İyide Önce Neden Olmadı Bu Kopmalar 2 Yıldır Neden Olmadıda Son 1 Aydır Oldu ?

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kaş yaparken göz çıkartmış, altyapı iyileştirmesi yaparken bişeyleri bozmuşlardır belki :)
Hattınız önceden de böyle miydi bilmiyorum ama eğer böyleyse kopma olmadan 8 mbit kullanmanız ilginç...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sen çok indirme yapıyosun dediler demek he, bilgisayarı açıp film müzik varmı diye de kontrol etselerdi bari.
Ne zaman mağdur olmaktan kurtulacak internet kullanıcısı :hammer:

Sorunsuz 8mbit kullanıyorum başıma bi iş gelmese bari böyle :unsure:

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hocam önceden hiç sorunum yoktu 8 mbit son hıza kadar sorunsuz kullanıyordum .

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Senin gibi bir duruma bende düştüm arkadaşım.Bende çok üzün süredir 8mb kullanıyordum.Bir gün eve geldim baktım internet yok müşteri hizmetlerini aradım modem ayarlarınıza bakalım dedi bir baktım ki anında internet geldi.Sordum bende doğal olarak sorun neymiş diye bana "şebekeniz 8mb kaldırmıyor o yüzden bende hızınızı düşürdüm dedi" ben durumu anlatmaya çalıştım ama nafile daha sonra bütün arkadaşlarımı dolaştım herkezin hızını düşürmüşler.Benim şansıma 5mb'te kaldım ben.Daha düne kadar sorunsuz kullanırken bir gün bu şekilde oldu.16mb'e başvurmak istedim burdaki yetkili yere gitttim uzuuuun bir süre 8mb'in üzerine çıkamayacağımız söyledi :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Demek milletin hattını bilerek kesip sonra hattınız kaldırmıyordu hızı düşürdük diyorlar, böyle bişey varsa allah bin türlü belalarını versin :hammer:
Korkuyorum :(

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Benim 42db, sorunsuz 8mbit kullanıyorum nazar değmesin. Çok az kopma oluyor rahatsız edici derecede değil.
20110110150052.jpg

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Demek milletin hattını bilerek kesip sonra hattınız kaldırmıyordu hızı düşürdük diyorlar, böyle bişey varsa allah bin türlü belalarını versin :hammer:
Korkuyorum :(

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Benim 42db, sorunsuz 8mbit kullanıyorum nazar değmesin. Çok az kopma oluyor rahatsız edici derecede değil.
20110110150052.jpg

benimkinden yüksek ama sorun yok nazar değmesin hocam bizimkine değdi sana değmesin :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Amin hocam :)
Senin mağduriyetin de giderilir inşallah.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
utanmıyor musun 16 mbps tarifeye geçip 59 lira ödemeye, utanmıyor musun 16 mbps tarife de 10 mbps destekliyor hatttınız deyip yine eski tarife de ki 8 mbps i vermeye..... hatta ve hatta bir ara hızını 5 mbps e düşürmeye utanmıyor musunun! bunu kabullenen yok!!!

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
allah sabır versin kardeş şaşırılacak birşey türk telekom bu kalitesiiiz internettt ttnet ttnet en pahalııı internet elbeet teteeneeeet :D:D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
33.5 hat zayıflaması var benim , 10mbit interneti sorunsuz kullanabiliyorum , sende 10mbit alabilirsin dostum. forumdaki ttnetdestek ile irtibata geç o halleder senin işini bana çok yardımcı oldu .

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Arkadaşlar Bundan 1 Ay Önce TTnet 8 mbit olan hızımı 2 mbitle sınırladı. olayda Şöyle oldu 1 haftadır internetim kesildi ve müşteri hizmetleri aradım arıza tespit kaydı yaptırdım ve ekipler arıza için geldiler yaptılar ertesi gün yine kesildi tekrar yaptılar tekrar kesildi derken sonunda düzeldi ama bana son geldiklerinde ilginç sorular sormaya başladılar sen çok indirme yapıyorsun kaç kişi bağlı wireless falan diye bende tabi cevap verdim indirme yapmak benim hakkım istediğim kadar yaparım dedim wireless içinde evde 2 tane pc var dedim biri masaüstü diğeri laptop her neyse baktılar ettiler sorun yok.. işin en ilginç tarafı şuydu her geldiklerinde ev telefonumuzdan merkeze telefon açtılar merkezle bişey konuştular ve hemen geldi internetim yani ne modemle alakalı nede kabolarla alakalı hiç bir sorun yoktu... şimdi 1 aydır 2 mbit hızla internete giriyorum ttnet mail attım kaç kere sorunumu ama hiçbir gelişme olmadı snd aracılığıyla tekrar buradan sorunumu iletiyorum ve ilgilenilmesini istiyorum..

son olarak internet hızım 8bit desteklemektedir ama buna rağmen hızım 2 mbitle sabitlenmiştir..

not : 2 yıldır 8 mbitle indirme yaptım ama son 1 aydır böyle yani hattım 8mbit kaldırıyor.

352gs51.png

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

wako

Asistan
Reaksiyon puanı
1
www.speedtest.net bu siteden internetimin hızını ölçtüm Mozilla ve Explorer de düşük hız çıktı. ama Chrome yüksek çıktı hız. Ttnetin kendi ölçümünden üçü de düşük verdi. Bir yerden daha ölçtüm Chrome yine yüksek çıktı. Anlamadım ben bu işi.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
TTNet TTNet ??? Smile Adsl'e geçtim şubat itibari ile 8 Megabit sınırsızla ilk 9 ay 24 TL'ye bağlanacağım. Sıktı canımı artık, modem de geliyor ( eskisininde bir şeyi yoktu ) Modem için ayda 1.25 krş Bir Minibüsün indi bindi fiyatından daha az :D

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ewt Arkadaşlar Sdn aracılığıyla Sorunumu Halletimiş Bulunuyorum Eski Hızıma Geri Döndüm Teşekkürler SDN, Teşekkürler TTNet..

2gv6mn5.png