mckenzie
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Ewt Arkadaşlar Sdn aracılığıyla Sorunumu Halletimiş Bulunuyorum Eski Hızıma Geri Döndüm Teşekkürler SDN, Teşekkürler TTNet..
Ttnet mi hadi canım yapmaz bunu:mrgreen:
Hat Zayıflaması Çok Yüksek Senin!
Bide Hız Artıram Derken Hızı Düşüyor Adamın Harbiden Komik Yani ..
Santralle arandaki mesafe uzak sanırım. 36 dB hat zayıflaması var. Bu da ancak 2 mbit'i kaldırır. Daha yüksek hızda kullandığında bağlantında kopmalar meydana gelir. Ya arayın hızınızın yükseltilmesini isteyin, kopmalarla kullanın ya da kesintisiz kullanmak için 2 mbit'te kalın.
41 dB kayıp olduğu için netlimitsizden (2 mbit) 1limitsiz'e geri döndüm ben. Netlimitsizi bir süre 4 mbit kullandığımda kopmalar olmuştu.
Sen çok indirme yapıyosun dediler demek he, bilgisayarı açıp film müzik varmı diye de kontrol etselerdi bari.
Ne zaman mağdur olmaktan kurtulacak internet kullanıcısı :hammer:
Santralle arandaki mesafe uzak sanırım. 36 dB hat zayıflaması var. Bu da ancak 2 mbit'i kaldırır. Daha yüksek hızda kullandığında bağlantında kopmalar meydana gelir. Ya arayın hızınızın yükseltilmesini isteyin, kopmalarla kullanın ya da kesintisiz kullanmak için 2 mbit'te kalın.
41 dB kayıp olduğu için netlimitsizden (2 mbit) 1limitsiz'e geri döndüm ben. Netlimitsizi bir süre 4 mbit kullandığımda kopmalar olmuştu.
Demek milletin hattını bilerek kesip sonra hattınız kaldırmıyordu hızı düşürdük diyorlar, böyle bişey varsa allah bin türlü belalarını versin :hammer:
Korkuyorum
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Benim 42db, sorunsuz 8mbit kullanıyorum nazar değmesin. Çok az kopma oluyor rahatsız edici derecede değil.
Amin hocam
Senin mağduriyetin de giderilir inşallah.
Merhaba Arkadaşlar Bundan 1 Ay Önce TTnet 8 mbit olan hızımı 2 mbitle sınırladı. olayda Şöyle oldu 1 haftadır internetim kesildi ve müşteri hizmetleri aradım arıza tespit kaydı yaptırdım ve ekipler arıza için geldiler yaptılar ertesi gün yine kesildi tekrar yaptılar tekrar kesildi derken sonunda düzeldi ama bana son geldiklerinde ilginç sorular sormaya başladılar sen çok indirme yapıyorsun kaç kişi bağlı wireless falan diye bende tabi cevap verdim indirme yapmak benim hakkım istediğim kadar yaparım dedim wireless içinde evde 2 tane pc var dedim biri masaüstü diğeri laptop her neyse baktılar ettiler sorun yok.. işin en ilginç tarafı şuydu her geldiklerinde ev telefonumuzdan merkeze telefon açtılar merkezle bişey konuştular ve hemen geldi internetim yani ne modemle alakalı nede kabolarla alakalı hiç bir sorun yoktu... şimdi 1 aydır 2 mbit hızla internete giriyorum ttnet mail attım kaç kere sorunumu ama hiçbir gelişme olmadı snd aracılığıyla tekrar buradan sorunumu iletiyorum ve ilgilenilmesini istiyorum..
son olarak internet hızım 8bit desteklemektedir ama buna rağmen hızım 2 mbitle sabitlenmiştir..
not : 2 yıldır 8 mbitle indirme yaptım ama son 1 aydır böyle yani hattım 8mbit kaldırıyor.
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.
Meşhur özlü sözle modumuz son noktayı koydu