- Reaksiyon puanı
- 145
ttnetle herşey mümkün :mrgreen: :4:
smile adsl en iyisi. bende ttnet kullanıcısıydım hep internet gidip gelmiyodu 3-4 gün smile a geçtm 1 yıl boyunca birgün internetim ne kesildi nede yawaşlama meydana geldi.
smile adsl en iyisi. bende ttnet kullanıcısıydım hep internet gidip gelmiyodu 3-4 gün smile a geçtm 1 yıl boyunca birgün internetim ne kesildi nede yawaşlama meydana geldi.
arkadaşlar bende bazılarınız gibi ttnet mağduruyum resmen :bored: son 1 aydır hızım yerlerde geziyor yılbaşından önce 7 mb hızı görüyordum ama şimdi gel görki hızımı 2 mb sabitlemişler
adamları arıyorum anlatıyorum derdimi bana dedikleri hattınız desteklemiyordur falan filan, diyorum yılbaşınsan önce 7 mb leri görüyordum şimdi ise ancak 2 üstüde yok haa :biggrin: önerilerinizi bekliyorum artık
senin adına sevindim ama malesef bana hala bu konuda bi geri gönüş yapmadılar işin ilginç yanı daha önce 8 mb görüyordum ve kopma falan da olmuyordu ay sonuna kadar bu problemi çözmezlerse kapatacam neti falan ..
Bende "8 megabite kadar" tarifesindeyim
Hızım 4 ten 2 ye düşürüldü
Aradığımda hattınız kaldırmıyodur bşey yapamayız dediler.
SENİNKİNİ NASIL DÜZELTTİLER ?
daha önce 8mb e kadar olan internetimi 8mb te kullanıyordum 4 mb e düşmüş yardımcı olursanız sevirim