Ttnet Hızımı Düşürdü !

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
ttnetle herşey mümkün :mrgreen: :4:

erton44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
smile adsl en iyisi. bende ttnet kullanıcısıydım hep internet gidip gelmiyodu 3-4 gün smile a geçtm 1 yıl boyunca birgün internetim ne kesildi nede yawaşlama meydana geldi.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
smile adsl en iyisi. bende ttnet kullanıcısıydım hep internet gidip gelmiyodu 3-4 gün smile a geçtm 1 yıl boyunca birgün internetim ne kesildi nede yawaşlama meydana geldi.

Reklam gibi geldi yazdığınız sanki, 1 tane de mesajınız var :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77

Reklam kokan hareketler bunlar

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende bazılarınız gibi ttnet mağduruyum resmen :bored: son 1 aydır hızım yerlerde geziyor yılbaşından önce 7 mb hızı görüyordum ama şimdi gel görki hızımı 2 mb sabitlemişler
adamları arıyorum anlatıyorum derdimi bana dedikleri hattınız desteklemiyordur falan filan, diyorum yılbaşınsan önce 7 mb leri görüyordum şimdi ise ancak 2 üstüde yok haa :biggrin: önerilerinizi bekliyorum artık :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Benimkini sağ olsunlar yükseltmişler. 1024 kbps idi, 1029 kbps olmuş. :D

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar bende bazılarınız gibi ttnet mağduruyum resmen :bored: son 1 aydır hızım yerlerde geziyor yılbaşından önce 7 mb hızı görüyordum ama şimdi gel görki hızımı 2 mb sabitlemişler
adamları arıyorum anlatıyorum derdimi bana dedikleri hattınız desteklemiyordur falan filan, diyorum yılbaşınsan önce 7 mb leri görüyordum şimdi ise ancak 2 üstüde yok haa :biggrin: önerilerinizi bekliyorum artık :)

Benim de benzer bir sorunum vardı. Kopmalardan dolayı netlimitsizdeki hat 2 mbit'e sabitlenmişti. Müşteri hiz. aradım, sizle aynı cevabı aldım. Detaylı açıklama yapmama rağmen portunuz desteklemiyordur, size en uygununu vermişlerdir diye başından savdı.
Forumdan TTnetDestek ile irtibat kurdum. Durumu açıkladım. Ertesi gün hattımı inceleyip 4 mbit'e yükseltmişler. Hatta telefonda uzun süre teknik konuda konuştuk. 6 mbit'i denedik fakat testler sonucu değerler uygun olmadığı için 4 mbit'te karar kıldık. Buradan TTnetDestek'e ve telefonda ilgilenen personele tekrardan teşekkür ederim.

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
senin adına sevindim ama malesef bana hala bu konuda bi geri gönüş yapmadılar işin ilginç yanı daha önce 8 mb görüyordum ve kopma falan da olmuyordu ay sonuna kadar bu problemi çözmezlerse kapatacam neti falan ..

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
senin adına sevindim ama malesef bana hala bu konuda bi geri gönüş yapmadılar işin ilginç yanı daha önce 8 mb görüyordum ve kopma falan da olmuyordu ay sonuna kadar bu problemi çözmezlerse kapatacam neti falan ..

Sanırım telefondan görüştünüz. Bana da yardımcı olmadılar. Detaylı bilgilerler birlikte forumdan TTNETDestek ile irtibat kurmanı öneririm. İlgili ve bilgili teknik personel size geri dönecektir.

wd1001fals

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende "8 megabite kadar" tarifesindeyim

Hızım 4 ten 2 ye düşürüldü

Aradığımda hattınız kaldırmıyodur bşey yapamayız dediler.

SENİNKİNİ NASIL DÜZELTTİLER ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
16mbit canavar gibi çalışıyor hatta bıraksalar daha yularıya çıkacak ve hiç kesilme problem yok.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende "8 megabite kadar" tarifesindeyim

Hızım 4 ten 2 ye düşürüldü

Aradığımda hattınız kaldırmıyodur bşey yapamayız dediler.

SENİNKİNİ NASIL DÜZELTTİLER ?

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

ozemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce 8mb e kadar olan internetimi 8mb te kullanıyordum 4 mb e düşmüş yardımcı olursanız sevirim

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
daha önce 8mb e kadar olan internetimi 8mb te kullanıyordum 4 mb e düşmüş yardımcı olursanız sevirim

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
148
Benimki de artmış yeni fark ettim ^_^

xpwunn.png

oguzzzz1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok oynatıyolar hızları bazen 8 mbit bazen 1 mbitle veriyolar herhalde sistemleri %100 hazır değil yada kafalarına göre veriyolar

erenmemo98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2 yıldır internet kullanıyorum ve download hızım 4-5 mbs nin altına inmemişti fakat 2-3 aydır download hızım 0.60 geçmiyor.Lütfen ilgilenirmisiniz