• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz ?

3 Mbit internete dünyanın parasını ödüyoruz birde not mu verecem :D

Ben 0 verdim, Allah ta cezalarını versin diyeceğim ama demeyeyim... 3 günlük dünya, sakin olmak en iyisi :)
Her ay bayılalım paraları sonra daha ayın ortasında hız 2-3lere düşsün.. Başlarım akk larına ya.. Upload dan bahsetmiyorum bile..

Ben 0 verdim, Allah ta cezalarını versin diyeceğim ama demeyeyim... 3 günlük dünya, sakin olmak en iyisi :)
Her ay bayılalım paraları sonra daha ayın ortasında hız 2-3lere düşsün.. Başlarım akk larına ya.. Upload dan bahsetmiyorum bile..

Abi kafiyeli oldu çok güldüm allah iyiliğini versin :D :D

Sana notum 5 dostum al bunu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

PARDON 5 FAZKA OLDU 3 MBİT E 3 anca :=)

bence ttnet te sorun hızın düşüklüğünden çok pahalı olması.
49 liraya internet mi olur. üstelik akk lı.
5-10 Mbit ev için yeterli. sorun fiyatı.

10 üzerinden 6
bu hıza bu fiyat çok :D
Evet [MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] Kardeşim Aslında 49 tl verdiğimize deyse valla acımıcam verdiğmiz paraya ama işte...

Bu TTNET'se ben hattımı kapattırıyorum. :D

Bura Hangi Ülkenin TTNET i:P:hammer:

3 çok şımartıcaksınız -30 hakkı dahası israf olur.

Abi kafiyeli oldu çok güldüm allah iyiliğini versin :D :D

Bende :4:

3 çok şımartıcaksınız -30 hakkı dahası israf olur.

-30 Ha ha Allah İyiliğini Versin Kardeşim :lol:

Üstad çok güldüm ya :D neden 3.8 çok hassas bir değer verdin küsüratlı falan baya kriterlerin hepsini değerlendirdin heralde :D

ee küsürat deyip geçmicen:w00t:

Verdiğim paranın karşılığı değil ama hiç yoktan birçok kişiden iyi gibi
3112377557.png

Bu yüzden puanım 10/4

akk'ya saydırıyorsunuz ama adamlar 3mbit yaptılar.kota dolunca artık surf yapabiliyoruz 1 mbit ile o da olmuyordu.
velhasıl bu akk'li 3mbitli internet 25 lira için iyidir şahsi fikrim ama adamlar 49 lira geçiriyorlar.verilen paraya alınan hizmet denk değil.

Kullanmıyorum ama kullandığım zaman 10/4 verirdim. O da AKK sebebi ile, akk olmasa bana gelen internet hız seviyesi yeterliydi zamanına göre. 8mbite kadar olan internetim tam 8 mbit ya da yakın değerlerde çıkıyordu.

adil kullanım olmadan 7 veririm adil kullanıma düşünce 1

TTNET'e puan verecektim lakin 10'nun üzerinden bişey çıkmadı :P

çok cömert çıktınız 10/-3000'i hak eden ttnet'e çok yüz veriyorsunuz.

sonunda ttnet'in değersizlğini görenler olmuş -9999999999999999.

Değerlendirmeye gerek yok bence. "Yüksek tekelcilik" becerisinden başka bir artısı yok TTNET'in. Avrupanın en kötü hizmet sağlayıcısı, En duyarsızı, En umursamazı, En beceriksizi v.b. gibi ödüllerin tartışmasız birincisi.

http://www.speedtest.net/result/3112203408.png

Hızından pek şikayetçi değilim, ama Akk denen şey bazen bizi yarı yolda bırakıyor.
10/5 verdim Akk için..

Her ne kadar beceriksizde olsa AKK ttnet uygulaması değil devlet uygulamasıdır bilginize.