Üstad çok güldüm ya neden 3.8 çok hassas bir değer verdin küsüratlı falan baya kriterlerin hepsini değerlendirdin heralde
Üstad çok güldüm ya neden 3.8 çok hassas bir değer verdin küsüratlı falan baya kriterlerin hepsini değerlendirdin heralde
Ben 0 verdim, Allah ta cezalarını versin diyeceğim ama demeyeyim... 3 günlük dünya, sakin olmak en iyisi
Her ay bayılalım paraları sonra daha ayın ortasında hız 2-3lere düşsün.. Başlarım akk larına ya.. Upload dan bahsetmiyorum bile..
Evet [MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] Kardeşim Aslında 49 tl verdiğimize deyse valla acımıcam verdiğmiz paraya ama işte...bence ttnet te sorun hızın düşüklüğünden çok pahalı olması.
49 liraya internet mi olur. üstelik akk lı.
5-10 Mbit ev için yeterli. sorun fiyatı.
10 üzerinden 6
bu hıza bu fiyat çok
Bu TTNET'se ben hattımı kapattırıyorum.
Abi kafiyeli oldu çok güldüm allah iyiliğini versin
3 çok şımartıcaksınız -30 hakkı dahası israf olur.
Bencede dostum [MENTION=195265]Ben Kenobi[/MENTION]'yi tebrik ediyorumee küsürat deyip geçmicen:w00t:
-3 çok pahalı ve akk denilen saçma bir uygulama var
Verdiğim paranın karşılığı değil ama hiç yoktan birçok kişiden iyi gibi
Bu yüzden puanım 10/4
Hocam ne kullanıyorsunuz böyle?Aylık ne kadar.. Bu arada bana Battlefield 4 ve COD: Ghost indirip dvdye attıktan sonra kargolarsanız çok güzel olur teşekkürler, iyi forumlar
10/100
Hocam ne kullanıyorsunuz böyle?Aylık ne kadar.. Bu arada bana Battlefield 4 ve COD: Ghost indirip dvdye attıktan sonra kargolarsanız çok güzel olur teşekkürler, iyi forumlar
ıspartanın neresinde fiber var
10/100
http://www.speedtest.net/result/3112203408.png
Hızından pek şikayetçi değilim, ama Akk denen şey bazen bizi yarı yolda bırakıyor.
10/5 verdim Akk için..