Trabzonspor'u Kınıyorum

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçtiğimiz gün yaşanan terör saldırısında takımlar teröre lanet için küçükte olsa bir şey yayınlamışlar. Ama trabzonspor kınama yerine takımlarını ziyaret eden Gürcüleri yayınlamış. Şimdi buna ne denilebilir? :censored:

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dikkatsizliktir yoksa art niyet olduğunu sanmam.. trabzom böyle konularda hassasiyeti yüksek bir şehirdir..

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dikkatsizliktir yoksa art niyet olduğunu sanmam.. trabzom böyle konularda hassasiyeti yüksek bir şehirdir..

o.OTabi canım dikkatsizliktir..Nasıl dikkatsizlik tam 9 Türkiye vatandaşı ve askeri ölüyür. Gerçekten göz ardı edilebilecek bir şey öyle değilmi ???:censored:

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Trabzon şehri, terörle mücadelede çok fazla şehit cenazesi taşımış bir ildir. Ülke bütünlüğüne karşı yapılan herhangi bir harekette hareketi yapanı elleriyle boğarlar.

Çıkıp bunda kasıt aranması, saçmalık. Bunu İstanbul takımlarının bilinçsiz ve takımlarla aslında hiçbir bağı olmayan taraftarlarında sıkça görebiliyoruz. Sizin bunlardan birisi olmadığınızı düşünmek istiyoruz. Eğer ciddi ciddi böyle bir fikriniz varsa ve gerçekten bir kasıt olduğunu düşünüyorsanız, rahatsızlığınızı Trabzonspor yönetimine doğrudan iletelim. O da sorun değil.

Güzel günler dilerim.

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Trabzon şehri, terörle mücadelede çok fazla şehit cenazesi taşımış bir ildir. Ülke bütünlüğüne karşı yapılan herhangi bir harekette hareketi yapanı elleriyle boğarlar.

Çıkıp bunda kasıt aranması, saçmalık. Bunu İstanbul takımlarının bilinçsiz ve takımlarla aslında hiçbir bağı olmayan taraftarlarında sıkça görebiliyoruz. Sizin bunlardan birisi olmadığınızı düşünmek istiyoruz. Eğer ciddi ciddi böyle bir fikriniz varsa ve gerçekten bir kasıt olduğunu düşünüyorsanız, rahatsızlığınızı Trabzonspor yönetimine doğrudan iletelim. O da sorun değil.

Güzel günler dilerim.

Farkettiyseniz ben Trabzon halkına hiç bir şey demiyorum. Bende biliyorum oranında her yerde olduğu gibi duyarlı olduğunu benim sinirlendirdiğim Trabzonspor ...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eğer trabzonspor umuzun bugün kü sitesine bakarsan bu konu hakkında yazı görebilirsin geç olmuş olabilir belki denildiği gibi dikkatsizliktir ama trabzonspor u kınıyorum hele hele de böyle bir konu da kesinlikle söz konusu olamaz

rocky61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçtiğimiz gün yaşanan terör saldırısında takımlar teröre lanet için küçükte olsa bir şey yayınlamışlar. Ama trabzonspor kınama yerine takımlarını ziyaret eden Gürcüleri yayınlamış. Şimdi buna ne denilebilir? :censored:

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Bahsettiğiniz buysa yayınlandı ama üçbeş satır yayınlansa yüreği yananlara derman bulabilecekmi...Trabzon şehir olarak bu tür olaylarda hassasiyeti son derece yüksektir hem orda yaşadığım hemde Trabzonlu olduğum için biliyorum.Belki arkadaşlarında bahsettiği gibi gevşeklik göstermiş olabilirler...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Merhaba,

Güzel günler dilerim.

Berkin çok güzel yazmışsın. Sana yürekten katılırken 3-5 kelime de ben edeyim.
Trabzon şehriyle hiç bir bağı olmayan ancak Trabzon halkını da Trabzonspor'u da yakından inceleme fırsatı bulmuş birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; böyle bir durumda bu tarz bir kınama ortaya sunmak komplo teorileri üretmek ya da inek altında buzağı aramak türünde bir olaydan kesinlikle farklı değildir.