Trabzonspor FIFA'ya gidiyor

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
işte türk takımlar o yüzden avrupada hiç ötesi hiçler,hakkını savunan olmazsa,fenerin bu şaibeli olduğu şampiyonlukları devam etsin futbolu da daha gelişsin açıkca söylüyorum özellikle fenerimn olduğu yerde iki kere düşünürüm

DoHaVO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu kadar zırlayan takım görmedim.Bu nedir abi.Şimdide transfer gündemlerinde Klose varmış eğer gelmezse onuda Fifaya şikayet ederler.

prestiga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sözleşmesi biten futbolcular kaçıyor siz bu konuyu bırakında kaçanları yakalıyın . yeter artık çok sıktı bu konu ayıptır bu kadar da yuzsuzluk olmaz .16 takım birleştiniz yine birşey çıkmadı en iyisi biz size bir kupa yatıralım onunla oyalanın

Reaksiyon puanı
10,315
bugün trabzonsporlular içlerinde biriken gazı başbakanın mitinginde gidermeye çalışmışlar!
şuna inanmaya başladım ki, trabzonspor bu ülkeye artık yakışmıyor...
sadece işin tadını kaçırmadı, aynı zamanda karın ağrısı olmaya başladı bu güzelim ülkeye...
habire saldırıyor, önüne gelene... ilgili, ilgisiz herkese, şuursuzca, bilinçsizce saldırıyor...
siz şampiyon olsanız ne, olmasanız ne be!
yazıklar olsun size, ülkeyi adeta cehenneme çevirdiniz!
sizin şampiyonluğunuza da, sporunuza da lânet olsun.
az biraz içimizde kalmış olan sevgi, sempati kırıntılarını da yok ettiniz...
bir karadenizli olmaktan utanıyorum artık,
sayenizde!

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bugün trabzonsporlular içlerinde biriken gazı başbakanın mitinginde gidermeye çalışmışlar!
şuna inanmaya başladım ki, trabzonspor bu ülkeye artık yakışmıyor...
sadece işin tadını kaçırmadı, aynı zamanda karın ağrısı olmaya başladı bu güzelim ülkeye...
habire saldırıyor, önüne gelene... ilgili, ilgisiz herkese, şuursuzca, bilinçsizce saldırıyor...
siz şampiyon olsanız ne, olmasanız ne be!
yazıklar olsun size, ülkeyi adeta cehenneme çevirdiniz!
sizin şampiyonluğunuza da, sporunuza da lânet olsun.
az biraz içimizde kalmış olan sevgi, sempati kırıntılarını da yok ettiniz...
bir karadenizli olmaktan utanıyorum artık,
sayenizde!

Sen kimsin ki Trabzonsporu bu ithamla yargılayabiliyorsun konuştuklarını ölç biç buraya yaz. Karadenizliymiş bırak bu işleri. Birde lanet okuyor. Eğer Trabzonspor dan dolayı utanıyorsan bence hiç yaşama bile sen be ayıp ayıp.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe bayrağının yakıldığı yer kendi evim olsa utanmazmıyım.Adamsam utanırım.
Fenerbahçe bayrağını yaktıkları yer neresi fark etmez,Karadeniz,Akdeniz,Ege.Adamsam utanırım.
Adamsam,herhangi bir kulübün bayrağını yakmam.Ağlamam.
İki tane travma yaşadık,kendi stadımızı yaktık,kendimizi suçlu bulduk,hiçbir yere saldırmadık.Kabullendik.
Dalga geçtiler,eyvallah dedik.Fenerbahçe'nin büyüklüğündendir dedik.Ama yetti artık.
Ben bir Rize-Ardeşen ve has Laz ( Lazcayı da su gibi konuşurum,diğerleri gibi çakma laz değil ) olarak UTANIYORUM Karadenizliliğimden.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O zaman arkadalar siz utancınızla kalıp bence kimliğinizide değiştirin. Karadeniz bölgesi insanı olmaktan da vazgeçin. Burada her daim seviyeli bir şekilde yorum yaptığımı düşünüyorum bir kişi çıksında desin ki lazuri bana hakaret ettin. Kaybettiğimiz maçlarda çıkıp rakibi tebrikte ettim. Burada bir süreç var bir olaylar yaşanmış ve yetkili mercilere başvurulmuş mu o zaman herkes gibi bizlerde bekleyip göreceğiz. Ama çoğu arkadaş artık sınırlarını aşıyor ve saygısızca ithamlarda bulunuyor. Lütfen seviyeyi koruyalım. Tüm süreçleri beraber izleyelim.

Reaksiyon puanı
10,315
Sen kimsin ki Trabzonsporu bu ithamla yargılayabiliyorsun konuştuklarını ölç biç buraya yaz. Karadenizliymiş bırak bu işleri. Birde lanet okuyor. Eğer Trabzonspor dan dolayı utanıyorsan bence hiç yaşama bile sen be ayıp ayıp.

muhterem,
ben trabzon ya da trabzonluya lanet okumadım. bir kardeşlik, birlik beraberlik aracı olan sporu bir düşmanlıktan öte cehennem arenasına çeviren sakat ve sakim zihniyete lânet okudum. basında, sokaklarda sergilenen medeni bir topluma yakışmayan görüntüler yetmemiş, kalkıp ülkenin başbakanına utanmadan, hayasızca saldırılıyor, siyaset meydanlarını bile cehenneme döndererek bu ülke için çok önemli olan bir seçimi bile terörize edebiliyorlar. yav bu kadar mı insanın gözü dönebilir? ne bu yav, fenerbahçe sizin yaşadığınız ülke topraklarını işgal eden bir düşman, istilâcı bir ordu mudur nedir de bu denli saldırıyorsunuz?!

arkadaşlar kusura bakmayın ama, insanın bu denli agresif, bu denli saldırgan tavırlar sergilemesi, iflah olmaz paranoya içine girmesi ancak tuttuğu takımı takım olmaktan öte, spor olmaktan öte adeta bir din haline getirmektir.

kıymetli arkadaşlarım, hemşehrilerim... unutmayın, trabzonspor da, şampiyonlukta ne dindir ne vatandır. onlar şükür yerli yerindedir. bizimdir, hepimizindir. trabzonspor bir takımdır sadece, bir futbol takımı...

hepsi bu!

uyanın artık, derin uykunuzdan, kâbus haline getirdiğiniz paranoyalarınızdan...

yetti gaari!

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burada kimse kimseye saygısızlık etmez ve bireylere de lafımız yok.Ama Fenerbahçe'nin sahipsiz olduğu düşüncesine kapılmayın.Yazdıklarımız anlaşılmıyor galiba ! Neyse herşeyin hayırlısı olsun.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Niye celalleniyorsunuz bu kadar, soruşturma açılsın gerçekler ortaya çıksın işte. Kim suçluysa çeksin cezasını, kim iftira attıysa o da çeksin. Eğer Emre suçlu ise men edilsin futboldan, suçsuz ise ona bu iftirayı atanlar alır cezayı olur biter.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
arkadaş anlaşamıyosunuz işte bırakın fifa çözsün:D bu kadar sıkmayın kendinizi lig bitmis kupasını alan almış almayan tatiline çıkmıs, koyun bi bardak çay kendinize canınıza yazık.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Fenerbahçe-Ankaragücü maçına soruşturma

Emre Belözoğlu'nun adının karıştığı mesaj skandalıyla ilgili Feredasyon'un soruşturma başlatacağı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragücü oyuncusu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.

Milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunan başkanvekili Arıboğan, yaptığı açıklamada, konuyu federasyon yönetim kurulu olarak görüştüklerini belirterek, “Bu konuyla ilgili kamuoyunu rahatlatabilmek için gerekli kararı alarak, hukuki soruşturmanın biran önce yapılmasını sağlayacağız. Yönetim kurulu, konuyla ilgili olarak birkaç gün içinde soruşturma başlatacak” dedi.

Arıboğan, TFF Yönetim Kurulunun milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunduğunu ve konuyu da bu ülkede öğrendiklerini ifade ederek, “Kimsenin kafasında herhangi bir soru işareti kalmayacak şekilde konuyu açıklığa kavuşturacağız. Bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi beklemeden burada yönetim olarak karar alıp, soruşturmayı başlatmayı istiyoruz” diye konuştu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25218612/

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Biz olanları bu forumda dile getirdiğimizde fenerli arkadaşlar bize şunu diyordu.."Bunu niye burda diyorsunuz. madem öyle bişe var mahkemeye gidin"..
Şimdi dava açılınca ne olduda zorunuza gitti anlayamadım neden bu kadar ağzınız bozuk konuşuyorsunuz anlamadım ?? davanın açılmasını bu kadar isteyen sizdiniz..

Ligde boyunuzun ölçüsü alındı tarafımızdan:DBir 28 yıl daha beklersiniz şampiyonluğu,enerjinizi boşuna tüketmeyin,çalışın sizinde olur.Mahkeme sonucunuda merakla bekliyorum.FİFA da size tekme vurunca busefer Fifa yı mahkemeye verirsiniz siz:D

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
...Peki eskişehir her maçta sanki son nefeslerini verecekmiş gibi mi koşuyorlar..insan üstü çabalarla mı savaşıyorlar..Her maçta adamlar sahada hırslarından kusuyorlar mı? her maçta 11 kişi defans mı yapıyorlar ?? ...
geçen sene trabzon her maçda böyle mi oynadı da son maçda son nefesini verecekmiş gibi koştu insan üstü bir çabaylamı koştu 11 kişi defans yaptı

trabzon çıktı oyununu oynadı bizimkiler atamadı maç berabere bitti ligin kaderini etkiledi
bu senede eskişehir çıktı maçını oynadı maç berabere bitti sonuç ligin kaderini etkiledi

bu iki olayda aynı şeylerdir eğer maçın içinde 1 penaltı varsa 5 penaltı varsa 5 10 fual varsa 10 fual verilir
2 penaltı verdim 3. gerek yok diye birşey olsaydı çift sarıdan kırmzı kart olmazdı

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anlatırız yüzümüz var merak etmeyin..Ama sizlerin hiçbirşey için yüzünüz yok. O olay hatta kameralar karşısında da oldu.Bunu söyleyenlerde inkar etmiyor ki..Ama emre nerdeyse aklına kim gelirse onun üstüne yemin etmişti..Babası yaşındaki adama ağza alınmayacak laflar etmişti..Annesi trabzonlu ama ben onun gibi birinin Türkiyede yaşamasından dolayı utanç duyuyorum.Maçlarda yapmadığı çirkeflik kalmıyor.Adam dostluk maçında bile kırmızı kart görüyor..

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:41 ----------

Sizde madem bişeylerden şüphelendiniz dava açsaydınız ya..kanıt bulup dava açsaydınız.

---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:46 ----------

Ve ayrıca onur sadece son maçta panter kesilmedi..Onur her zaman çok iyi kaleci..Trabzonspordaki en iyi oyunculardan bi tanesi..Onur her zaman aynı performansta..Peki eskişehir her maçta sanki son nefeslerini verecekmiş gibi mi koşuyorlar..insan üstü çabalarla mı savaşıyorlar..Her maçta adamlar sahada hırslarından kusuyorlar mı? her maçta 11 kişi defans mı yapıyorlar ?? o maçta iki gol attık biri faul olabilir evet ama diğeri %1000 gol ve verilmeyen penaltı..Herşeyin videolarla kanıtı ortada var..

Peki antep hermacta nasıl oynadı bizim maçta nasıl oynadı ?

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Fenerbahçe bayrağının yakıldığı yer kendi evim olsa utanmazmıyım.Adamsam utanırım.
Fenerbahçe bayrağını yaktıkları yer neresi fark etmez,Karadeniz,Akdeniz,Ege.Adamsam utanırım.
Adamsam,herhangi bir kulübün bayrağını yakmam.Ağlamam.
İki tane travma yaşadık,kendi stadımızı yaktık,kendimizi suçlu bulduk,hiçbir yere saldırmadık.Kabullendik.
Dalga geçtiler,eyvallah dedik.Fenerbahçe'nin büyüklüğündendir dedik.Ama yetti artık.
Ben bir Rize-Ardeşen ve has Laz ( Lazcayı da su gibi konuşurum,diğerleri gibi çakma laz değil ) olarak UTANIYORUM Karadenizliliğimden.

Dostum utanıyorsan seni zorlayan yok..Kimliğini her türlü değiştirebilirsin..Eğer karadenizde de yaşıyorsan seni orda da zorla tutan yok..Çekip istediğin yere gidebilirsin..
Fener taraftarı adamdır adam..Öyle adamdır ki şampiyon oldukları gece Kahramanmaraş- Trabzon caddesinde koskocaman Trabzonspor bayrağını tabuta sarıp yaktılar..Yetmedi evde 4 kişiydik camımızda Trabzonspor bayrağı var diye evi taşladılar binlerce kişi.Polis kurtardı bizi...Birde Maraş-Trabzon heryerde kardeş şehir bilinir.
Fener taraftarı adamdır Ellerinde içki şişeleri Atatürk heykelini ayakları altlarına alırlar eline içki şişeleri koyarak poz verirler..Fener taraftarının adamlığına söz ettirmem. O kadar..

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

muhterem,
ben trabzon ya da trabzonluya lanet okumadım. bir kardeşlik, birlik beraberlik aracı olan sporu bir düşmanlıktan öte cehennem arenasına çeviren sakat ve sakim zihniyete lânet okudum. basında, sokaklarda sergilenen medeni bir topluma yakışmayan görüntüler yetmemiş, kalkıp ülkenin başbakanına utanmadan, hayasızca saldırılıyor, siyaset meydanlarını bile cehenneme döndererek bu ülke için çok önemli olan bir seçimi bile terörize edebiliyorlar. yav bu kadar mı insanın gözü dönebilir? ne bu yav, fenerbahçe sizin yaşadığınız ülke topraklarını işgal eden bir düşman, istilâcı bir ordu mudur nedir de bu denli saldırıyorsunuz?!

arkadaşlar kusura bakmayın ama, insanın bu denli agresif, bu denli saldırgan tavırlar sergilemesi, iflah olmaz paranoya içine girmesi ancak tuttuğu takımı takım olmaktan öte, spor olmaktan öte adeta bir din haline getirmektir.

kıymetli arkadaşlarım, hemşehrilerim... unutmayın, trabzonspor da, şampiyonlukta ne dindir ne vatandır. onlar şükür yerli yerindedir. bizimdir, hepimizindir. trabzonspor bir takımdır sadece, bir futbol takımı...

hepsi bu!

uyanın artık, derin uykunuzdan, kâbus haline getirdiğiniz paranoyalarınızdan...

yetti gaari!

Dostum sporda şiddeti lanetliyorsun ama Türkiye ligindeki tüm şiddeti başkanınız aziz yıldırım yapıyor..Hakem odaları basmalar , küfür etmeler , tehdit etmeler her türlüsü onda..Trabzonsporda böyle birşey duydun mu..Trabzonpor işini adil yollarla hukukla çözmeye çalışınca bu şiddet oluyor..Saldırgan oluyor..Sizin şiddet anlayışınız nasıl çözemedim ben..

---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:06 ----------

Ligde boyunuzun ölçüsü alındı tarafımızdan:DBir 28 yıl daha beklersiniz şampiyonluğu,enerjinizi boşuna tüketmeyin,çalışın sizinde olur.Mahkeme sonucunuda merakla bekliyorum.FİFA da size tekme vurunca busefer Fifa yı mahkemeye verirsiniz siz:D

Sizde bi 30 yıl daha bekleyin Türkiye kupasını alırsınız..

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Peki antep hermacta nasıl oynadı bizim maçta nasıl oynadı ?

Antep bizim maçtada iyi oynadı sizin maçtada iyi oynadı..Çünkü adamların hedefi vardı.Avrupaya gitmek için uğraşıyorlardı..Ts-Antep maçını izlediysen antep 10 kişi kalana kadar müthiş ataklar yaptı hatta öne geçebileceği bir sürü fırsatlar buldu..10 kişi kalınca da dayanamadı...Beşiktaşın kadrosu yıldızlarla dolu 10 kişi kalınca darmadağın oluyor takım..Yani 1 kişi epey fark yaratabiliyor bazı takımlarda..

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

geçen sene trabzon her maçda böyle mi oynadı da son maçda son nefesini verecekmiş gibi koştu insan üstü bir çabaylamı koştu 11 kişi defans yaptı

trabzon çıktı oyununu oynadı bizimkiler atamadı maç berabere bitti ligin kaderini etkiledi
bu senede eskişehir çıktı maçını oynadı maç berabere bitti sonuç ligin kaderini etkiledi

bu iki olayda aynı şeylerdir eğer maçın içinde 1 penaltı varsa 5 penaltı varsa 5 10 fual varsa 10 fual verilir
2 penaltı verdim 3. gerek yok diye birşey olsaydı çift sarıdan kırmzı kart olmazdı

Neden bahsettiğini anlamadım..ne iki penaltısı ne 3 penaltısı neden bahsediyorsun ??? o maçta ağlara giden 2 gol pozisyonu var ve ikisinide iptal etti..Ve mutlak bir penaltıyı vermedi..Bunun dışında daha ne yapalım yenmek için 20 tane gol mu atmak gerekiyor ?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fifa başvurusu ve Fenere yapılan saldırıların sonucu bu galiba :)

41573_156532470808_81261_n.jpg

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şuan Trabzon Gerçektende şikayet etmiş bulunmakta :D Ve Aynı zamanda şikayetler arasında Emenike Transferide var. Haydi Hayırlısı. (sadece :D:D)

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence haklı deil mi emrenin o mesajların bi açıklaması yok,Basbakanla el ele verip bu ligin içine ettiniz,yürekten hakettiğinize inanıyormusunuz[
Bu düşünce hoş değil.Spora siyaset karıştırmayın.Konunun başbakanla ne ilgisi var.Hangi görüşte olursanız olun.Ülkenin başbakanına saygılı olmalısınız.Fenerbahçe şampiyonluğu hak etmiştir.Trabzonspor olsaydı oda haketmiş olurdu.Tek şampiyon çıkacak ve biri kaybedecekti.Bu çok normal.Fıfaya şikayet Trabzonspor yönetiminin gelecek sene düşeceği başarısızlığı kapatma,takımdan ayrılan oyuncuların oluşturacağı kaosu bastırma psikolojisi.Trabzonspor fenerle uğraşmayı bıraksın kendisi zarar görür dişine göre lokmayla uğraşsın.Fener büyük lokma.İnanın Trabzonspor bu hallere düşmeyi hak etmiyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dostum utanıyorsan seni zorlayan yok..Kimliğini her türlü değiştirebilirsin..Eğer karadenizde de yaşıyorsan seni orda da zorla tutan yok..Çekip istediğin yere gidebilirsin..
Fener taraftarı adamdır adam..Öyle adamdır ki şampiyon oldukları gece Kahramanmaraş- Trabzon caddesinde koskocaman Trabzonspor bayrağını tabuta sarıp yaktılar..Yetmedi evde 4 kişiydik camımızda Trabzonspor bayrağı var diye evi taşladılar binlerce kişi.Polis kurtardı bizi...Birde Maraş-Trabzon heryerde kardeş şehir bilinir.
Fener taraftarı adamdır Ellerinde içki şişeleri Atatürk heykelini ayakları altlarına alırlar eline içki şişeleri koyarak poz verirler..Fener taraftarının adamlığına söz ettirmem. O kadar..

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

Dostum sporda şiddeti lanetliyorsun ama Türkiye ligindeki tüm şiddeti başkanınız aziz yıldırım yapıyor..Hakem odaları basmalar , küfür etmeler , tehdit etmeler her türlüsü onda..Trabzonsporda böyle birşey duydun mu..Trabzonpor işini adil yollarla hukukla çözmeye çalışınca bu şiddet oluyor..Saldırgan oluyor..Sizin şiddet anlayışınız nasıl çözemedim ben..

---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:06 ----------

Sizde bi 30 yıl daha bekleyin Türkiye kupasını alırsınız..

Burdaki mevzu Türkiye Süper lig Şampiyonluğu canım,yani sizin 28 yıldır hasret kaldığınız,bu uğurda her türlü yolu denediğiniz,ama beceremediğiniz, bir 28 yıl daha bekleyeceğiniz,Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu, hedef saptırma.Bu kafayla daha çok tırmalarsınız mahkeme kapılarında ,sahada halledemediniz.Fifa size bunu verir avcunuzu yalarsınız.Ama bir takım nasıl bu kadar küçülebilirmiş bunu bu sene Trabzon yönetimi gösterdi cümle aleme.

mcox

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla arkadaşlar biz şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz..Trabzon çok biliyorsa ilk önce kendileri kaybetmeseydi Fenerbahçeye..9 puanlık farkı kapatıp şampiyon oldu takım..Takdir edilsin biraz!!

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Önce şunları bir okuyalım tarafsız arkadaşlar veya taraflı arkadaşlar videolarıda izlesin kaynaktan çok şeyler söylemek isterdimde neyse;kaynak http://www.gencfb.org/fenerbahce/haber/trabzonspor-nasil-rakibimiz-oldu/3587/

ts-gs-bjk.jpg

Tarih 7 Kasım 2010. Trabzonspor, kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 yenerek Spor Toto Süper Lig 2010/11 sezonunun 11. Haftası'nda liderlik koltuğuna oturuyor. Karşılaşmanın 78. dakikasında Galatasaraylı Juan Pablo Pino, Trabzonspor ceza sahası içerisinde yerde kalıyor. 2 Mayıs 2009 tarihinden bu yana aleyhine penaltı verilmeyen Trabzonspor, o dakikalarda rakibi Galatasaray karşısında 1-0 önde. İşte o pozisyon..

Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım 2010
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta Karşılaşması
Hakem Halis Özkahya

Fenerbahçemiz bu haftayı 21 puanla 4. sırada, 26 puanla lider olan Trabzonspor'un 5 puan gerisinde tamamlamıştı.

Tarih 13 Kasım 2010. Trabzonspor deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenerek liderliğini devam ettiriyor. Bu karşılaşmaya kart sınırında çıkan Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam, karşılaşmanın 60. dakikasında sarı kart görüyor fakat ilk gördüğü sarı kartın hemen sonrası Bursasporlu İbrahim Ege'ye arkadan yapmış olduğu bir müdahale sonucu kendisine ikinci bir sarı dolayısıyla kırmızı kart gösterilmiyor. İşte o pozisyon..

Bursaspor 0-2 Trabzonspor | 13 Kasım 2010
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta Karşılaşması
Hakem Bülent Yıldırım

Fenerbahçemiz bu haftayı 21 puanla 5. sırada, 29 puanla lider olan Trabzonspor'un 8 puan gerisinde tamamlamıştı.

Tarih 27 Kasım 2010. Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 yenerek liderliğini devam ettiriyor. Karşılaşma 1-1 devam ederken, Trabzonspor lehine verilen penaltı pozisyonunu hep birlikte izleyelim..

Fenerbahçemiz bu haftayı 27 puanla 4. sırada, 33 puanla lider olan Trabzonspor'un 6 puan gerisinde tamamlamıştı.

Tarih 3 Aralık 2010. Trabzonspor kendi sahasında Bucaspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürüyor. Karşılaşma 1-0 devam ederken, Trabzonspor lehine verilen penaltı pozisyonunu hep birlikte izleyelim.

Trabzonspor 2-0 Bucaspor | 3 Aralık 2010
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta Karşılaşması
Hakem Cüneyt Çakır

Fenerbahçemiz bu haftayı 30 puanla 3. sırada, 36 puanla lider Trabzonspor'un 6 puan gerisinde tamamlamıştı.

Tarih 12 Aralık 2010. Trabzonspor deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek liderliğini devam ettiriyor. Karşılaşmanın 1-1 devam ettiği dakikalarda, Trabzonspor lehine verilen penaltıyı hep birlikte izleyelim.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1-3 Trabzonspor | 12 Aralık 2010
Spor Toto Süper Lig 16. Hafta Karşılaşması
Hakem Bülent Yıldırım

Fenerbahçemiz bu haftayı 30 puanla 3. sırada, 39 puanla lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde tamamlamıştı.

Tarih 17 Aralık 2010. Trabzonspor kendi sahasında Kardemir Demir Çelik Karabükspor'u 3-0 yenerek liderliğini sürdürüyor. Karşılaşmanın 82. dakikası, durum 0-0 ama ters bir kafa vuruşu ve dakikalarca gelmeyen gollerin peşi sıra gelişi! İşte Kardemir Demir Çelik Karabükspor futbolcusu Engin Aktürk'ün ilginç (!) kafa golü..

Trabzonspor 3-0 Kardemir Demir Çelik Karabükspor | 17 Aralık 2010
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta Karşılaşması
Hakem Fırat Aydınus

Fenerbahçemiz bu haftayı daha doğrusu sezonun ilk devresini 33 puanla 3. sırada, 42 puanla lider olan Trabzonspor'un 9 puan gerisinde kapatmıştı.

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Fenerbahçemiz, Antalyaspor'u deplasmanda güzel bir golle 1-0 yenerken, Trabzonspor kendi sahasında Ankaragücü ile 1-1 beraber kalmıştı. Bu sonuçlarla birlikte puan farkı 7'ye inmişti.

1 hafta sonra Kadıköy'de Fenerbahçemiz, Trabzonspor'u 2-0 yenerek puan farkını 4'e indirmişti.

1 hafta sonra Fenerbahçemiz, Manisaspor'u deplasmanda 3-1 yenerken, Trabzonspor evinde Antalyaspor Medical Park ile 0-0 berabere kalmış ve puan farkı 2'ye inmişti.

1 hafta sonra Fenerbahçemiz, Kayserispor'u 2-0 ile geçerken, Trabzonspor 84. dakikada 2-2 olan maçı, 85'te 3-2 yaparak 3 puanı alan taraf olmuştu.

21. Hafta sonunda Fenerbahçemiz 2. sıraya yükselirken puan farkı yine 2 olarak kalmıştı.

Tarih 27 Şubat 2011. Trabzonspor kendi sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kalıyor ve Fenerbahçemiz liderlik koltuğunu devir alıyordu. Bu maçla ilgili olarak akıllarımıza Jaja'nın 2. dakikada attığı gol ve Kayserispor lehine verilmeyen bir penaltı pozisyonu geliyor. Bu penaltı aynı zamanda 2 Mayıs 2009'dan beri Trabzonspor aleyhine verilmeyen bir penaltı daha olarak kayıtlara geçiyordu..

Trabzonspor 3-3 Kayserispor | 27 Şubat 2011
Spor Toto Süper Lig 23. Hafta Karşılaşması
Hakem Yunus Yıldırım

2 hafta önce Volkan Babacan'ın, Fenerbahçe-Kayserispor maçında yediği hatalı gol nedeniyle "öküz altında, buzağı arayanlara" ibretlik bir pozisyon..

Maçın sonucundan ve liderlik koltuğundan inmekten memnun olmayan Trabzonspor taraftarı "penaltı" zannettiği iki pozisyonu kendileri gibi yorumlamayan hakemin kafasını yarıyor, sahaya ne bulursa atıyordu.

ts-ks_27022011-1.jpg

ts-ks_27022011-2.jpg

ts-ks_27022011-3.jpg

ts-ks_27022011-4.jpg

ts-ks_27022011-5.jpg

ts-ks_27022011-6.jpg

Bu olaylar sonrası Trabzonspor'a "seyircisiz" oynama cezası gelir diye tahminler yürütülürken, Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu'nda "seyircili" oynama ödülü verilmeside unutamadıklarımız arasındadır.

Bu haftadan sonra Fenerbahçemiz, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in deyimiyle "Türkiye'nin 4'te 3'üne" karşı mücadele etmeye başlamıştı.​

Tarih 6 Mart 2011. Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışını devam ettiriyordu. Simao'nun verilmeyen golü, Giray'ın pozisyonu ve İbrahim Toraman'ın, Burak Yılmaz'a adeta yol verdiği pozisyon unutamadıklarımız arasında yer almaktadır.

Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | 6 Mart 2011
Spor Toto Süper Lig 24. Hafta Karşılaşması
Hakem Tolga Özkalfa

Bu maçla ilgili akıllarda kalan bir başka anının videosu aşağıda yer almakta. Biz buna ittifak diyoruz..

Bu da bir başka ittifak örneği. Tesadüf müdür bilinmez ama aynı haftaya ait..

trabzon-icin-oynadik.jpg

Tarih 12 Mart 2011. Trabzonspor cezası nedeniyle (aslında ödül ama) İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynadığı Kasımpaşa maçını 1-0 kazanarak zirve yarışına devam ediyor. Akıllarda kalan birşey varsa o da özellikle maçın son anlarında Kasımpaşa lehine verilmeyen penaltı pozisyonu. 2 Mayıs 2009'dan beri verilmeyen kaçıncı penaltı? Kim bilir..

Trabzonspor 1-0 Kasımpaşa
Spor Toto Süper Lig 25. Hafta Karşılaşması
Hakem Kuddusi Müftüoğlu

ts-kp_12032011-1.jpg

Yine aynı karşılaşmaya ait bir tartışmalı penaltı pozisyonu daha..

Ve bir başka tartışmalı pozisyon daha..

ts-kp_12032011-2.jpg

Tarih 20 Mart 2011. Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek zirve yarışına devam ediyor. Giray'ın bu karşılaşmada attığı gol unutamadıklarımız arasında. Bir de Trabzonspor aleyhine verilmeyen bir penaltı. Hani şu 2 Mayıs 2009'dan beri verilmeyenlerden..

Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor
Spor Toto Süper Lig 26. Hafta Karşılaşması
Hakem Bülent Yıldırım

gb-ts_20032011.jpg

Ofsayt çizgisi dışında dikkatinizi çeken başka bir nokta var mı? Mesela Gençlerbirliği oyuncularının diziliş şekli..

Trabzonspor taraftarını tebrik etmek lazım. 1 haftada 2 deplasman yapabilecek, yetenekli "Gençler" var içlerinde. 18 Mart 2011, Türk Telekom Arena, Galatasaray 1-2 Fenerbahçe

KOÇ'um benim!

gs-fb_18032011-tsli_b.jpg

Ve Trabzonspor'un heyecan yaptığı, umutlarının yeşerdiği hafta gelir. Neden diyorsanız evvela aşağıdaki videoyu izlemeniz gerekmektedir.

Turkcell Süper Lig 2009/10 sezonu 34. hafta karşılaşmasında Kadıköy'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçemiz, şampiyonluğu kaybetmişti. Bursasporlu Ozan İpek, Trabzonspor kalecisi Tolga ile maçtan önce arasında geçen diyaloğu kameralara karşı gayet rahat anlatmıştı.

Spor Toto Süper Lig 2010/11 sezonunun 27. haftası itibariyle roller aynı ama oyuncular farklıydı. Bursaspor görevini yerine getirip, Trabzonspor'a olan borcunu ödemişti. Trabzonspor, Bursaspor'un sayesinde 2 puan farkla yeniden lider olmuştu.

Tarih 10 Nisan 2011. Türk Telekom Arena'da sessiz bir gece ve bizleri yanıltmayan bir skorla Trabzonspor'un zirve yarışı devam ediyordu.

Fenerbahçe'nin ekmeğini yemiş Kazım Kazım kırmızı kart görüyor, Galatasaray defansı Burak Yılmaz'a işte böyle yol veriyordu.

Tarih 17 Nisan 2011. Trabzonspor'u lider yapan Bursaspor geçen senenin bitmeyen borcunu ödemek için bu sefer Avni Aker'de üstüne düşeni yapıyor. Nasıl mı?​
Trabzonspor 1-0 Bursaspor | 17 Nisan 2011
Spor Toto Süper Lig 29. Hafta Karşılaşması
Hakem Fırat Aydınus

Vay be Batalla! Resmen Giray'ın yerini almasını beklemişsin..

Burak Yılmaz "sıyrılıyor" (!) mu yoksa İbrahim yol mu veriyor?
Tarih 22 Nisan 2011. Trabzonspor'un zirveyle vedalaştığı, Eskişehirspor'un intikamını aldığı gün. Bir takıma "gönüllerin şampiyonu" diye iltifat edipte, sonra 7 tane gol yiyen bir başka takım yoktur herhalde. Bkz. Trabzonspor 7-1 Eskişehirspor | 19 Mayıs 1996, Hüseyin Avni Aker Stadı (Eskişehirspor bu maçtan sonra küme düşmüştü)

ts-eses_19051996.jpg

Bu maçtada 2 Mayıs 2009'dan bu yana süren gelenek devam etti. Nasıl mı? Yanıtı aşağıdaki videoda..

Eskişehirspor 0-0 Trabzonspor | 22 Nisan 2011
Spor Toto Süper Lig 30. Hafta Karşılaşması
Hakem Bülent Yıldırım

Bucaspor'u 5-3 mağlup eden Fenerbahçemiz, liderlik koltuğunu bitime 4 hafta kala tekrar devir almıştı. Skor Bucaspor lehine 3-1 iken "kolbastı" oynayanların, 5-3'ten sonra nasıl bir ruh haline büründüklerini göremesekte tahmin edebiliyoruz..
Tarih 1 Mayıs 2011. Trabzonspor kendi sahasında Gaziantepspor ile karşı karşıya geliyor. Maçtan 2 gün önce Gaziantep'e yeni yapılacak olan stat için protokol imzalanıyor. İlk kazmayı Fenerbahçe maçında amiyane tabirle "ölümüne" oynayan, Fenerbahçe tribünlerini tahrik eden Dany Nounkeu vuruyor. Nasıl mı? İşte böyle. Maksat Trabzonspor'a gol olmasın..

Fenerbahçe-Gaziantepspor ile Trabzonspor-Gaziantepspor maçlarını müsait bir zamanda tüm kamuoyunun bir kez daha izlemesini tavsiye ediyoruz. Özellikle Barış Kuyucu denen şahıs. Kim satın almış ya da kim satmış? Günahların takımı kimmiş göreceksiniz..​
Tarih 8 Mayıs 2011. Trabzonspor, Bucaspor'u 2-1 yenerek zirve yarışına devam ediyor. Bucaspor bu maça 8 adet 92'li futbolcuyla çıkacağını söylüyor. Dakika 87 1-1, dakika 88 2-1 Trabzonspor lehine.
Bucaspor 1-2 Trabzonspor | 8 Mayıs 2011
Spor Toto Süper Lig 32. Hafta Karşılaşması
Hakem Yunus Yıldırım

Bucaspor-Trabzonspor maçı öncesi bir grup Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke'yi ziyaret etme bahanesiyle yaklaşan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragücü idmanına giderek bir ilke imza atıyor. Neden kendi idmanına değilde Ankaragücü idmanına gidiyorsun? Aşağıda yer alan fotodaki Trabzonspor taraftarları acaba daha önce hiç kendi takımlarının idmanına gittiler mi? Bu da ayrı bir soru..​
ts-ag_idman_052011.jpg

Trabzonspor taraftarı Bucaspor maçından o kadar emin ki Ankaragücü-Fenerbahçe maçını düşünüyor demek ki..

Biz de bu hafta Karabükspor ile oynuyoruz. Bülent Ataman ile ilgili ciddi söylentiler geliyor kulağımıza. 61 numaraya dikkat diyoruz, yanılmıyoruz. Kendisini bayağı bir üzmüş olacağız ki maçtan sonra konuşabileceği daha doğrusu kendisine söz verecek tek kanal üzerinden bizlere selam yolluyor..

bulent-ataman_06102001.jpg

Tarih 15 Mayıs 2011 Pazar. Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek umutlarını son haftaya taşıyor. Gol perdesini açan o ilk golleri yine çok ilginç (!)

Trabzonspor 3-1 İstanbul Büyükşehir Belediyespor | 15 Mayıs 2011
Spor Toto Süper Lig 33. Hafta Karşılaşması
Hakem Kuddusi Müftüoğlu

Tarih 22 Mayıs 2011. Trabzonspor, şubesi olan Karabük'e gidiyor. Fenerbahçe taraftarına 250 TL olan misafir takım tribünü biletleri, Trabzonspor taraftarına 100 TL'den satılıyor. Bu sene Fenerbahçe'ye 100 TL'den bilet satan, Galatasaray ve Beşiktaş'a 40-50 TL arasında değişen rakamlarda bilet satan Trabzonspor'un da, Karabükspor'dan farkı yok bize göre..

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Sivasspor Kulübü'nü Fenerbahçe taraftarına %5'lik kontenjandan fazla bilet verdiğini iddia ederek TFF'ye şikayet ediyor.

Bizi zorlayan Karabükspor, Trabzonspor'dan 4 tane yesede fark etmiyor. Sivas'ta skor 1-1 oluyor ve biraz seviniyorlar.

sivas1-1fb_ts.jpg

22 Mayıs akşamı saat 21.45'te mutlu sona ulaşıyoruz ama yenilen pehlivan maalesef güreşe doymuyor.

Velhasıl kelam Trabzonspor Nasıl Rakibimiz Oldu? daha doğrusu "nasıl bizimle aynı puanda ligi bitirdiler?" sorusunun cevabı yukarıda özet olarak yer almaktadır.

Cenab-ı Allah camiamıza yakışacak rakiplerle karşı karşıya gelmeyi nasip etsin!

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bu fenerli arkadaşları anlamıyorum. Hakkınızla şampiyonluğu aldığınızı düşünüyorsanız bırak Trabzonspor gitsin deyin nasılsa bişey çıkmayacak deyin :P Bu kadar kastırmayın yavv :mrgreen: