Trabzonspor FIFA'ya gidiyor

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
yahu nedir bu çekememezlik son maçlar başlamadan önce tsli birkaç ardaşıma msj attım "sonuçlar ne olursa olsun iki takımada şampiyonluğu hakketti" yazdım cvplar şöyle idi "aynen kardeşim" maç bitti yine tebrik masj yazdım "güzel bir mücadele verdiniz sizde haketmiştiniz şampiyonlar liginde başarılar" gibi bir msj yazdım aynı arkadaşlarım bana döndüklerinde "şike var cart var curt var" diye sitem dolu laflar etti tüm buy olaylar 90 dk içindmi oldu daha önce aklınız nerdeydi madem ankgcü maçında şike vardı neden sivas maçının sonucunu beklediniz? ul*n ben bile gülüyorum ağlanıcak halimize 30 snedir bir türkiye kupasını alamışız, iki kez son 90 da şampiyonluğu kaybetmişiz, nerdeyse bu senede şampiyonluk son dakikada kaybediyorduk halen biz şikeciyiz halen biz şikeciyiz at gözlüklerinizi çıkartın olay incelensin fb nin suçsuzlupu ortaya çıkınca acep bu sefer ne diyecekler çok merak ediyorum

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Trabzon milletvekili çıktı açıkladı Emre denilen adam 40 günlük bebeği üzerine yemin etmişti. O olay olduğu sıralarda bu açıklamalar meydana geldi şimdi ise yasal süreç içerisindeler.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu Trabzon milletvekillerininde elleri her yere uzanıyor maşallah. Sporda bile açıklama onlardan geliyor ne hikmetse. Birde şikeden şaibeden bahsederler.....

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
TS gönüllerin şampiyonu idi, artık oda kalmadı.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Biz olanları bu forumda dile getirdiğimizde fenerli arkadaşlar bize şunu diyordu.."Bunu niye burda diyorsunuz. madem öyle bişe var mahkemeye gidin"..
Şimdi dava açılınca ne olduda zorunuza gitti anlayamadım neden bu kadar ağzınız bozuk konuşuyorsunuz anlamadım ?? davanın açılmasını bu kadar isteyen sizdiniz..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
gerek yok böyle şeylere puan farkını korusaydı şimdi bunları yapmasına gerek kalmazdı Trabzonspor bence şuan ş**tığını sıvamakla meşgul.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hadin Tsliler ve antiler bana geçen seneden bahsedin FB-Ts maçından önce Ozan'ın Onur'u arayıp sakın yenilmeyin demesini ve o maçta Onur'un panter olmasını anlatın. Tabi o kadar yüzünüz varsa. : )

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hadin Tsliler ve antiler bana geçen seneden bahsedin FB-Ts maçından önce Ozan'ın Onur'u arayıp sakın yenilmeyin demesini ve o maçta Onur'un panter olmasını anlatın. Tabi o kadar yüzünüz varsa. : )

Anlatırız yüzümüz var merak etmeyin..Ama sizlerin hiçbirşey için yüzünüz yok. O olay hatta kameralar karşısında da oldu.Bunu söyleyenlerde inkar etmiyor ki..Ama emre nerdeyse aklına kim gelirse onun üstüne yemin etmişti..Babası yaşındaki adama ağza alınmayacak laflar etmişti..Annesi trabzonlu ama ben onun gibi birinin Türkiyede yaşamasından dolayı utanç duyuyorum.Maçlarda yapmadığı çirkeflik kalmıyor.Adam dostluk maçında bile kırmızı kart görüyor..

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:41 ----------

Sizde madem bişeylerden şüphelendiniz dava açsaydınız ya..kanıt bulup dava açsaydınız.

---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:46 ----------

Ve ayrıca onur sadece son maçta panter kesilmedi..Onur her zaman çok iyi kaleci..Trabzonspordaki en iyi oyunculardan bi tanesi..Onur her zaman aynı performansta..Peki eskişehir her maçta sanki son nefeslerini verecekmiş gibi mi koşuyorlar..insan üstü çabalarla mı savaşıyorlar..Her maçta adamlar sahada hırslarından kusuyorlar mı? her maçta 11 kişi defans mı yapıyorlar ?? o maçta iki gol attık biri faul olabilir evet ama diğeri %1000 gol ve verilmeyen penaltı..Herşeyin videolarla kanıtı ortada var..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar burada bizim ona , buna ,şuna , sana , bana laf atmamış bir şeyi değiştirmiyecek. bencede hiç boşuna birbirimizi 3 günlük dünyada kırmayalım... ben canı gönülden ts li futbolcuları, taraftarını , yönetimini kutluyorum.. bu sezon çok güzel bir sezon ürettiler bizlere.. ligin bu kadar çekişmeli olmasının başlıca kahramanlarından bir taneside ts dir kimse inkar edemez.. bu sezon için geçerlide olsa...

o sebepten arkadaşlar derim ki üzmiyelim birbirimizi :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hani şu ts maçı öncesi kadro dışı kalan bucalı!! Sercan Kaya Trabzon ile anlaşmış. Emenike olayını araştıracaksanız bunu da araştırın sayın antiler. :)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hacı şampiyon olduk mu afedersiniz ama bunun altında bişey arayana bişey batıyodur.Böyle söylemek istemezdim ama Fener bişey kazandı mı şaibe ilk kendinize bakın sonra konuşun anasını hangi takımdı hatırlamıyom trabzonu ilk yarıda yeniyolarda devre arasında trabzonlu futbolcuların etmedikleri küfür kalmadı peki sonuç TS yendi.O yüzden ilk kendini düzelt sonra başkalarının hatasını düzelt ;))

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hacı şampiyon olduk mu afedersiniz ama bunun altında bişey arayana bişey batıyodur.Böyle söylemek istemezdim ama Fener bişey kazandı mı şaibe ilk kendinize bakın sonra konuşun anasını hangi takımdı hatırlamıyom trabzonu ilk yarıda yeniyolarda devre arasında trabzonlu futbolcuların etmedikleri küfür kalmadı peki sonuç TS yendi.O yüzden ilk kendini düzelt sonra başkalarının hatasını düzelt ;))

Arkadaş daha konuyu tam bilmiyor sonrada yorum yapıyor..Trabzonlu futbolcuların etmedikleri küfür kalmadı diyor..Arkadaşım sana kocaman bir yuh diyorum..Bunu ispatla ben bu forumdan çeker giderim daha da hiçbirşeye yorum yazmam..Ha bana kanıt olarakta getirip yandaş medyanın gazete küpürlerini gösterme..
tam olarak hangi maç olduğunu anlamadım ama sanırım demek istediğin gençlerbirliği maçı..Bu tamamen karalama amaçlı bir söylem..Tamamen uydurma.hiçbir kanıtı yok..Gençlerbirliği başkanı son dakikada yediği golü sindiremediği için böyle bir yola başvurdu sonrasında da gerekli cevabı aldı..Eğer öyle bir şey olsaydı merak etmeyin gözlemciler hemen bunu yazarlardı ve Trabzonspor kulübü kapanmaya kadar giderdi.emin olun yaparlardı..bir pankart yüzünden takıma vermedikleri ceza kalmadı eğer ki böyle birşey olsaydı takımı hükmen yenik bile sayardı bunlar..
Ama fenerbahçe hakem odaları basar hakemlere her türlü küfürü eder antep maçında bizim söylediğimizi iddia edilen şeyin aynısın fenerliler yapar bunları kimse hatırlamaz her ne hikmetse..ve bunlar söylemde değil gözlemci raporlarında yer alan kanıtlı şeyler..

prestiga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeter be ayıp artık bukemdiğin eli öpeceksin ankaragucu 30 yaşında bir çocuğun oyuncağı olmuş tarbzon hergun biraz daha değer yitiriyorsun yazık yazık

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bunlara olaydan bahset dersin kanıt göster derler, kanıt gösterirsin mahkemeye başvurun derler mahkemeye başvurduk halen konuşuyorlar. Arkadaşın biri Trabzon milletvekilleri herzaman karışıyor. Arkadaşım TRabzonspor siyaset üstdür, TRabzonspor bir yaşam biçimidir. Çok şükür ki memleketimin takımı pardon ama senin memleketinin takımı ne alemde bu kadar İstanbul delisi olmayın.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bunlara olaydan bahset dersin kanıt göster derler, kanıt gösterirsin mahkemeye başvurun derler mahkemeye başvurduk halen konuşuyorlar. Arkadaşın biri Trabzon milletvekilleri herzaman karışıyor. Arkadaşım TRabzonspor siyaset üstdür, TRabzonspor bir yaşam biçimidir. Çok şükür ki memleketimin takımı pardon ama senin memleketinin takımı ne alemde bu kadar İstanbul delisi olmayın.

Hı hı aferin ona iyi oy toplar şimdi.. Yaşam biçimi mi hahaha.. Bu ülkede Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olduğu sürece gerisi teferruattır. :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kurduğun cümlelere dikkat et. Burada şahsına herhangi bir söylemde bulunmadık.

Wermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah ah nerde eski ligler nerde gs ve bjk...Ligin tadı onlar olunca çıkıyormuş meğer.Bu TeSe liler (yöneticisinden taraftarına kadar) iyice paranoya oldular.

Bir dahaki seneyi dört gözle bekliyorum.Malum TeSe lilerin sesi kesilecek.Bjk ve Gs gümbür gümbür geliyor.Eski günlerdeki gibi Fener, Gs, Bjk rekbeti yaşanacak.:)

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İstanbul yalakaları demede ki manayı anlamışsındır diye umut ettim ama anlamamışsın kendi memleket takımının peşinde koşacağına neden o 3 takım, neden kendi memleketinin spor kulübü değil. Neyse seneye ligde kimler nasıl mücadele verecek herkes görecek. Alia hocam bu başlığın kapatılması düşüncesindeyim.

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İstanbul yalakaları demede ki manayı anlamışsındır diye umut ettim ama anlamamışsın kendi memleket takımının peşinde koşacağına neden o 3 takım, neden kendi memleketinin spor kulübü değil. Neyse seneye ligde kimler nasıl mücadele verecek herkes görecek. Alia hocam bu başlığın kapatılması düşüncesindeyim.

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Ben İstanbul'da doğdum, burada yaşıyorum. Dedelerim başka bir şehirde yaşadı diye renkleri içinde, sevgisiyle büyüdüğüm bir takımı bırakıp o şehrin bir takımını mı desteklemek zorundayım. Trabzonspor'a bak sen yıllardır ortada yok. Asıl ülkenin 1.sınıf takımları kötü zamanlar geçiriyor diye efsane olmuş :D

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende doğma büyüme istanbulluyum ama benliğimi de kaybetmiş değilim. Trabzon a belki de en son 2 yıl önce gittim toplasan bir elin parmaklarını geçmez. Ama biliyorum ki o şehir benim o şehrin takımı da benim. Gerisi benim için bir ifade etmez. Tutturmuşsunuz seneye göreceğiz diye o zaman hep beraber bekleyip görelim. Bu attığım yorumun linkini al bir köşeyede sakla seneye belki hatırlatırsın

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Trabzonspor ilk önce iğneyi kendisine bir batırsın, biz çuvaldıza razıyız.
Sen dokuz puan farkını koruyama, git ona buna ağla.
Trabzonspor değil Fifa'ya, Samanyolu Galaksisi Futbol Federasyonları Birliğine kadar da gidebilir.
Hatta anca gider.
Yürüüüüüü... anca gidersin. :D

Ah Cimbom, ah Kartal.
Sizin yüzünüzden ne hallere düşüyoruz.
Efendi gibi uğraşıyorduk birbirimizle ne hoş günlerdi.
Artık sizleri bekliyoruz.
Yeter ki, sizinle kapışalım.

En azından gözünüz tok.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İspatlansın küme düşelim,Rüştü Reçberi biri açıkıklasın tamam diyelim,Gökdeniz Karadeniz'in yaptığını biri bana anlatsın ( İspatlı,onaylı,cezalı).Böyle konular Türk futbolunda sürekli var.Birazcık düşenen bu saçmalıklarla uğraşmaz.Fenerbahçe son maçı kaybedebilirdi de.5 dk zaman olsa maçı verecektik neredeyse.Ayrıca başbakanın bugünki konuşmasından bir parça yazıyorum,son derece de haklı ( Siyasi görüşüm beni ilgilendirir kimseye de açıklama yapmama gerek yok ,akp olduğum anlamını çıkaranlara da sadece gülerim :))

Recep Tayyip Erdoğan : '' O kadar kudretum var idi da,Rizespor niye çikamadi,Ordu vurdi vurdi kazandi.Ben kasimpaşada buyudum,ne oldi,düşti.Benum kari Beşiktaşli boşayayim mi :D

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşi bulduk ha.Trabzon şampiyon olamamış.Ne yapsak ya.Şaibeli Fener tüh.Amma komedi ya.Üç büyük var.Fener-Gs-Bjk.Yormayın bizi.Yok filanca partiye oy vermezlermiş.Nasıl üzüldük.Başbakan sanki futbolcu.Başbakan yardım etmedi şampiyon olamadık.Ayıptır ayıp.Otur köşene işine bak.Önce futbol takımı oyuncularını satma.Küçülme.Trabzonspor geçen yıl Fenerbahçemizi kupada mükemmel oyunla yendi.Ligde son şampiyonluğumuza aslanlar gibi defans yaptı engel oldu.Gayet normal futbol bu.İçimize sindirdik.Sizde sindirin.Ayrıca kabadayılık yapmak iyi deyildir.Fenerbahçe sahipsiz değildir.Dev bir camiadır.Fener yönetimi efendiliğinden susuyor.Bilirsiniz cesurlardır.Fazla zorlamayın.

Wermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende doğma büyüme istanbulluyum ama benliğimi de kaybetmiş değilim. Trabzon a belki de en son 2 yıl önce gittim toplasan bir elin parmaklarını geçmez. Ama biliyorum ki o şehir benim o şehrin takımı da benim. Gerisi benim için bir ifade etmez. Tutturmuşsunuz seneye göreceğiz diye o zaman hep beraber bekleyip görelim. Bu attığım yorumun linkini al bir köşeyede sakla seneye belki hatırlatırsın

Orda bir köy var uzakta, gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür:) lal lal lal laaaa.... lal lal lal laaaaa.... trabzooonnnn:)

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İşi bulduk ha.Trabzon şampiyon olamamış.Ne yapsak ya.Şaibeli Fener tüh.Amma komedi ya.Üç büyük var.Fener-Gs-Bjk.Yormayın bizi.Yok filanca partiye oy vermezlermiş.Nasıl üzüldük.Başbakan sanki futbolcu.Başbakan yardım etmedi şampiyon olamadık.Ayıptır ayıp.Otur köşene işine bak.Önce futbol takımı oyuncularını satma.Küçülme.Trabzonspor geçen yıl Fenerbahçemizi kupada mükemmel oyunla yendi.Ligde son şampiyonluğumuza aslanlar gibi defans yaptı engel oldu.Gayet normal futbol bu.İçimize sindirdik.Sizde sindirin.Ayrıca kabadayılık yapmak iyi deyildir.Fenerbahçe sahipsiz değildir.Dev bir camiadır.Fener yönetimi efendiliğinden susuyor.Bilirsiniz cesurlardır.Fazla zorlamayın.

biliriz çok efendidirler kendileri..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sindiremiyorlar halen rüya görüyorlar. :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Muhabbetin ne hale geldiğine bakın. Sürekli atışmalar. Bu konuya dahil olurdum fakat sürekli egolarına karşı koyamayıp sinirli bir biçimde cevap atan insanlarla asla.

Wermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence konu kapatılmalı.Trabzonspor taraftarının sessiz gürültüsünden başka bişey değil:)

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu Kadar Şaibeli Bir Takım Olarak Bilinen Ve 2 sezon Son Haftada Hemde Kendi Elinde Olmasına Rağmen Şampiyonluğu Kaçıran Dünyada Kaç Takım Vardır Acaba.
Eğer böyle bir şey yapılsa(ki yok) Emrenin dediği gibi bu iş bu kadar amatörcemi yapılır. (bu iş nasıl yapılır bu zamana kadar yapıldımı gerçek manada o da şüpheli ama neyse) Biraz mantıklı olmak lazım. Şimdi bu sayfanın hemen altında Sercan Kaya trabzonda haberi var benim şimdi bundan illada birşeymi çıkarmam lazım. Gerek yok yani böyle şeylere biz sadece zevkimize bakalım.
Olayın Fifaya taşınması ülke futbolunu düşürmekten başka bir işe yaramaycaktır. 3 gün sonra milli maç var.