Touchpad'imin Kaydırma sorunu var...

Enes Diriğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı akşamlar...
Samsung laptop um var...dün nette gezinirken ekranda bir yazı çıktı...Touchpad le ilgili bir şeyler sona erdirildi filan yazıyordu önemsemeden direk ''Tamam'' dedim...Fakat ondan sonratouchpad in kaydırma çubuğu çalışmamaya başladı...Yani nette gezerken touchpadin pratik kaydırma alanını kullanamıyorum :( Yardım edin lütfen...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
En basitinden touchpad'in driver'ını kaldırıp tekrar güncel olanını yüklersin bakalım belki düzelir.

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
touchpad yazılımı olan synaptics i kaldır tekrar kur veya başlatta falan varsa açmayı dene, bana da olmuştu, yükleyince düzeldi :)

Enes Diriğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize çok teşekür ederim...Şimdi yolculuk var yolculuk bitsin dediklerinizi deniycem inş. Tekrar teşekürler...

Mess_out

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun var . sık sık başıma geliyor eğer tekrar kurdukdan sonra yine aynısı olursa program files da touchpad için start dosyası var tıkla yine çalışır (en azından bende böyle)
Kesin çözüm bulamadım ben :/

ugur_er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde aynı sorun var kaydırma synaptics uygulamayı durduruyo diyo ve kaydırma cubuğu çalışmıyo kapat aç yapınca geliyo ama sonra yine gidiyo bunun nedenini ve cözümünü sanırsam kimse bilmiyo cözüm getirebilen bi arkadaş çıkarsa çok sevincez .. :xD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sırasıyla; Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gelin. Açılan özellikler penceresinden Donanım sekmesine seçin. Donanım sekmesinden Aygıt Yöneticisine tıklayın. Karşınıza gelen Aygıt Yöneticisi penceresinden Fare ve Diğer İşaret Aygıtları ‘ne çift tıklayın. Aşağıya doğru açılacak olan sekmede PS/2 Uyumlu Fare ‘ye sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir diyin. Yükleme penceresinde Yazılımı Otomatik Olarak Yükle (Önerilen) seçeneğine tıklayın ve ileri butonuna basın. Yapanız gerekenler bu kadar. Bilgisayar touchpad’in driver’ını arayıp bulduktan sonra sürücüyü güncelleştirecek ve sorunlar ortadan kalkmış olacak. İşlemlerin hepsini yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

(Aygıt yöneticisindeki diğer sürücüleride güncelleştirerek yaşadığınız donanımsal sorunları giderebilirsiniz.)

criystl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bendede aynı sorun var format attıktan sonra kaydırma çubuğu çalışmadı lütfen yardım

Oduncu57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu hortlatıyorum ama formattan sonra touchpad sayfayı kaydırmıyor, sürücü güncelle dediğimde ise zaten güncel olduğunu söylüyor ne yapmalıyım???

SaDRaZaMm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
konuyu hortlatıyorum ama formattan sonra touchpad sayfayı kaydırmıyor, sürücü güncelle dediğimde ise zaten güncel olduğunu söylüyor ne yapmalıyım???
bir çözüm buldunuz mu ayını durum bende var laptopun kendi aşağı ukarı kaydırma yapmıyor ??