OsmanAyd
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
paylaşırsanız sevinirim 

Şuradan indirebilirsin:paylaşırsanız sevinirim![]()
Evet oyun modunu denedim.Hitman Absolution'da denedim Fps'in daha sabit gibi geldi bana bir de disk kullanımım oyun oynarken daha az.Fakat bu modun geliştirilmesi gerek.Şuan da hiç yoktan iyidir gibi çalışıyor.@f.krtl1 Oyun modu her oyunda aktif oluyor mu? Oyun modunu denediniz mi?
Bence güzel ve yararlı olur.Bu akşam oyun modunun nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili bir konu açabilirim![]()
Akşam bununla ilgili bir konu açacağım ve fotoğraflarla destekleyeceğim şimdi açmak isterdim ama maça gidiyorum takipte kalınOyun modu nasıl kullanılır?
İyi oynayışlar.şimdi açmak isterdim ama maça gidiyorum takipte kalın![]()
Teşekkür ederim [emoji5]İyi oynayışlar.![]()
Final sürüm derken Windows 10 serisi için son özellik sürümü mü? Yani yeni bir Windows mu gelicek? Son bir sorum daha; Updateden güncellemek ile temiz kurulumla güncellemenin arasında ki fark nedir, bilgisayara ne gibi yararı olur ve temiz kurulum yani iso ile kurulum yaptıktan sonra bilgisayarın garantisi bozulur mu?Temiz kurulum yaparak güncelledim. Aslında ilk önce amacım bu güncellemeyi yapmak değildi. VirtualBox'ta yani sanal makinede çalıştırabilmek için Windows 10 iso dosyası indirmeyi düşündüm. Baktım ki final sürümü olarak çıkmış. Ben de iso dosyasını indirdim ve bu sabah temiz kurulum yaptım.
Güncelleştirmelerden de yapılıyordur ama ben temiz kurulum yapmayı tercih ettim.
Hayır. Bunu güncel Windows 10 olarak düşünebilirsin. Anlayacağın 2 yıl önceki Windows 10 ile şimdiki Windows 10 arasında sürüm ve bazı özellikler değişiklik gösterir.Yani yeni bir Windows mu gelicek?
Temiz kurulum demek sıfırdan işletim sistemini kurmaktır. Yani tüm dosyalarınız silinebilir. Eğerki temiz kurulum yapacaksanız dosyalarınızı yedeklemenizi öneririm. Bilgisayarınızın garantisi bozulabilir. Ama garantinin bozulup bozulmayacağından emin olmak için bilgisayarı aldığınız firmaya danışmanızı öneririm.bilgisayara ne gibi yararı olur ve temiz kurulum yani iso ile kurulum yaptıktan sonra bilgisayarın garantisi bozulur mu?
En güncel Windows 10 final sürümünü şu linkten indirebilirsiniz:Ya aslında ben iso yu indircem sitesinden ama en güncel sürümmüdür ki acaba bilemiyok
Ya aslında ben iso yu indircem sitesinden ama en güncel sürümmüdür ki acaba bilemiyok
Microsoftun sitesinden indiririmMedia Creation Tools ile dün indirdim. Update 1703. Yada üstteki arkadaşın verdiği linkten de indirebilirsin.
O link de Microsoft'tan indiriyor. Dosya inerken kaynağa bakabilirsin.Microsoftun sitesinden indiririm
Gerek yok bildigimi yaparım daha önce yaptığım gibiO link de Microsoft'tan indiriyor. Dosya inerken kaynağa bakabilirsin.
TeşekkürlerKonuyu açtım buradan ulaşabilirsiniz![]()
Haberler iyi! Windows 10 Creators Update yolda. İlk alanlardan biri olmak ister misiniz? bu yazıyor şu anda eskisi gibibana da gelmişti güncelleme sonra ssd aldığım için temiz kurulum yaptım şimdi bu güncelleme görünmüyor neden olabilir acaba ?
explorer shell:AppsFolder\c5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy!App
Bilgi için teşekkürler. Çalıştıra o kodu girince kalıcı olarak mı geliyor bu yeni File Explorer?Yeni File Explorer varmış gizli.
Açmak için çalıştırdan şunu giriyorsunuz
Kapatınca açmak için yine aynı kodu girmen gerek ya da masaüstüne kısayol oluşturabilirsin. Yeni > Kısayol > Kodu yapıştır.Bilgi için teşekkürler. Çalıştıra o kodu girince kalıcı olarak mı geliyor bu yeni File Explorer?