TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Davet var ama adam gibi kullanacak kişi yok.Seedbox olmasa olmaz hiçbir freeleech yoktur.7 gb ye kadar yeni torrentleri indirmezsiniz.Tutunması zor boş bir sitedir.Hakikaten boş bir site ihtiyacınızı karşılamaz ama şartları sağlıyor ve istiyorsanız davet verebilirim

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Babacan var ama neye dayanarak istiyorsun kardeşim o kadar boşuna mı yazdım.Sen onu ratio mu zannediyorsun adamların 1 gbits hızları var sen 200 dosya cross girsen 7 gb sınırını 2 ayda zor aşarsın.Torrentleeh işe yaramaz bir site millet çok övmüş zamanında şuan en iyi siteler torrentday ve Ip torrenttir. Torrentshack yeni olmasına rağmen Torrentleechten 5 dakika önce sunumları verir ve hızları aynbıdır torrentshackte üstelik ratioless vardır yani ratio önemli değildir

fot1999fot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar elinde davetiyesi olan arkadaşlardan paylaşmalarını istihram ederim.
nick: artvin08
fot1999fot@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

üstad torrentlech chat odalarında küfür okumak zorunda bırakma bizi
saygılar

Olguerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yolladım ben sana kardeşim.

zabidor@zabidor.com yolladım....:thumbdown::confused1:

3 üye yide inceledim malesef hiç birinde mail adresi yazmıyor he burda dalga geçmek için gelmedim dönem dönem davetiyem geliyor buyrun bu resimde yeni :

davetiyexf.jpg

hocam bende davetiye alabilirmiyim mail tribalkinq@gmail.com

2u47z1e.png
2v3o2go.png
[/QUOTE]
Yolladım kardeşim.

Olguerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davet var ama adam gibi kullanacak kişi yok.Seedbox olmasa olmaz hiçbir freeleech yoktur.7 gb ye kadar yeni torrentleri indirmezsiniz.Tutunması zor boş bir sitedir.Hakikaten boş bir site ihtiyacınızı karşılamaz ama şartları sağlıyor ve istiyorsanız davet verebilirim

Merhaba fakeupload programı var türk sitelerinde asla çalışmıyor zaten çalıştırmam ama torrentleech için ben kullanıyorum yoksa zaten kullanma şansım yok o siteyi upload olmuyor kesinlikle biraz hile yapmak lazım. Ayrıca fake yanında normal uploadıda sonuna kadar açıyorum makine 7/24 açık kalıyor öyle toparlıyorum raitoyu. Saygılar.

Boş belki ama kesinlikle hızlı 1080p film burdan en rahat geliyor.

fot1999fot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=205115]Olguerhan[/MENTION] saol kardeşim hakkını vermeye calışacam

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba fakeupload programı var türk sitelerinde asla çalışmıyor zaten çalıştırmam ama torrentleech için ben kullanıyorum yoksa zaten kullanma şansım yok o siteyi upload olmuyor kesinlikle biraz hile yapmak lazım. Ayrıca fake yanında normal uploadıda sonuna kadar açıyorum makine 7/24 açık kalıyor öyle toparlıyorum raitoyu. Saygılar.

Boş belki ama kesinlikle hızlı 1080p film burdan en rahat geliyor.

en rahat derken TD ve IPT yi deneyin onlarda da full hız çekiliyor hatta yeni Ratioless sitesi olan Torrentshack ile torrentleechi karşılaştırın göreceksiniz hızları.

Bu arada belirteyim eninde sonunda banlanacaksınız TL den :)

Akelei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sol fiber 50 mbit kullanicisiyim. Seed den kacan biri degilim. Akelei@gmail.com a davetiye alabilirsem sizlere paylasimci kisiligimi gostermek isterim.

Syg

azril

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent leech davetiyesine ihtiyacım var aktif bir kullanıcıyım bende bir davetiye kazanıp burda paylaşırım . azzril6@hotmail.com...

birkaç tane daha site üyeliğim var üyeliğim var onlarda da ratio değerlerim bu şekil...

torrent leech davetiyesine ihtiyacım var aktif bir kullanıcıyım bende bir davetiye kazanıp burda paylaşırım . azzril6@hotmail.com...

image hosting flickr

green shot

photo sharing

birkaç tane daha site üyeliğim var üyeliğim var onlarda da ratio değerlerim bu şekil...

Olguerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

image hosting flickr

green shot

photo sharing

Yolladım kardeşim umarım aktif bir şekilde kullanırsın ve davetiye gelince yeni arkadaşları üye edersin. Son üye yaptığım 6 kişi bomboş bırakmış hepsi çöpe gitti güzelim davetiyelerin gereksiz insanlar.:cursing:

6197.jpg

resimler
lechtürk http://imageshack.us/photo/my-images/401/lechtrk.png/

lechtrk.png

bittürk: http://imageshack.us/photo/my-images/221/bittrk.png/
bittrk.png

uturk: http://imageshack.us/photo/my-images/90/uturk.png/
uturk.png

sygılarımla

selam arkadaşlar elinde davetiyesi olan arkadaşlardan paylaşmalarını istihram ederim.
nick: artvin08
fot1999fot@hotmail.com

Daha önce bu mail adresi ile bann yemişsin ve benim kalan son invite da disable dedi sildi başka bir mail alman gerekiyor 1 davetiye çöpe gitti neyse sağlık olsun.

fot1999fot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değerli Olguerhan Tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Gerçekten.

Yolladım kardeşim umarım aktif bir şekilde kullanırsın ve davetiye gelince yeni arkadaşları üye edersin. Son üye yaptığım 6 kişi bomboş bırakmış hepsi çöpe gitti güzelim davetiyelerin gereksiz insanlar.:cursing:

6197.jpg

Daha önce bu mail adresi ile bann yemişsin ve benim kalan son invite da disable dedi sildi başka bir mail alman gerekiyor 1 davetiye çöpe gitti neyse sağlık olsun.
çokkkkkkkkk teşekkür ederim

arkadaşlar
tekinsaliha@hotmail adresine davetiye alabilir miyim. Saygılarımla

azril

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

6197.jpg

kardeş çok sağol o hesabımda ösym kurbanı oldu maalesef ...:(