TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

hypophysis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

[TD="colspan: 3"]
[/TD]

[TD="colspan: 3"]torrentleech davetiyesi uzun zamandır arıyorum. benim için çok önemli. yardımcı olursanız çok sevinir, size dua ederim:)

arena-tr, bitsoup ve bit-hdtv den davetiye verebilirim hepsinde ratiom 2 ve üzeri, sizi utandırmam..saygılar..

alipirt1@yahoo.com
[/TD]

zabidor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech için ölebilirim :) Seedboxum var upload benim işim

ryP7mVZ.png
[/QUOTE]

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkdaşlar ben siteyye üyeyim sunum indiriyorum ama bu sunumların normal sitelerde olduğu gibi altın.gümüş felan yok mu? acil cevap bekliyorum..

taksim1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
56196650935836804430.jpg

seedbox :
66741748408232901886.jpg

2679915945.png

( utorrent açık olmasına rağmen ) kapatıp gönder demezseniz sevinirim. çünkü kaynakları tekrar yakalamak imkansız gibi

mail adresim taksim1984@gmail.com

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beyler Torrentleech normal bir tracker değil adamların hızları dehşet .Bırakın ttneti bırakın fiberi normal bir seedbox la bile 1.1 i yakalamak zor.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam yeni üyelere ,yeni torrentler için bekleme veriyor yani o 7 gb sınırı var bu da yeni torrentleri sayfayı 10 saniyede bir yenileseniz bile indirememek demek.

2 davetiyem var adam akıllı seedbox sı olan ve bu siteyi kullanacak olan 2 arkadaşa davet verebilirim .Bir kaç yabancı sitedeki profil capsı ve seedbox kanıtı eklerseniz gönderirim.

Bu arada TL daveti isteyen ttnet,fiber,normal 3 kulanıcılı seedbox kullanan arkadaşlara tavsitem Torrentday e üye olsunlar.Hem daha güncel hem hızları TL deki gibi hem de tutunması çok kolay.Ayrıca bağlantı hızı çok çok kötü olan arkadaşlara da torrentshacki tavsiye ederim bu site aynen TL ve TD sunulan dosyaları sunup (hatta 1 dakika önce sunup) ratiolees sistemini kullanmaktadır yani torrentleri 48 saat seedte açık tutun yeter upload önemli değil

lagajuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye alabilirmiyim... şimdiden teşekkürler.

ado_hooligan23@live.nl

ozsizan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam bir tane davetiye alabilirmiyim
llanıcı Paneli
Tekrar Hoşgeldiniz, ozsizan

Kontrol P. Cikis

Download: 509.77 MB
Upload: 16.12 GB
Ratio: 32.39
Bonus Puanlar: 1,277.00

ksk_sinan35@hotmail.com teşekkürler.

neurotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bir tane alabilir miyim? Bir ref olur mu bilmiyorum ama zamunda'da 1 TB UL 500GB DL var.

50mbit fiber sınırsız(AKK'siz) kullanıyorum.

nkl06.jpg

Olguerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bir tane alabilir miyim? Bir ref olur mu bilmiyorum ama zamunda'da 1 TB UL 500GB DL var.

50mbit fiber sınırsız(AKK'siz) kullanıyorum.

nkl06.jpg

Anlamadığım konu bende bir tane alabilirmiyim diye yazıyorsunuz ama ne mail adresi belirtmişsiniz ne birşey nereye verilecek davetiye nick name neurotr onamı yollanacak ??? :):thumbdown:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Seedbox kullanıyorum, davetiyesi olan varsa;

Tamam Dephree@Dephree.com adresine yolladım kontrol et....:thumbdown:

torrentleech için ölebilirim :) seedboxum var upload benim işim

ryp7mvz.png
[/quote]

zabidor@zabidor.com yolladım....:thumbdown::confused1:

3 üye yide inceledim malesef hiç birinde mail adresi yazmıyor he burda dalga geçmek için gelmedim dönem dönem davetiyem geliyor buyrun bu resimde yeni :

davetiyexf.jpg

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamadığım konu bende bir tane alabilirmiyim diye yazıyorsunuz ama ne mail adresi belirtmişsiniz ne birşey nereye verilecek davetiye nick name neurotr onamı yollanacak ??? :):thumbdown:

Tamam Dephree@Dephree.com adresine yolladım kontrol et....:thumbdown:

zabidor@zabidor.com yolladım....:thumbdown::confused1:

3 üye yide inceledim malesef hiç birinde mail adresi yazmıyor he burda dalga geçmek için gelmedim dönem dönem davetiyem geliyor buyrun bu resimde yeni :

davetiyexf.jpg
[/QUOTE]

hocam bende davetiye alabilirmiyim mail tribalkinq@gmail.com

2u47z1e.png
2v3o2go.png