banada davetiye verebilirmisiniz efsanefenerbahceli2010@hotmail.com
davetiye alabilir miyim? berhound@gmail.com
referans:![]()
gönderene arena-tr davetiyesi gönderebilirim..
smttsn@gmail.com bana da gönderebilir misiniz? gönderene turktorrent.eu davetiyesi verebilirim isterse teşekkürler...
Hocam torrentleech gibi bir tracker için tüm türk trackerların davetiyesi yollasanız bile yine de denk olmaz.torrentleech hesabı olan herkesin turktorrent, arena-tr, leechturk vb. hesapları zaten mevcuttur.
ve unutmadan berhound nickliarkadaş ilk mesajın da davetiye istemek olmasın.Üye olma amacınızı bu kadar belli etmenize gerek yok.
üye olma amacım bu zaten. forumda yüzlerce mesaj yazana kadar bulurum zaten bir yerden torrentleech davetiyesi. forum işe yaramadıktan sonra bu sitede takılmanın anlamı yok. hangi siteden davetiye bulursam o sitede takılırım. davetiyeniz yoksa boş konuşup uzun uzun yazmaya gerek yok...
o zaman sen forum kavramının amacını bilmiyorsun.neyse ya nasıl istersen öyle takıl ama bu davranışınla kimse sana davetiye falan göndermez.
kimse kimseye göndermiyor zaten gördüğün gibi. forumun amacı, senin yaptığın gibi boş konuşmaksa, sanırım ben de aynısını yapıp buraya yazdım davetiye istedim. davetiyen yoksa burada ne işin var onu da anlamadım ya, neyse...
merak ediyorsan söyliyeyim.Benim zaten 2 tane torrentleech hesabım var.
havanı atmaya devam et ergen..