TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şunun için konu açmayın arkadaşlar zaten büyük bir konu var forum kirliliğinden başka birşey değil ayrıca kimse kolay kolay tl davetiyesi vermez millet satıyor çünkü ayrıca davet edilen kişinin ratiodan banlanması sonucu davet edende banlanıyor kimse bu riske kolay kolay girmez

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek bir artı yanını göremedim ben bu sitenin yaklasık 2-3 ay kullandım. 3-4 tane hesabım da vardı. Ama sanırım kapandı hepsı. zaten pek bi kaybım da yok zamunda bana yetıyor da artıyor bıle...

zlatancem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gol_nistelrooy@hotmail.com

chdbits yada torrentleech davetiyesi olan varsa yollayabilirmi

27971.png

Xaelin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş çıkmaz diyen arkadaşlar için söylüyorum. Ukalalık olarak algılamayın. Hesabım 2007'den beri aktif. İndirdiğiniz şeyleri seed'de tutarsanız slot sırası illa sizede gelir ve upload yapabilirsiniz. Yeterki paylaşımcı olalım.

Örnek:
h5xgj.png

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İş çıkmaz diyen arkadaşlar için söylüyorum. Ukalalık olarak algılamayın. Hesabım 2007'den beri aktif. İndirdiğiniz şeyleri seed'de tutarsanız slot sırası illa sizede gelir ve upload yapabilirsiniz. Yeterki paylaşımcı olalım.

Örnek:
h5xgj.png

TL candır. benim için tüm siteler bir yana TL bir yana. Çünkü neden adamların kasıntısı yok. illaki seed et seed et diye kafanı şişirmiyorlar.

h2oone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkçe paylaşımlar olan torrent arıyorum, torrentleech davetiyelerim var

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kimse göndermiyor isteyip durmayin bir dünya insan istemiş kime gönderecekler olsa bile...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
torretleech davetiyesiz üyeliğe açıldı şimdilik, BITGAMER koduyla herkes üye olabiliyor.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
torrentleech gibi bir tracker'ın davetiyesini istiyorsunuz ve yaptığınız tek şey mail adresini vermek.Bari türk veya yabancı tracker'lardan ratio örneği gönderin de davetiye istemek için yüzünüz olsun.