TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

cagritosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yapsam bulamıyorum arkadaşlar nolur bi adet davetiye yollayın.arena-tr,turktorent davetiyesi ya da zamunda hesabı vericem karşılığında.bu sitelerdeki ratiolarım da hep yüksek.biri yollasa şu torrentleechi de artık bu dert bi son bulsa

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Çok da ahım şahım bir içerik yok o sitede. Aynı içerikleri başka yerlerde mutlaka bulursun. Türkçe içerik neredeyse hiç yok. Bu kadar harap etme kendini ahbap.

cagritosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok da ahım şahım bir içerik yok o sitede. Aynı içerikleri başka yerlerde mutlaka bulursun. Türkçe içerik neredeyse hiç yok. Bu kadar harap etme kendini ahbap.
hız açısından diyorum daha çok seed eden olduğu için.bi de başka sitelerin davetiyesi hiç yok.bu yine bulunabilen bi yer

Megaohm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerli ve yabancı pek çok torrent sitesine üyeliğim olmasına rağmen özellikle film arşivimi herkesin arama yapıp ,her senkrondaki altyazıya uygun sürümleri kolayca bulabileceği Torrentz.eu dan yaptım..Torrentz.eu da özellikle torrentcrazy i tercih edin sonrasında kat-ph,bitsnoop,h33t yi de izleyici olarak eklerseniz seed sorununuz kalmaz..Kısaca Torrentz.eu ve türkçealtyazı.org ikilisi ile 1930 ların filmlerine bile sahip olabilirsiniz..Üye arkadaşımın pc sinden "karakarga" içeriğine baktım (bir hayli merak ettiğimden) ve az bulunduğu sanılan filmleri bile torrentzeu da buldum..Tabii bu durumda asıl teşekkürü çeviri yapan ve altyazı dosyası hazırlayan arkadaşlar hakediyor..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Benim bu sitede 15 hesabım olmuştur hepsi de uçurulmuştur. Çoğunun şifresini hatta çoğunun rumuzunu unuttum bazılarına da 3 ay girmedim. Zaten girince de bana hitap eden bişey bulamadım. Katı kurallı bir site. Acımıyorlar. Kullanan güle güle kullansın. Beni sarmadı.

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda.net üyeligi ile torrentleech davetiye takasa olunur arkadaslar

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kusurabakmayın torrentleech artk gerekmiyor leechturk gerekiyor artk zamunda karsılıgında

pieomy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech davetiyesi lazım. Zamunda üyeliği karşılığında takas edebilirim.

sadd1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
İnternet hızım 8mbt ama hiç türk torrent sitesine üye değilim malesef.Bana da davetiye atarmısınız rica etsem?
Herkese hayırlı geceler.Allaha emanetsiniz.
mstfa_ynr@hotmail.com

wins123today

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16833848325092124782.jpg

winstoday_tr@hotmail.com
davetiye yollayabilir misiniz??

salih24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar seedbox kiraladım ama kaliteli yabancı tracker'larda üyeliğim yok.rica etsem bana torrentleech davetiyesi yada kaliteli torrent sitesi davetiyesi gönderebilirmisiniz karşılığında arena-tr,turktorent.eu,leechturk davetiyesi verebilirim.
mail:salih1094@hotmail.com
turktorrentf.png

leechturk.png

hakanertas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elinde torrentleech davetiyesi olan var ise paylaşabilir mi ?
hakanertash(at)gmail.com

2292716183.png

clipboard01jj.jpg

clipboard03rs.jpg

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
boşa yazmayın arkadaşlar torrentleech davetiyeleri kaldırdı. bendede 2 tane vardı aldılar şuanda üye alımı sadece para ile

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
boşa yazmayın arkadaşlar torrentleech davetiyeleri kaldırdı. bendede 2 tane vardı aldılar şuanda üye alımı sadece para ile
yurtdışında hâlâ davetiyeleri dağıtılıyor. belki de senin davetiye gönderdiğin biri banlanmıştır çünkü öyle olunca diğer davetiyelerini elinden alıyorlar.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yurtdışında hâlâ davetiyeleri dağıtılıyor. belki de senin davetiye gönderdiğin biri banlanmıştır çünkü öyle olunca diğer davetiyelerini elinden alıyorlar.

sanmıyorum çünkü kimseye göndermedim =) ayrıca benim ratiomda 3 civarında

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
evet galiba sadece vip'lere vereceklermiş artık davetiye. öyle bir şeyler okudum ama doğru mu bilmiyorum.

klejbors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolsun bir arkadas bugün davetiye göndermis ama üyelik alamadim. sürekli asaidaki uyariyi verdi.

Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long! belliki üyelikleri kapatmislar.

15-20 lirayi gözden cikarip vip üyelik almak istiyorum ama bununla ilgili herhangi bir yönlendirme linkleride yok. bunun yolu yordami hakkinda fikir sahibi olan bir arkadas yardim ederse cok sevinirim.

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
sagolsun bir arkadas bugün davetiye göndermis ama üyelik alamadim. sürekli asaidaki uyariyi verdi.

Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long! belliki üyelikleri kapatmislar.

15-20 lirayi gözden cikarip vip üyelik almak istiyorum ama bununla ilgili herhangi bir yönlendirme linkleride yok. bunun yolu yordami hakkinda fikir sahibi olan bir arkadas yardim ederse cok sevinirim.

Şifren büyük ve küçük harflerden olmuşmalı. numara ve sayılarla birlikte özel karakterler (ünlem, soru işareti v.s) olmalı ve 6 karakterden uzun olmalı.

örnek şifre : Test12Test12?

klejbors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şifren büyük ve küçük harflerden olmuşmalı. numara ve sayılarla birlikte özel karakterler (ünlem, soru işareti v.s) olmalı ve 6 karakterden uzun olmalı.

örnek şifre : Test12Test12?

üstad daha sifreyi yazmaya baslarken bu uyariyi veriyor. Bir cok yöntem denedim ama olmadi.

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
üstad daha sifreyi yazmaya baslarken bu uyariyi veriyor. Bir cok yöntem denedim ama olmadi.

benim verdiğim örnek şifreyi yapıştırırsan 2 haneye de oluyor. ben şimdi test ettim. bu şifreye benzer bir şifre oluşturursan kabul edecektir.

klejbors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim verdiğim örnek şifreyi yapıştırırsan 2 haneye de oluyor. ben şimdi test ettim. bu şifreye benzer bir şifre oluşturursan kabul edecektir.

dediginiz gibi sifreyi yapistirinca oldu. Ilginiz icin cok tesekkür ederim .
aslinda cok kücük bir sorunmus ama bilmeyince insan bu tür zorluklarla karsilasabiliyor.
ayrica buradan davetiye gönderen arkadasada tesekürlerimi sunuyorum.

serkanbabax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Selam,

banada torrentleech davetiyesi lazım karşılığında arena-tr veya zamunda üyelik verebilirim yada başka birşeyler olabilir p.m yada mail bekliyorum teşekkürler

cemmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2xIptorrent,1xTorrentday,2xTurktorrent,2xTurknova,1xleechturk,2xArenaTr,1xEuTorrents,2xKaragarga elimdeki davetiyeler Torrentleech davetiyesi ariyorum

hakanertas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim de içerisinde 2 senelik içerisinde davetiyeleri olan torrentleech hesabım gitti. Daha önce 2 sefer diğer sitelerden olan ratio larımla davetiye istedim ama yardımcı olan çıkmadı. 20 mbit internet var. Yardımsever birileri çıkar mı acaba bu forumdan diye beklemekteyim. ?