gokhan19076
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Davetiye alabilirmiyim tesekkurler gokhan19076@gmail.com
yeterli bilgiden kastin, torrent hakkinda bilgimi?arkadaşlar torrentleech den davetiye istiyorsunuzda torrent leech hakkında yeterli bilginiz varmı?
hayır torrentleech çok iyi sitelerden. içeriği genel. kaliteli film ripleri arıyorsanız orda bulmanız zor biraz. birde upload yapmak gerçekten zor. çoğu kişinin seedboxu var veya interneti çok hızlı. tutnmak bir hayli zor. ona göre araştıralım bizim için gerkli ise ve kullanabileceksek davetiye isteyelim. bizde davetiye verdiğimiz kişilere güveniriz.yeterli bilgiden kastin, torrent hakkinda bilgimi?
20 mps internet kullaniyorum hiz konusunda bir sorun olacagini dusunmuyorum, vaktinin buyuk kismini bilgisayar basinda geciren bi insanim o acidan cok sorun olmaz diye dusunuyorum ratio acisindanhayır torrentleech çok iyi sitelerden. içeriği genel. kaliteli film ripleri arıyorsanız orda bulmanız zor biraz. birde upload yapmak gerçekten zor. çoğu kişinin seedboxu var veya interneti çok hızlı. tutnmak bir hayli zor. ona göre araştıralım bizim için gerkli ise ve kullanabileceksek davetiye isteyelim. bizde davetiye verdiğimiz kişilere güveniriz.
Beyler elimde 2 adet davetiye mevcut dağıtmak istiyorum onları da ama öyle boşa gitmesini de istemiyorum malum her istediğimizde davetiye hakkı elde edemiyoruz torrentleech'te o yüzden torrent işlerinden iyi anlayan 2 kişi seçip yollayacağım davetiyeleri. Davetiye isteyenler şuan üye olarak bulunduğunuz torrent sitelerinin hepsinden rationuz görünecek bir şekilde fotoğraf ile pm atmanızı istiyorum. Ama kırpılmış bir şekilde değil bütün bir sayfayı çekmenizi istiyorum. Bu arada ratio sorununuz olmayacaktır fake upload için program mevcut elimde şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun![]()
Beyler elimde 2 adet davetiye mevcut dağıtmak istiyorum onları da ama öyle boşa gitmesini de istemiyorum malum her istediğimizde davetiye hakkı elde edemiyoruz torrentleech'te o yüzden torrent işlerinden iyi anlayan 2 kişi seçip yollayacağım davetiyeleri. Davetiye isteyenler şuan üye olarak bulunduğunuz torrent sitelerinin hepsinden rationuz görünecek bir şekilde fotoğraf ile pm atmanızı istiyorum. Ama kırpılmış bir şekilde değil bütün bir sayfayı çekmenizi istiyorum. Bu arada ratio sorununuz olmayacaktır fake upload için program mevcut elimde şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun![]()