TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

byhtk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye istemenize gerek yok
[h=2]
icon1.png
[/h] TorrentLeech.org davetiyesi için IRC adresine gidiyorsunuz. Gelen ekrandan herhangi bir nick seçip giriş yapıyorsunuz. Bilgisayarınızda Java yüklüyse bir güvenlik uyarısı gelecektir. "Run" seçip biraz bekliyorsunuz. Bir uyarı daha gelirse "No" butonunu tıklayıp chat sayfasının açılmasıyla sadece mail adresinizi yazıyorsunuz. Örn: xyz@bca.com

Not: mail adresiniz dışında hiçbir selam,hi,hello tarzı hiçbir konuşma yapmanıza gerek yok davetiye anında geliyor.

Mail adresinizi yazar yazmaz sohbet sayfanız disconnect oluyor. 1 dakika içinde davetiyeniz mailinizde.

Bu mesajı beğenmeyi unutmayın...
[MENTION=75718]aslanpayi[/MENTION] anlatmış eski mesajlarda

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar torrentleech den davetiye istiyorsunuzda torrent leech hakkında yeterli bilginiz varmı?

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeterli bilgiden kastin, torrent hakkinda bilgimi?
hayır torrentleech çok iyi sitelerden. içeriği genel. kaliteli film ripleri arıyorsanız orda bulmanız zor biraz. birde upload yapmak gerçekten zor. çoğu kişinin seedboxu var veya interneti çok hızlı. tutnmak bir hayli zor. ona göre araştıralım bizim için gerkli ise ve kullanabileceksek davetiye isteyelim. bizde davetiye verdiğimiz kişilere güveniriz.

ce_orhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır torrentleech çok iyi sitelerden. içeriği genel. kaliteli film ripleri arıyorsanız orda bulmanız zor biraz. birde upload yapmak gerçekten zor. çoğu kişinin seedboxu var veya interneti çok hızlı. tutnmak bir hayli zor. ona göre araştıralım bizim için gerkli ise ve kullanabileceksek davetiye isteyelim. bizde davetiye verdiğimiz kişilere güveniriz.
20 mps internet kullaniyorum hiz konusunda bir sorun olacagini dusunmuyorum, vaktinin buyuk kismini bilgisayar basinda geciren bi insanim o acidan cok sorun olmaz diye dusunuyorum ratio acisindan

ugurseker

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Torrentleech davetiyesi elinde olan arkadaşlardan ricam lütfen usseker5888@hotmail.com adresine 1 adet davetiye yollamalarını rica ediyorum duyarlılığınız için şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim.

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler elimde 2 adet davetiye mevcut dağıtmak istiyorum onları da ama öyle boşa gitmesini de istemiyorum malum her istediğimizde davetiye hakkı elde edemiyoruz torrentleech'te o yüzden torrent işlerinden iyi anlayan 2 kişi seçip yollayacağım davetiyeleri. Davetiye isteyenler şuan üye olarak bulunduğunuz torrent sitelerinin hepsinden rationuz görünecek bir şekilde fotoğraf ile pm atmanızı istiyorum. Ama kırpılmış bir şekilde değil bütün bir sayfayı çekmenizi istiyorum. Bu arada ratio sorununuz olmayacaktır fake upload için program mevcut elimde şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun :)

utku79tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler elimde 2 adet davetiye mevcut dağıtmak istiyorum onları da ama öyle boşa gitmesini de istemiyorum malum her istediğimizde davetiye hakkı elde edemiyoruz torrentleech'te o yüzden torrent işlerinden iyi anlayan 2 kişi seçip yollayacağım davetiyeleri. Davetiye isteyenler şuan üye olarak bulunduğunuz torrent sitelerinin hepsinden rationuz görünecek bir şekilde fotoğraf ile pm atmanızı istiyorum. Ama kırpılmış bir şekilde değil bütün bir sayfayı çekmenizi istiyorum. Bu arada ratio sorununuz olmayacaktır fake upload için program mevcut elimde şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun :)

pm attım hocam
utkuegin@gmail.com

matter33

Asistan
Reaksiyon puanı
3

pm gönderdim matter33@hotmail.com

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PM'ler cevaplandı. Yarın akşam gibi 2 kişi seçip vereceğim arkadaşlar buraya yazmayan bir kaç kişi daha var isteyen şimdilik iyi geceler herkese :)

biz131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

usta banada davetiye lazım.önceden benimde tl hesabım vardı.yaklaşık 2 sene boyunca kullanmıştım ama ta ki şu arkadaşlara falan torrent dosyalarını vermeye başladım yakalandım ve banlandım.o güzel siteden mahrum kaldım.çok ihtiyacım var davetiyeye.şimdiden teşekkürler :) zamunda hesabından resim:http://imageshack.us/photo/my-images/254/zamunda.jpg/ belki çok net gözükmüyodur.değerleri söyliyeyim yinede Rating: 0.507 Uploaded: 1.76 TB Downloaded: 3.48 TB
eposta:lebronjames_hurkan@hotmail.com