TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oldu be sonunda çok sağol dgncn sinirden delirmek üzereydim :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tesekkurler aslanpayı,yukarıda dediklerini yapın siz de torrentleech kullanıcısı olun.

Rica ederim...

Buraya kadar geldim ama ne parola yazdıysam kabul etmiyor sorun nedir bilen varmı

:D yazıları translate ile çevirseydin anlayabilirdin. Şöyle anlatayım sana, şifre kısmında en az 1 rakam 1 büyük harf 1 küçük harf ve 1 karakter olması gerekiyor. Böyle bir şifre üretir ve unutmazsan açabilirsin hesabını.

emre öztürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslanpayı bende daha yeni üyeyim dediklerini yaptım ama daha davetiye gelmedi acaba site davetiye dağıtımını iptal etmiş olabilir mi eğer bi yardım edebilirsen çok makbule geçer...şimdiden sağol

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ya aslanpayı bende daha yeni üyeyim dediklerini yaptım ama daha davetiye gelmedi acaba site davetiye dağıtımını iptal etmiş olabilir mi eğer bi yardım edebilirsen çok makbule geçer...şimdiden sağol
yok bende yaptım üyelikte geldi ama fazla kullanıcağımı sanmıyorum :)
çünkü sitede ratio olayı var , ratiosuz son sürat hızda zamındam olduğu için pekte gerekmiyo böyle torrentler :D

zamunda.net i bence günlük olarak takip edin ben de takip ediyodum üyeliği açtıkları gibi üye olmuştum .

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech her babayiğitin harcı değil,onu anladım :) rotio yu yukarılara cıkarmak bayagı zor.günlerdır yukleme bile yapmıyorum sadece gönderiyorum ama yine de cok gec arttırabiliyorum.bu zorluk benım sectıgım sunumlardan da kaynaklanıyor elbet.ama torrentleech zor iş be :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Verdiğim linke tıkla sohbet sayfası açılıyorsa sadece mail adresini yaz.

Disconnected gibilerinden bağlantının kesildiğine dair bir mesaj alacaksın.
1-2 dakika içinde sana mail gelecek linke tıklayıp hesabını oluşturabiliyorsun. Şifre olarak en az 1 sayı, 1büyük harf ve 1 işaret içeren karakter olması gerekiyor atıyorum "s1Fr3." gibi...

Eğer mail gelen kutusuna düşmezse spamdadır. Gmaillerde gelen kutusuna geliyor davetiye.

--- Mesaj Güncellendi ---

Verdiğim linke tıkla sohbet sayfası açılıyorsa sadece mail adresini yaz.

Disconnected gibilerinden bağlantının kesildiğine dair bir mesaj alacaksın.
1-2 dakika içinde sana mail gelecek linke tıklayıp hesabını oluşturabiliyorsun. Şifre olarak en az 1 sayı, 1büyük harf ve 1 işaret içeren karakter olması gerekiyor atıyorum "s1Fr3." gibi...

Eğer mail gelen kutusuna düşmezse spamdadır. Gmaillerde gelen kutusuna geliyor davetiye.

torrentleech her babayiğitin harcı değil,onu anladım :) rotio yu yukarılara cıkarmak bayagı zor.günlerdır yukleme bile yapmıyorum sadece gönderiyorum ama yine de cok gec arttırabiliyorum.bu zorluk benım sectıgım sunumlardan da kaynaklanıyor elbet.ama torrentleech zor iş be :)

Evet çok zordur. Çok emek ister. Sizlere tavsiyem torrentleechten vazgeçmek istemiyorsanız her sunumu oradan indirmemeniz. torrentreactor gibi üyelik gerektirmeyen siteleri kullanın. Oralarda bulamadığınız sunumları torrentleech gibi zorlu torrent sitelerinden indirin.

Dragoiah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bana da davetiye yollar mısınız? Heryere baktım artık son çare burası :((

E-Mail: dragoiah@hotmail.com

Arkadaşlar ben arkadaşın dediğini denedim ama hala invite gelmedi bana. w00t isimli biri yok, invite channel'a yazdım ama bi numara yok.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya bana da davetiye yollar mısınız? Heryere baktım artık son çare burası :((

E-Mail: dragoiah@hotmail.com

Arkadaşlar ben arkadaşın dediğini denedim ama hala invite gelmedi bana. w00t isimli biri yok, invite channel'a yazdım ama bi numara yok.

Bu konudaki #953 nolu mesajda yazılanları uygularsan davetiyen gelir.

veysel90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye gönderirmisiniz düzenli torrent kullanıcısıyımdır.
vkuzyurt[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

osmtkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen birisi bana davetiye göndersin hiçbir yerde bulamıyorum

turkxtreme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkxtreme[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

teşekkür ederim arkdaslar...

musacca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
musacca82[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Saolun arkadaşlar

musacca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen banada yollayın :)

musacca82[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende davetiye alabilirmiyim cetinbattal[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aslanpayi,üstte yazdıgın mesajı okumayıp tekrar tekrar davetiye isteyen arkadaslara anlam veremiyorum.yılmadan hala mücadele veriyorsun ya takdir ediyorum seni.

Sabrın sonu selamettir kardeşim. Onlar da öğrenecekler tabi bir gün :D

muffle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 953. mesajı okudum ve uyguladım ama sonra disconnected oldum.
birisi bana bora67[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com için irc kanalından davetiye alabilir mi ?

birisi bana bora67[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com için irc kanalından davetiye alabilir mi ?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
birisi bana bora67@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=8779"]MsN[/URL][/B].com için irc kanalından davetiye alabilir mi ?

birisi bana bora67@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=8779"]MsN[/URL][/B].com için irc kanalından davetiye alabilir mi ?

Sen o mesajı bir daha oku derim kardeşim. Mail adresini doğru verdiysen oraya geliyor davetiye.

denizhan71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech davetiyesi arıyorum uzun zamandır. mümkünse bana da gönderir misiniz? []denizhan.akdogan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com[/]

torrentleech davetiyesi arıyorum uzun zamandır. mümkünse bana da gönderir misiniz? []denizhan.akdogan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com[/]

mekses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadslar mümkünse banada yollayabilrmisiniz davetiye