Torrent sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Altair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Depodepo.fr harika bir forum. Bu hatırlatma için teşekkürler.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
taa ne zamandan beri üyeliğim var ama vib olmak lazım orda normal üyelere genelde rapid ve hotfile linkleri veriliyor tek tek ugraşmak zor oldugundan yaşasın torent :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
İlginç. :) Bunu değerlendirin bence, sonra tekrar bağışa dönüştürebilirler her an...

Orada vip üyeliğim var ama epeydir oradan dosya çekmiyorum, maçtan maça giriyorum. :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
taa ne zamandan beri üyeliğim var ama vib olmak lazım orda normal üyelere genelde rapid ve hotfile linkleri veriliyor tek tek ugraşmak zor oldugundan yaşasın torent :D

Vip üyelere Torrent hakkı mı, veriliyor. Vip üyelerin ayrıcalığı nedir?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Vip üyelere Torrent hakkı mı, veriliyor. Vip üyelerin ayrıcalığı nedir?

Vip üyelere tek parça halinde kendi serverlarından sunuyorlar. Gayet başarılılar.
Birde 3aylık ve daha fazla süreli üyelik alırsan, maçlarıda izleyebiliyorsun, canlı olarak. :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
o konu keyloger anlatsa ii olur fazla bilgim yok vib üyelikle ilgili sanırım indirecegin dosyayı adamların serverından cekiyorsun cok cok hızlı diyorlardı

edit: anlatmış zaten :D

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Vip üye olursan güzel Free üye olursan diğer forumlardan bir farkı olmayan site... ViP üye olmakta doğrusu bana göre avantajlı bir şey değil... (Torrent ve X7-DuckLoad gibi siteler direk server download gibi)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Vip üyelere tek parça halinde kendi serverlarından sunuyorlar. Gayet başarılılar.
Birde 3aylık ve daha fazla süreli üyelik alırsan, maçlarıda izleyebiliyorsun, canlı olarak. :)

Bilgilendirme için teşekkürler.

Rapidde 800 - 900 Kbps hıza ulaşabiliyorum.

Depodepo.fr kendi serverindan sunduğu dosyaları ortalama ne hızda indirmeyi sağlıyor? Rapidden farkı ?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bilgilendirme için teşekkürler.

Rapidde 800 - 900 Kbps hıza ulaşabiliyorum.

Depodepo.fr kendi serverindan sunduğu dosyaları ortalama ne hızda indirmeyi sağlıyor? Rapidden farkı ?

Aynı hıza ulaşırsın...

Ama burada dosyalar parçalara bölünmemiş tek link oluyor. Birde bu kadar yıldı internet kullanırım, Türkiye'de ben bunlardan hızlı paylaşım yapan yer görmedim. Herşey ilk burada.. Hatta bazen Yabancı torrent siteleri ile bile kapışıyorlar. Birçok insanın rüyalarını süsleyen torrentleech üyeliğim var, bu adamlar yerine göre onlardan bile hızlı paylaşım yapıyor.

Hatta birçok bu tip paylaşım sitesi bu adamların riplerini falan paylaşıyor. OPED olarak etiketlenmiş rip görürseniz bunların dosyası demektir. :wink:

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Aynı hıza ulaşırsın...

Ama burada dosyalar parçalara bölünmemiş tek link oluyor. Birde bu kadar yıldı internet kullanırım, Türkiye'de ben bunlardan hızlı paylaşım yapan yer görmedim. Herşey ilk burada.. Hatta bazen Yabancı torrent siteleri ile bile kapışıyorlar. Birçok insanın rüyalarını süsleyen torrentleech üyeliğim var, bu adamlar yerine göre onlardan bile hızlı paylaşım yapıyor.

Hatta birçok bu tip paylaşım sitesi bu adamların riplerini falan paylaşıyor. OPED olarak etiketlenmiş rip görürseniz bunların dosyası demektir. :wink:

Haklısın bayağı hızlı paylaşım yapıyorlar. Türkçe dublajlı filmler falan ilk orada yayınlanıyor.2 saat sonra torrent sitelerine düşüyor.

Fırsatı yakalamışken alın bir üyelik.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Aynı hıza ulaşırsın...

Anladım. Rapidden yüksek bir hız sunulmuyor. Farkı tek link ve vip üyelere tanınan ayrıcalıklar.

Diğer anlattıklarınızda çok haklısınız. Gerçekten istediğin çoğu şeyi bir arada bulmak sevindirici birşey.

Torrentte her zaman 900 Kbps hızla veri indirmen mümkün değil. Ancak rapid, Depodepo.fr gibi yerlerden herzaman aksilik yaşanmazsa aynı hızda veri indirebiliyorsun. Bence torrenttin yeri ayrı, bu tür sitelerin yeride apayrıdır. Ne rapid çoğalırsa torrent ölür, ne de torrent kullanımı artarsa rapid, Depodepo.fr gibiler ortadan kalkar. İkisine de ihtiyacımız vardır.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Anladım. Rapidden yüksek bir hız sunulmuyor. Farkı tek link ve vip üyelere tanınan ayrıcalıklar.

Diğer anlattıklarınızda çok haklısınız. Gerçekten istediğin çoğu şeyi bir arada bulmak sevindirici birşey.

Torrentte her zaman 900 Kbps hızla veri indirmen mümkün değil. Ancak rapid, Depodepo.fr gibi yerlerden herzaman aksilik yaşanmazsa aynı hızda veri indirebiliyorsun. Bence torrenttin yeri ayrı, bu tür sitelerin yeride apayrıdır. Ne rapid çoğalırsa torrent ölür, ne de torrent kullanımı artarsa rapid, Depodepo.fr gibiler ortadan kalkar. İkisine de ihtiyacımız vardır.

Zaten senin indirme hızına adamların yapabileceği birşey yok ki :)

Senin indirme hızın Türk Telekom ile senin aranda, senin zaten maksimum hızın 800-900dür. Yoksa ben okulda rapid'den de depodepo'dan da 4000in üstünde hızlarla dosya indirdim..

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
size depodepo.fr'yi şöyle anlatayım tanınmış bir yerli torrent sitesinden istek dosya yaparken yanında ilgili depodepo.fr konusunun linkini koyuyorum ordan çekip OPED ripini sitede yayınlıyorlar :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Zaten senin indirme hızına adamların yapabileceği birşey yok ki :)

Senin indirme hızın Türk Telekom ile senin aranda, senin zaten maksimum hızın 800-900dür. Yoksa ben okulda rapid'den de depodepo'dan da 4000in üstünde hızlarla dosya indirdim..

Depodeopo.fr 'nin çok hızlı indirme sağladığı söylendiği için sordum. Yani, rapid ve diğerlerinden farkı var mı, diye? Malumunuz kendi net hızımız müsait olsada karşı tarafın serverları hızlı indirmeye olanak vermiyorsa, yüksek hıza ulaşmamız mümkün değil.

Bu sebeple soruyu yönelttim. Ee, tabiki, sizin dediğinizde doğrudur.

Kısacası; Depodepo.fr yüksek hızda veri indirmeyi sağlıyor. Yeterki net hızınız bunu karşılaşın. Belirttiğiniz gibi ...

Saygılar.

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bence o kadar da ıyı bır sıte degıl free kullanıcılar ıcın
benım bır torrentleech hesabım 1 seed lı seyı bıle maksımum hızla cekıyorum
burda vıp olcan para vercen kı serverdan yaralanasın
normal uyelere zaten gecmıs olsun
forever torrent

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bence o kadar da ıyı bır sıte degıl free kullanıcılar ıcın
benım bır torrentleech hesabım 1 seed lı seyı bıle maksımum hızla cekıyorum
burda vıp olcan para vercen kı serverdan yaralanasın
normal uyelere zaten gecmıs olsun
forever torrent

Dediğim gibi benimde torrentleech hesabım var, hatta daha sağlam yerler bile var. :wink:

Ama buradan da vazgeçemiyorum, neyse parası veriyorum. :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Dediğim gibi benimde torrentleech hesabım var, hatta daha sağlam yerler bile var. :wink:

Ama buradan da vazgeçemiyorum, neyse parası veriyorum. :)

Torrentleech davetiyeli üye alımı açık mı? Bir süre önce davetiyen bile olsa üye olamıyordun. Eğer varsa, davetiye gönderme hakkın var mı?

Ayrıca;

Diğer sağlam yerle demişsiniz. Hangi adreslerdir?

Saygılar.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Torrentleech davetiyeli üye alımı açık mı? Bir süre önce davetiyen bile olsa üye olamıyordun. Eğer varsa, davetiye gönderme hakkın var mı?

Ayrıca;

Diğer sağlam yerle demişsiniz. Hangi adreslerdir?

Saygılar.

Davetiyelerini sadece vip üyelerine veriyorlar artık, eskisi gibi power user'larda davetiye bulunmuyor. :) Zaten bulunsada forumlarda paylaşmak yasak. :)

Zamunda var mesela. Türk olarak Arena-TR, Bitturk var. Yabancı birkaç torrent daha varda, davetiyeleri yok elimde, zaten epeydir üye almıyorlar... :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Davetiyelerini sadece vip üyelerine veriyorlar artık, eskisi gibi power user'larda davetiye bulunmuyor. :) Zaten bulunsada forumlarda paylaşmak yasak. :)

Zamunda var mesela. Türk olarak Arena-TR, Bitturk var. Yabancı birkaç torrent daha varda, davetiyeleri yok elimde, zaten epeydir üye almıyorlar... :)

Hımm, anladım. Teşekkürler.

Arena-TR ve Bitturk üyeliğim var. Zamunda'ya üye olmak istiyorum. Sanırım üye alımı kapalı.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Öncelikle bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.Ben baktığımda üyelik alımı durdurulmuş gözüküyordu.Ancak sayfadaki "üye olun" basıp kayıt olduğumda üyelik verdi.

Hangi maçları seyredebiliyorsunuz ve kalite nasıl?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

Beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'nin maçlarını izleyebiliyoruz. Takılmadan izlenebilen tek yer... :) Kalite saniyede 60kb ile ne kadar olabilirse o kadar iyi. :)

yAyAmAz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

GeneLde 4 BüyükLerin MacLarini OrtaLama 600 kb/sn OLarak Kesintisiz OLarak Sadece LiGTV Icin KuLLandigimiz Serverimizdan Veriyoruz...

Ekstra YayinLanmasi Gereken Maclar OLursada (SampiyonLar Ligi, UEFA Kupasi, Türkiye Kupasi) SifreLi KanaLda YayinLandigi Taktirde, Bu MacLarida Yine Serverimiz Üzerinden Veriyoruz...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
GeneLde 4 BüyükLerin MacLarini OrtaLama 600 kb/sn OLarak Kesintisiz OLarak Sadece LiGTV Icin KuLLandigimiz Serverimizdan Veriyoruz...

Ekstra YayinLanmasi Gereken Maclar OLursada (SampiyonLar Ligi, UEFA Kupasi, Türkiye Kupasi) SifreLi KanaLda YayinLandigi Taktirde, Bu MacLarida Yine Serverimiz Üzerinden Veriyoruz...

Ooo hoş geldin abi, bana söylenecek söz bırakmamışsın. :D

Birebir yetkili bir ağızdan duydunuz arkadaşlar var mı başka sorusu olan? :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
wtfy.jpg